Dodaj do ulubionych

TEPSA i ukończenie liceum

IP: 213.199.253.* 05.08.09, 13:13
Ręce opadają. Polowa ludzi pracujacych w tepsie podczas wakacji to przewaznie ludzie w wieku lat 18, czyli nie majacy ukonczonej szkoly sredniej. Ale oczywiscie ja chcac sie zatrudnic w obozie pracy, zostalam zaproszona na wstepna rozmowe wszystkio pieknie, i oczywiscie na drugi dzien raczyli zadzwonic do mnie ze niestety, ale nie mam ukonczonej szkoly sredniej i nie moge u nich pracowac. No kurde brak słów, bo skoro dopiero zweryfikowali moje CV to po kiego grzmota w ogole prosili na rozmowe? Ciekawa jestem ile osob jeszcze zrobili tak w konia ... ;]
Obserwuj wątek
    • Gość: can Re: TEPSA i ukończenie liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 14:37
      A nie powiedzieli kto za drobną opłatą może ci pomóc?
      • Gość: ziutaszprychowa Re: TEPSA i ukończenie liceum IP: 213.199.253.* 05.08.09, 15:55
        no niestety nie powiedzieli
        • Gość: ka Re: TEPSA i ukończenie liceum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.09, 18:51
          Większość dzieciaków bez średniego wykształcenia to dzieci pracowników trochę
          wyżej postawionych.. protekcja jest była i będzie niestety..
    • Gość: r-t Re: TEPSA i ukończenie liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 21:00
      można pracować bez "wymaganej" matury, nie wiem jak ale jak pracowałem na 13 to w wakacje sporo było takich osób, radzili sobie nie gorzej od "weteranów", może zmienić tam zapis o tym kogo można a kogo nie
      • Gość: ka Re: TEPSA i ukończenie liceum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.09, 21:43
        przyjmują z wykształceniem średnim niepełnym tj skończone liceum bez matury ,ale
        skończone liceum "ponoć" musi być ale jak wiadomo od każdej reguły są wyjątki ;]
        • Gość: kajak Re: TEPSA i ukończenie liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 21:46
          Po co Wy ludzie tam chcecie pracować? Jest głupio
          • Gość: ziutaszprychowa Re: TEPSA i ukończenie liceum IP: 213.199.253.* 05.08.09, 22:20
            a nie jest przypadkiem tak, że to czy przyjmują z czy bez średniego zależy od firmy prowadzącej rekrutację? Moja koleżanka, która jest w trakcie szkoły średniej dostałą pracę bez problemu fakt, że na wakacje no ale zawsze coś.
            A po co sie chce pracować gdziekolwiek? Żeby kasa była, a w Ciechanowie ciężko o normalną robotę, za dobrą kasę...
            • magik1985 Re: TEPSA i ukończenie liceum 07.08.09, 23:17
              "normalna robota" to wg Ciebie jaka? Siedzenie 8 godzin przed komputerem i
              pierdzenie w stołek za 2tysiące złotych netto?
              • Gość: Paweł Re: TEPSA i ukończenie liceum IP: *.centertel.pl 13.08.09, 10:52
                Nie.
                za 3,5tysiaca netto!

> "normalna robota" to wg Ciebie jaka? Siedzenie 8 godzin przed
                komputerem i
                > pierdzenie w stołek za 2tysiące złotych netto?
    • Gość: gosc Re: TEPSA i ukończenie liceum IP: 82.160.33.* 08.08.09, 10:11
      po co wy się pchacie do tej tepsy, przecież to przypał tam pracowac,
      rozumiem jak jakaś dziewczyna powie że tam pracuje, ale faceci??
      • Gość: Adam Re: TEPSA i ukończenie liceum IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.09, 12:22
        ja poracowalem w Tepsie jakies 4-5 lat temu i ne mialem matury, chodzilem do 1
        klasy liceum zaocznego i to nie byl problem :)

Ale teraz to po OHAPie bym tam nie chcial nawet isc :))
    • Gość: gość Re: TEPSA i ukończenie liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 22:20
      Dobre, w TP jest kilka osób, które są bez ukończonej szkoły średniej. Najlepsze
      są rekrutacje na kierowników sekcji. Piszą w wymaganiach o wykształceniu
      wyższym, a i tak się pchają ci bez studiów. Parodia!!!
      • t-x-t Re: TEPSA i ukończenie liceum 12.08.09, 22:25
        Nie zawsze wykształcenie jest kryterium oceny człowieka :-)
        • Gość: pracownik Poszanowaniwe człowieka w TP jak w ZOO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 22:28
          po co tam chcesz przyjść żeby kierownik Cie szanował słowami do końca kampani z
          czarnej D..Y nie wyjdziemy?
      • Gość: Paweł Re: TEPSA i ukończenie liceum IP: *.centertel.pl 13.08.09, 10:53
        I bardzo słusznie robią. Nie biadol tylko patrz i ucz się!

> Dobre, w TP jest kilka osób, które są bez ukończonej szkoły
        średniej. Najlepsze
        > są rekrutacje na kierowników sekcji. Piszą w wymaganiach o
        wykształceniu
        > wyższym, a i tak się pchają ci bez studiów. Parodia!!!
        • Gość: gość Re: TEPSA i ukończenie liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 11:37
          Niech się uczą czytać ogłoszenia rekrutacyjne ci co składają swoje CV, chociaż
          niektórzy w tp umieją obejść wymagania i o to właśnie mi chodziło.
    • Gość: gość Re: TEPSA i ukończenie liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 11:21
      W TP nie jest ważne to co reprezentuje sobą człowiek. Chodzi mi tu o kulturę
      osobistą, kulturę własnego słownictwa, a nawet wykształcenie, które nie jest tak
      jak ktoś powiedział miarą oceny człowieka. W TP są ważne kontakty między ludzkie
      tzn. damsko-męskie.
      Chyba tylko w ten sposób można wyjaśnić pozycje niektórych osób w kadrze
      kierowniczej. Zero kultury i poszanowania dla własnych podwładnych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka