Gość: meggy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 20:01 Ile trzeba czekać na sprawę rozwodową w Płocku? Jeśli ktoś wie to proszę o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sss Re: sprawa rozwodowa IP: *.centertel.pl 13.08.09, 20:38 nie wiem jest post 97000 mój hura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meggy Re: sprawa rozwodowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 21:37 Prosiłabym o konkretną odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutejszy sprawa rozwodowa IP: 94.254.190.* 15.08.09, 19:26 Cóż, sędziowie maja wakacje do połowy września, ale przeciętny czas oczekiwania na pierwszą rozprawę tzw. pojedynawczą od dnia złożenia pozwu i opłaceniu wpisu sądowego mija ok 2-4 miesiące. Dodam, że rozwód jest grzechem, gdyż co Bóg połączył, niech człowiek nie rozłącza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wczorajszy Re: sprawa rozwodowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 19:36 zycie z kimś z kim sie nie chce jest katorgą i lepszy jest rozwód dla zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: sprawa rozwodowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 20:16 "ŻYCIE Z KIMŚ KIM SIĘ NIE CHCE..." - hehe to ktoś was zmuszał do zawarcia małżeństwa?? Nagle się odwidziało?? Przecież małżeństwo to wybór wolnych ludzi, nikt nie zmusza, trzeba było wybrać innego partnera. Zawarcie związku małżeńskiego to poważna decyzja ludzi dorosłych i lepiej się sto razy zastanowić przed niż płakać po... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: florek Re: sprawa rozwodowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.09, 20:51 głupiś JA jak głupi jaś. co my możemy wiedzieć o innym człowieku za kilka lat ? jak postąpi? co zrobi ? jak potoczy się życie ? chwała tym co całe życie są ze sobą i chylę przed nimi czoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: sprawa rozwodowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 21:12 Jak chcesz znać przyszłość to idź to wróżki ;p i sam jesteś głupi florku. Uważasz, że jak coś zaczyna ci nie odpowiadać w drugiej osobie, to możesz od razu odejść ... albo zmienić małżonka na lepszego?? To świadczy tylko o tym, że nie traktujesz poważnie sakramentu małżeństwa, które jest nierozerwalne. [[b]u]I po co przed Bogiem przyrzekasz być z drugą osobą na dobre i na złe aż do śmierci??!! [/u][/b] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trzeźwy Re: sprawa rozwodowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 21:19 w ogole sluby to glupota totalna :) nie wiem jak mozna tak sobie zycie niszczyc...mam 26 lat i jestme po rozwodzie na szczescie dzieci nie bylo, i nigdy wiecej juz nie popelnie takiego bledu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men Re: sprawa rozwodowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 21:23 A to nie wiedziałeś, że faceci dojrzewają dopiero ok trzydziestki? Za wcześnie się żeniłeś bracie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzeźwy Re: sprawa rozwodowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 21:28 nie wiedzialem :) Ale wiedzialem...wiele osob mi mowilo... ze kobietom odbija po slubie, mimo to sie zdecydowalem, no i sie przekonalem... nie wazne ;-) Trzeba sie cieszyc zyciem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meggy Re: sprawa rozwodowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 15:59 Jeśli w grę wchodzi alkoholizm i liczne oszustwa to rozwód musi być a nie życie na siłę i marnowanie go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3 miesiące Re: sprawa rozwodowa IP: 85.17.146.* 17.08.09, 07:33 w tym roku trzeba tam zadzwonić i upewnić. w ubiegłym czekałam 3 miesiące z X na I, czyli w czasie dużych okresów wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś