alicja180463 17.07.09, 14:23 Czy warto udać sie tam na makijaż? Czy wytrzyma do białego rana ?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KŻ Re: New Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 22:09 Warto. Makijaż jest trwały, robiony dobrymi kosmetykami i sprawną ręką Pani Beaty, tj. właścicielki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamusia Re: New Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 19:13 Potwierdzam, makijaż jest ładny, wytrwa do rana. Jestem klientką tego salonu od roku, i mogę z czystym sumieniem polecić Panią Asię i Panią Beatę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNIESZKA Re: New Style IP: *.chello.pl 18.07.09, 22:14 Makijaż może i tak, ale obcięcie nie polecam, zostały mi wyciapane i wyszarpane włosy- nie obcięte ,sprawę zgłosiłam do UOKiK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iolil Re: New Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 19:31 nie wiem pod czyja rękę pani trafiła ale ja polecam pania asię jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DUDU Re: New Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 19:41 O BOŻE, TYLKO NIE PANIĄ ASIĘ. TO JEST PORAŻKA A NIE FRYZJERKA. DUŻO MÓWI GDZIE ONA TO NIBY NIE PRACOWAŁA A TAK NAPRAWDĘ MAM WRAŻENIE ŻE NIE MA POJĘCIA CO ROBI. JEŚLI JEJ COŚ WYJDZIE TO PRZEZ PRZYPADEK. STRZEŻCIE SIĘ JEJ "FACHOWOŚCI". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poly Re: New Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 21:27 dla mnie ok jest spoko chodzę co miesiąc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: New Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 21:31 pani asia dobrze obcina i pieknie czesze ale makijaż masakra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda ....... IP: *.wroclaw.vectranet.pl 20.07.09, 22:01 Z tego co mi wiadomo to Pani Asia jest fryzjerką a nie wizażystką .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stella Re: New Style IP: *.wroclaw.vectranet.pl 20.07.09, 22:35 Asia pracowała w salonie we Wrocławiu i bardzo żałuje ,że już znami nie jest niewieże w te negatywne komentarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: New Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 21:37 kobietki nie przejmujcie się tym co tu piszą może co niektórzy zazdroszczą wam tego co potraficie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: New Style IP: *.wroclaw.vectranet.pl 20.07.09, 22:31 Szkoda że nie któree dziewczyny są takie wredne niechcecie to nie przychodzicie do tego salonu tylko idzicie do innego a nie psujecie opinie. Te kobiety są wspaniałe Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda ... Coś ci się chyba w głowce pojebało .... IP: *.wroclaw.vectranet.pl 20.07.09, 21:54 Ty Stara Ku... ty się chyba wogóle nie znasz i jak chcesz kogoś pojeżdzać to oceni to co ty potrafisz robić a nie oceniasz innych na forum może pojdziesz do Pani Asi i jej to powiesz prosto w oczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Coś ci się chyba w głowce pojebało .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 22:08 kobietki ja tam chodzę od kiedy Pani Beata przejeła ten zakład przynajmiej raz w tygodniu tam jestem Pani Beata zawzse świetnie zrobi mi brwi,paznokcie i inne rzeczy jeszcze nigdy nie miałam żadnych zastrzeżeń to samo tyczy się fryzjerek moje włosy zawsze świetnie się układają po Pani Asi kolor zawsze jest rewelacyjny.A jeśli chodzi o osoby którym się nie podoba jak te dziewczyny wykonują swoją pracę to poprostu tam nie przychodźcie i tyle a nie piszecie takie głupoty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Zgadzam się z Panią w 100% IP: *.wroclaw.vectranet.pl 20.07.09, 22:13 Poprostu moje jest takie zdanie że te negatywne komentarze są od koleżanek z pobliskich innych salonów . A takich rzeczy się na forum nie robi ....Dziecinada . DZIEWCZYNY ZACZNIJCIE SIĘ LEPIEJ PRZYKŁADAĆ DO WASZEGO ZAWODU TO TEŻ BEDZIECIE MIAŁY DOBRE OPINIE O WASZYCH SALONACH .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga123 Re: New Style IP: *.wroclaw.vectranet.pl 20.07.09, 22:26 Jestem bardzo zadowolona .... Nie zmienie tego salonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: New Style IP: *.wroclaw.vectranet.pl 20.07.09, 22:21 To chyba z nudów Pani zgłosiła sprawę do UOKiK . Pewnie nawet się nie zainteresowali taką sprawą hheeheh . Włosy napewno już Pani odrosły a te komentarze to robią Pani satysfakcje ??? A te wyciapane włosy jak wyglądały ??? Bo szukałam w słowniku Języka Polskiego ale nie znalazłam tego słowa ... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Polecam IP: *.wroclaw.vectranet.pl 20.07.09, 22:08 Ja też jestem klientką tego salonu .... I bardzo mi się podoba miła atmosfera , Panie są kulturalne a przedewszystkim znają się na rzeczy .... POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
pinokio.s Re: New Style 21.07.09, 11:18 Ja jestem klientką New Styl od niedawna i muszę stwierdzić że ta pani Asia jest miła i zna się na rzeczy czego nie mogę stwierdzić o pani Beacie -tak mi ostatnio wyregulowała brwi że tragedia a do tego jest niemiła i trzeba do niej po pięć razy się przepisywać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: New Style IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 21.07.09, 11:44 skoro ciężko się do niej dostać? to chyba świadczy o tym że jest dużo klientów ja też muszę czekać czasami i tydzień na regulacje ale warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: New Style IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 21.07.09, 11:36 ja ostatnio czesałam się tam i robiłam makijaż i byłam zadowolona a jeśli chodzi o koloryzacę to pani Asia zrobiła mi mega metamorfoze po której wyglądam i czuje się po prostu stuper Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: New Style IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.07.09, 11:57 Zgadzam się z większością normalnych ludzi.Dziewczyny są fajne i zawsze jestem zadowolona zarówno z włosów jak i paznokci A te oczernianie to jest po prostu zazdrość (być może przez byłych pracowników)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
piocani Re: New Style 21.07.09, 13:13 Pani Beatko niech się pani nie przejmuje złośliwymi komentarzami bo ludzie są bardzo wredni (nawet koleżanka może okazać się kawał k...) a robi pani super paznokcie a świadczą o tym wczorajsze piękne paznokcie-moro Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martuśka Re: New Style IP: *.chello.pl 26.07.09, 14:02 Chyba tej wspaniałej fryzjerce nie wszystko i nie do końca się udaje, byłam świadkiem jak dziewczyna przyszła do salonu i zwrócili jej pieniądze za złe obcięcie włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
hankawoslo Re: New Style 28.07.09, 16:13 niestety ten salon nie oferuje uslug na wysokim poziomie. bylam tam dwa razy zeby zobaczyc czy za pierwszym razem to byla jakas pomylka czy co sie stalo. Byla pomylka, moja pomylka ze wrocilam. Juz nie wiem ktora z pan mi co robila ale tak byly zajete chwaleniem sie i podnoszeniem glowy ze balejaz byl w innych odcieniach niz chcialam! dodano mi czerwone pasemka z nieba chyba, bo o nie, nie prosilam. nie moglam tego zmyc w ogole az do nastepnego farbowania u innego fryzjera. porazka, powinny sie te panie fryzjerki skupic. nastepnym razem porazka z czesaniem! zamiast mi normalnie na szczotke i wyprostowac to sie klocily zeby mi tapira zrobic. w koncu sie zdenerwowalam, fryzerki to uslugowy zaklad, nie one tam rzadza ale klient. rany!!!to juz bylo kilka lat temu. zreszta pani lidka z laurenta tez nie slucha o co sie prosi, ma swoje uwidziane i tak robi. jedyne co to kiedys bardzo dobrze mnie obciela, ale koloru robic nie umie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhyjyu Re: New Style IP: *.ibd.gtsenergis.pl 28.07.09, 17:39 przykro mi to stwierdzić ale nie wiem czy pani wie o czym pisze bo od niedawna salon ma innego właściciela i muszę panią zmartwić nowych pracowników także sorry ale to nie ten temat na forum ja jakoś chodzę pół roku i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś