17.07.09, 14:23
Czy warto udać sie tam na makijaż? Czy wytrzyma do białego rana ?:)
Obserwuj wątek
    • Gość: KŻ Re: New Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 22:09
      Warto. Makijaż jest trwały, robiony dobrymi kosmetykami i sprawną
      ręką Pani Beaty, tj. właścicielki.
      • Gość: mamusia Re: New Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 19:13
        Potwierdzam, makijaż jest ładny, wytrwa do rana. Jestem klientką
        tego salonu od roku, i mogę z czystym sumieniem polecić Panią Asię i
        Panią Beatę.
        • Gość: AGNIESZKA Re: New Style IP: *.chello.pl 18.07.09, 22:14
          Makijaż może i tak, ale obcięcie nie polecam, zostały mi wyciapane i
          wyszarpane włosy- nie obcięte ,sprawę zgłosiłam do UOKiK.
          • Gość: iolil Re: New Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 19:31
            nie wiem pod czyja rękę pani trafiła ale ja polecam pania asię jestem bardzo
            zadowolona
            • Gość: DUDU Re: New Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 19:41
              O BOŻE, TYLKO NIE PANIĄ ASIĘ. TO JEST PORAŻKA A NIE FRYZJERKA. DUŻO MÓWI GDZIE
              ONA TO NIBY NIE PRACOWAŁA A TAK NAPRAWDĘ MAM WRAŻENIE ŻE NIE MA POJĘCIA CO ROBI.
              JEŚLI JEJ COŚ WYJDZIE TO PRZEZ PRZYPADEK. STRZEŻCIE SIĘ JEJ "FACHOWOŚCI".
              • Gość: poly Re: New Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 21:27
                dla mnie ok jest spoko chodzę co miesiąc
              • Gość: 123 Re: New Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 21:31
                pani asia dobrze obcina i pieknie czesze ale makijaż masakra
                • Gość: Ruda ....... IP: *.wroclaw.vectranet.pl 20.07.09, 22:01
                  Z tego co mi wiadomo to Pani Asia jest fryzjerką a nie
                  wizażystką ....
                • Gość: Stella Re: New Style IP: *.wroclaw.vectranet.pl 20.07.09, 22:35
                  Asia pracowała w salonie we Wrocławiu i bardzo żałuje ,że już znami
                  nie jest niewieże w te negatywne komentarze
              • Gość: gość Re: New Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 21:37
                kobietki nie przejmujcie się tym co tu piszą może co niektórzy zazdroszczą wam
                tego co potraficie
                • Gość: Ala Re: New Style IP: *.wroclaw.vectranet.pl 20.07.09, 22:31
                  Szkoda że nie któree dziewczyny są takie wredne niechcecie to nie
                  przychodzicie do tego salonu tylko idzicie do innego a nie
                  psujecie opinie. Te kobiety są wspaniałe Polecam
              • Gość: Ruda ... Coś ci się chyba w głowce pojebało .... IP: *.wroclaw.vectranet.pl 20.07.09, 21:54
                Ty Stara Ku... ty się chyba wogóle nie znasz i jak chcesz kogoś
                pojeżdzać to oceni to co ty potrafisz robić a nie oceniasz innych na
                forum może pojdziesz do Pani Asi i jej to powiesz prosto w oczy
                • Gość: klient Re: Coś ci się chyba w głowce pojebało .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 22:08
                  kobietki ja tam chodzę od kiedy Pani Beata przejeła ten zakład przynajmiej raz w
                  tygodniu tam jestem Pani Beata zawzse świetnie zrobi mi brwi,paznokcie i inne
                  rzeczy jeszcze nigdy nie miałam żadnych zastrzeżeń to samo tyczy się fryzjerek
                  moje włosy zawsze świetnie się układają po Pani Asi kolor zawsze jest
                  rewelacyjny.A jeśli chodzi o osoby którym się nie podoba jak te dziewczyny
                  wykonują swoją pracę to poprostu tam nie przychodźcie i tyle a nie piszecie
                  takie głupoty!!!
                  • Gość: Ruda Zgadzam się z Panią w 100% IP: *.wroclaw.vectranet.pl 20.07.09, 22:13
                    Poprostu moje jest takie zdanie że te negatywne komentarze są od
                    koleżanek z pobliskich innych salonów . A takich rzeczy się na forum
                    nie robi ....Dziecinada . DZIEWCZYNY ZACZNIJCIE SIĘ LEPIEJ
                    PRZYKŁADAĆ DO WASZEGO ZAWODU TO TEŻ BEDZIECIE MIAŁY DOBRE OPINIE O
                    WASZYCH SALONACH ....
            • Gość: Aga123 Re: New Style IP: *.wroclaw.vectranet.pl 20.07.09, 22:26
              Jestem bardzo zadowolona .... Nie zmienie tego salonu
          • Gość: Dorota Re: New Style IP: *.wroclaw.vectranet.pl 20.07.09, 22:21
            To chyba z nudów Pani zgłosiła sprawę do UOKiK . Pewnie nawet
            się nie zainteresowali taką sprawą hheeheh . Włosy napewno już Pani
            odrosły a te komentarze to robią Pani satysfakcje ??? A te
            wyciapane włosy jak wyglądały ??? Bo szukałam w słowniku Języka
            Polskiego ale nie znalazłam tego słowa ... Pozdrawiam
        • Gość: Kasia Polecam IP: *.wroclaw.vectranet.pl 20.07.09, 22:08
          Ja też jestem klientką tego salonu .... I bardzo mi się podoba
          miła atmosfera , Panie są kulturalne a przedewszystkim znają się na
          rzeczy .... POLECAM
    • pinokio.s Re: New Style 21.07.09, 11:18
      Ja jestem klientką New Styl od niedawna i muszę stwierdzić że ta pani Asia jest
      miła i zna się na rzeczy czego nie mogę stwierdzić o pani Beacie -tak mi
      ostatnio wyregulowała brwi że tragedia a do tego jest niemiła i trzeba do niej
      po pięć razy się przepisywać
      • Gość: lala Re: New Style IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 21.07.09, 11:44
        skoro ciężko się do niej dostać? to chyba świadczy o tym że jest
        dużo klientów ja też muszę czekać czasami i tydzień na regulacje ale
        warto
    • Gość: zuzia Re: New Style IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 21.07.09, 11:36
      ja ostatnio czesałam się tam i robiłam makijaż i byłam zadowolona a
      jeśli chodzi o koloryzacę to pani Asia zrobiła mi mega metamorfoze
      po której wyglądam i czuje się po prostu stuper
      • Gość: zuza Re: New Style IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.07.09, 11:57
        Zgadzam się z większością normalnych ludzi.Dziewczyny są fajne i zawsze jestem
        zadowolona zarówno z włosów jak i paznokci A te oczernianie to jest po prostu
        zazdrość (być może przez byłych pracowników)pozdrawiam
    • piocani Re: New Style 21.07.09, 12:42
      xxxxxxx
      • piocani Re: New Style 21.07.09, 13:13
        Pani Beatko niech się pani nie przejmuje złośliwymi komentarzami bo ludzie są
        bardzo wredni (nawet koleżanka może okazać się kawał k...) a robi pani super
        paznokcie a świadczą o tym wczorajsze piękne paznokcie-moro Pozdrawiam
        • Gość: Martuśka Re: New Style IP: *.chello.pl 26.07.09, 14:02
          Chyba tej wspaniałej fryzjerce nie wszystko i nie do końca się
          udaje, byłam świadkiem jak dziewczyna przyszła do salonu i zwrócili
          jej pieniądze za złe obcięcie włosów.
          • hankawoslo Re: New Style 28.07.09, 16:13
            niestety ten salon nie oferuje uslug na wysokim poziomie. bylam tam dwa razy
            zeby zobaczyc czy za pierwszym razem to byla jakas pomylka czy co sie stalo.
            Byla pomylka, moja pomylka ze wrocilam. Juz nie wiem ktora z pan mi co robila
            ale tak byly zajete chwaleniem sie i podnoszeniem glowy ze balejaz byl w innych
            odcieniach niz chcialam! dodano mi czerwone pasemka z nieba chyba, bo o nie, nie
            prosilam. nie moglam tego zmyc w ogole az do nastepnego farbowania u innego
            fryzjera. porazka, powinny sie te panie fryzjerki skupic.
            nastepnym razem porazka z czesaniem! zamiast mi normalnie na szczotke i
            wyprostowac to sie klocily zeby mi tapira zrobic. w koncu sie zdenerwowalam,
            fryzerki to uslugowy zaklad, nie one tam rzadza ale klient. rany!!!to juz bylo
            kilka lat temu.
            zreszta pani lidka z laurenta tez nie slucha o co sie prosi, ma swoje uwidziane
            i tak robi. jedyne co to kiedys bardzo dobrze mnie obciela, ale koloru robic nie
            umie.
            • Gość: jhyjyu Re: New Style IP: *.ibd.gtsenergis.pl 28.07.09, 17:39
              przykro mi to stwierdzić ale nie wiem czy pani wie o czym pisze bo
              od niedawna salon ma innego właściciela i muszę panią zmartwić
              nowych pracowników także sorry ale to nie ten temat na forum ja
              jakoś chodzę pół roku i jestem zadowolona

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka