Gość: Ciekawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 20:46 pracował ktoś tam? jakie zarobki , czas pracy i ogólnie wrażenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lol Re: oddział TP 17 stycznia IP: *.chello.pl 27.08.09, 21:06 ;o tam też jest TP ? no właśnie, ciekawe czy przyjmują i na jakie stanowiska ;p he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawa Re: oddział TP 17 stycznia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 21:26 na takie jak zawsze czyli telemarketer tylko niestety nie znam szczegółów, może ktoś tam pracował albo coś słyszał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: oddział TP 17 stycznia IP: *.chello.pl 27.08.09, 21:32 eee to beznadziejna robota... ;( myślałem, że coś innego tam zaoferują ja wiem jaka jest praca w głównym TP na ul. Sikorskiego, połowa moich znajomych tam pracuje i nie rozumiem czemu tak się tam pchają ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: oddział TP 17 stycznia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 21:34 kolejny ciechanowski nierób...... zacznij skladac dlugopisy, to bardziej rozwijajace pewnie dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawa Re: oddział TP 17 stycznia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 21:36 Może dlatego żeby zarobić parę gorszy? ;p to chyba jedyne miejsce w Ciechanowie gdzie przyjmują na wakacje sporo ludzi i podpisuje się umowę co miesiąc czyli można powiedzieć niewielkie zobowiązanie, popracujesz miesiąc i możesz powiedzieć im do widzenia a dobre chyba i to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: oddział TP 17 stycznia IP: *.chello.pl 27.08.09, 21:47 boshe buahahaha , nie wiecie jak jest od środka więc...? ja wiem jak tam jest i za nic bym tam nie poszedł, chyba, ze to by była ostatnia praca na świecie, poza tym po 3-4 miechach zwalniają albo ludzie sami odchodzą bo nie wyrabiają, pensja... przemilczał bym to ale ok, jest ok. 800 zł + profity za wciskanie ludziom kitu, zależnie na jakim dziale, bywa, że i dziennie po 300-400 rozmów się wykonuje. hmm a o ile wiem na wakacje już 1,5 miesiąca temu nie przyjmowali bo kumpel próbował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawa Re: oddział TP 17 stycznia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 22:25 Bo niestety się przyznał do tego że chce tylko na wakacje, a tak na serio to hipokryzja z ich strony bo sami przedłużają umowy co miesiąc więc po miesiącu spokojnie rezygnujesz nawet jeśli zadeklarowałeś się że chcesz tylko na wakacje ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawa Re: oddział TP 17 stycznia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 22:27 drobna pomyłka - miało być że po miesiącu można się spokojnie zwolnić nawet jeśli się zadeklarowało że chcesz na dłużej niż miesiąc ( a tylko wtedy w połowie wakacji w ogóle chcieli z ludźmi rozmawiać ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: oddział TP 17 stycznia IP: *.chello.pl 27.08.09, 22:36 w TP jest ciężko, nie można nikomu nawrzucać xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: oddział TP 17 stycznia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 22:39 A gdzie to się mieści dokładnie na 17 Stycznia????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: oddział TP 17 stycznia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 09:59 W którym miejscu jest ten oddział TP na 17Stycznia??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: GDZIE jest dokładnie oddział TP 17 stycznia??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 09:14 jak w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darkadiusz Re: oddział TP 17 stycznia IP: *.olsztyn.mm.pl 30.08.09, 18:48 oczywiście przyznaję racje - przecież po to się pracuje żeby po miesiącu się zwolnić. Co za podejście .... Brak słów dla nierobów.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Darkadiusza Re: oddział TP 17 stycznia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 21:34 Chyba myślenie nie jest Twoją mocną stroną więc przestań zamieszczać swoje przemyślenia na temat pracy młodych ludzi w Ciechanowie na tym forum bo gdybyś chociaż trochę ruszył swoją głową która jest chyba nie tylko od tego żeby włosy po niej rosły chociaż może i tego nawet nie masz to zrozumiałbyś że właśnie te nieroby chciały iść do pracy chociaż na miesiąc a tak nie poszły by wcale........... wejdź lepiej komuś pod biurko i rób co tam robisz i w czym jesteś najlepszy i rozwijaj się w tym kierunku i utwierdzaj się w myśli jaki jesteś super i ekstra i pracowity i jak wszyscy są zadowoleni z Twoich usług bo kojarzę Cię z takiej właśnie wyszukanej odpowiedzi w innym temacie. Pozdrawiam wszystkich ludzi którzy szukają pracy w Ciechanowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żabka.rechotka Re: oddział TP 17 stycznia IP: *.cnow.pl 01.09.09, 11:50 hmmm... czytałam wcześniejsze wypowiedzi Darkadiusza i wydaje mi się, że rozumiem, co chce powiedzieć. niestety czasem czuję się jak jeden z owych Nierobów, o których wspomniał D. jestem studentką, ale powoli zaczynam wątpić w sens jakichkolwiek studiów. tytuł magistra naprawdę nic nie ułatwia. studia raczej produkują ludzi nie przygotowanych do pracy pod względem praktycznym z zawyżonymi oczekiwaniami w stosunku do pierwszej pracy i pracodawcy. jak Wam się więc wydaje: bardziej opłacalne jest pisanie prac magisterskich czy robienie praktycznych kursów (dla filologów np. certyfikat językowy w Instytucie Goethego, dla wszystkich kurs komputerowy ECDL, prawo jazdy...)? może rzeczywiście lepiej wziąć się za pracę (której jest niemało w Ciechanowie, ale czemu nie być mobilnym i nie szukać czegoś w innych miastach? albo nie stworzyć własnego biznesu?) niż żyć na rachunek rodziców? czy mniej więcej o to Ci chodziło drogi Darkadiuszu? pozdrawiam i proszę o odpowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: oddział TP 17 stycznia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 12:02 A niby dlaczego w dzisiejszych czasach tytuł magistra już prawie nic nie znaczy?? Bo na każdym kroku pełno prywatnych szkół czy to dziennych czy zaocznych za pieniądze produkujących "magistrów", więc czemu tu się dziwić? magister magistrowi w dzisiejszych czasach nierówny ! ale Ci po studiach państwowych na pewno sobie poradzą a grono bezrobotnych magistrów stanowią w 99 % Ci którzy mają ten tytuł za pieniądze a w głowie siano ! Kiedyś gdy ktoś miał studia to był kimś bo były one dostępne tylko dla nielicznych tych naprawdę zdolnych ludzi, którzy może nie mieli pieniędzy ale byli zdolni i chcieli się uczyć a teraz za pieniądze można sobie kupić wszystko ! Każdy głąb który ledwo zda maturę co robi dalej? oczywiście idzie na studia najczęściej zaoczne płatne i kim się później staje? Magistrem <śmiech na sali> no więc nic dziwnego że Magister już nic dzisiaj nie znaczy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: oddział TP 17 stycznia IP: *.chello.pl 01.09.09, 14:39 widzę macie ciekawe myślenie ;s no ja zdałem ledwo maturę i zaczynam studia na infie w wawie zaocznie, później zamierzam magistra i co? Tylko ja nie mam "siana" w głowie, tworze własne projekty, współpracowałem z Microsoftem nad moim projektem (a mam dopiero 19 lat) więc wiem czego chcę i kim będę po studiach. Szkoła nie jest najważniejsza - ważniejsze są umiejętności ale bez szkoły to ch*j ;x // hmm co do wypowiedzi 2 piętra wyżej, że w ciechu jest "niemało pracy" gdzie ta praca jest... (poza debilnym TP) :|? ;o jeśli mógłbym zapytać? Bo ja już wszędzie w ciechu byłem i nigdzie nie chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: oddział TP 17 stycznia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 16:56 No i co wie ktoś coś o oddziale na 17Stycznia? A co sądzicie o pracy w dziale Biznes? Praca podobno od pn-pt 8-16. A jakie zarobki i czy chętnie przyjmują na ten dział? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedzący Re: oddział TP 17 stycznia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 17:09 Na biznes nie przyjmują osób z zewnątrz tzn takich które dopiero przyjmują się do pracy co ma ograniczyć rotację pracowników, można przenieść się na ten dział gdy ma się już jakiś staż pracy w TP w innych działach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: oddział TP 17 stycznia IP: *.chello.pl 01.09.09, 17:35 nie wiem jakteraz, ale mój kolega pod koniec czerwa tam się przyjął i od razu na biznes pracuje w godzinach 7.45-14.00 Odpowiedz Link Zgłoś