Dodaj do ulubionych

Best może zwiększyć zatrudnienie w Elblągu

03.07.10, 18:01

Bank PKO BP sprzedał portfel niespłacanych kredytów detalicznych o wartości ok. 600 milionów złotych funduszowi sekurytyzacyjnemu Best.

Fundusz ten znajduje się w strukturze firmy Best mającej od 2007r. swój oddział w Elblągu przy ulicy Stoczniowej. Nowy pakiet wierzytelności może otworzyć perspektywę stworzenia w elbląskim oddziale nowych miejsc pracy. informacja z serwisu Gazeta.pl

o zarobkach w tej firmie, atmosferze pracy ale także firmowych
plotkach można przeczytać na tym Forum
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Best może zwiększyć zatrudnienie w Elblągu IP: *.elblag.vectranet.pl 04.07.10, 19:54
      moja zona zarabia tam 1400 brutto, odliczyc koszty dojazdu ok.
      150netto/miesiac to jest to juz pensja glodowa. P. S zona ma
      wyksztalcenie mgr po UG.
      • Gość: kusipaa Re: Best może zwiększyć zatrudnienie w Elblągu IP: 81.219.57.* 04.07.10, 22:10
        Elbląg nie potrzebuje takich pracodawców, naprawdę.
        • Gość: inż Re: Best może zwiększyć zatrudnienie w Elblągu IP: 46.112.239.* 04.07.10, 22:37

a ile osób zatrudnia obecnie Best?
      • Gość: as Re: Best może zwiększyć zatrudnienie w Elblągu IP: 78.8.25.* 05.07.10, 22:56
        A gdzie tego mgr robila skoro musi pracowac w Bescie?
        • Gość: gosc Re: Best może zwiększyć zatrudnienie w Elblągu IP: *.elblag.vectranet.pl 07.07.10, 16:54
          Uniwersytet Gdanski, Wydział Administracji, mówi to Panu coś?
          • Gość: inż Re: Best może zwiększyć zatrudnienie w Elblągu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 09:45

przy okazji tej informacji o Beście przypomniałem sobie, że swego
            czasu jakaś firma miała uruchomić swoje centrum telemarketingowe w
            budynku po b. Plastyku; wiecie czy w tej sprawie UM prowadzi w ogóle
            jakieś rozmowy z innymi firmami czy już sobie temat odpuszczono?
          • Gość: janiemoge UG, Wydzial Administracji IP: 89.174.178.* 14.07.10, 11:31
            To sie zdziwilem, ze po UG pracuje w Bescie. Myslalem ze skonczyla jakiegos mgr
            na jakiejs prywatnej uczelni. Jezeli z mgr po UG nie potrafi znalezc normalnej
            pracy to sorry.... po sobie wiem, ze jak sie chce to mozna.
            • Gość: tomo Re: UG, Wydzial Administracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 11:05
              Jak sie che to mozna i to po każdej uczelni. Prawda jest taka ze
              coraz wiecej pracodawcow ma gdzies gdzie zrobiles mgr czy na UG czy
              prywatnie.Najwazniejsza jest praktyka i umiejetnosci a z
              doswiadczenia wiem ze zadna szkola cie tego nie nauczy....
              • Gość: as do tomo IP: 89.174.178.* 16.07.10, 13:33
                Ameryki nie odkryles, wiadomym jest ze umiejetnosci musisz nabyc sam - uczelnia
                pokaze Ci tylko rozne mozliwosci, nakieruje.
                A co do pracodawcy - to jak juz to sie idzie tam gdzie cenia wyksztalcenie i
                odpowiednio wynagradzaja.
                • Gość: do as Re: do tomo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 14:38
                  Zgadzam się z Tobą. Jedynie wydaje mi sie nie sluszna twoja
                  argumentacja ze jak ktos robil magistra na prywatnej uczelni to jest
                  skazany na porazke w konkurencji z "panstwowym" magistrem (np.UG).
                  Jedna szkola Panstwowa nie jest rowna drugiej tak jak jedna prywatna
                  innej. Ja nie ukrywam osobisice mam tytuł magistra zrobiony w
                  prywatnej uczelni i na zadnej z rozmów nie odczułem niesmaku
                  potencjalnego pracodawcy w zwiazku z tym. Malo tego dostalem prace
                  ktora lubie, dobrze płatną i wiem ze zostawilem z tyłu absolwentow
                  elitarnych Panstwowych uczelni. Tak wiec bez wzgledu na to jaka
                  konczyl szkole zycze wszystkim powodzenia w szukaniu dobrej
                  pracy.....
                  • Gość: wredny Re: do tomo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 14:59
                    Temat jest o Beście,a nie o uczelniach!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka