Dodaj do ulubionych

wypożyczalnie

IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.04, 13:01
cze!Powiedzcie mi, czy jest u nas jakaś wypożyczalnia rowerów? W sumie też
się zastanawiałem nad wypożyczalnią samochodów,ale rower zdrowszy i tańszy.
Wszelki info na ten temacik miel widzine, dzięki!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: wypożyczalnie IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 14:09
      Wypożyczalnia samochodów jest między innymi w salonie Forda i Hyundaia.
      Na ulicy Łęczyckiej też widnieje tablica wypożyczalnia samochodów.
      Co do rowerów?
      hm.......
      • Gość: jaandi Re: wypożyczalnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 15:59
        dzieki...zaraz się tam przejdę...
        • francuz_el Re: wypożyczalnie 17.04.04, 20:00
          Wypozyczalnia samochodow jest u Postka w... Gdansku :)
          • Gość: rosa Re: wypożyczalnie IP: *.elblag.dialog.net.pl 17.04.04, 22:03
            Byles francuz u niego ? Z rozmowy z Michalem (on tam rzadzi) jest bardzo
            zadowolony z przejetego personelu itp. A tak na marginesie to gdzier dokladnie
            oni sa ?? Tam gdzie byla IKEA, czy gdzie kiedy stal bodjaze salon Rovera ???
            • francuz_el Re: wypożyczalnie 17.04.04, 23:07
              Pamietasz gdzie kiedys byl Citroen na Grunwaldzkiej w Oliwie? Jak sie jedzie w
              strone Gdyni, to gdzies 100-150 m za dawna IKEA. Wyremontowali troche salon,
              pojawilo sie wiecej autek. Po prostu elblaskie firmy rozbudowuja sie :)
              • Gość: rosa Re: wypożyczalnie IP: *.elblag.dialog.net.pl 17.04.04, 23:28
                Postek to sie na blacharni dorobil... No, ale dobrze :D Niech Elblag zalewa
                caly kraj, kontynent .... :))
                • francuz_el Re: wypożyczalnie 18.04.04, 10:37
                  Juz zalewa caly swiat. Queen Mary 2 plywa dzieki elblaskiemu Alstomowi, w
                  Compiegne (miasto partnerskie we Francji) rondo wychodzace na Paryz jest
                  nazwane elblaskim :

www.oise-elblag.com/images/Rondpoint1.jpg
                  www.oise-elblag.com/images/Rondpoint2.jpg
                  • Gość: rosa Re: wypożyczalnie IP: *.elblag.dialog.net.pl 18.04.04, 11:14
                    Wiem, wiem o QM2 :)) Bylem wlasnie w posen jak mowili o tym w Panoramie :D
                    Bylem jeszcze bardziej niz zwykle dumny ze pochodze z Elblaga :D No, a z tym
                    rondem to mnie zagioles na maxa :)) Dobre, naprawde dobre. Moze kiedys, gdzies
                    w jakims slynnym miescie nazwa jakis skwer imieniem Naszego miasta ? ;P
                    • Gość: Gość Re: wypożyczalnie IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 18.04.04, 12:02
                      Powinniśmy tez nazwać coś w swoim mieście nazwą Campiegne.

W naszym mieście jedne most ma tylko nazwę, więc może nazwać tak jeden most?:)
                      • Gość: rosa Re: wypożyczalnie IP: *.elblag.dialog.net.pl 18.04.04, 12:11
                        No albo wybudowac gdzies rondo i sie odwdzieczyc ;))
                        • Gość: Gość Re: wypożyczalnie IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 18.04.04, 12:37
                          Tylko nie wzdłuż głównych traktów.
                          • Gość: rosa Re: wypożyczalnie IP: *.elblag.dialog.net.pl 18.04.04, 12:47
                            Rondo moglo zostac na Krolewicka-Teatralna-Nowowiejska. Mysle, ze tam byloby
                            dobre miejsce, no ale kiedys uznali ze jest bez sensu i je zlikwidowali (to
                            nic, ze z ronda mialo tylko znak:P)
                            • Gość: Gość Re: wypożyczalnie IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 18.04.04, 13:08
                              Ja wybudowałbym raczej estakadę z 12 Lutego w Dąbka:)

I tak z tematu o wypożyczalniach mamy całkowicie nowy temacik:)hehe
                              • francuz_el Re: wypożyczalnie 18.04.04, 13:30
                                W sumie moznaby tak nazwac skrzyzowanie Trasy UE z Nowodworska. W srodku jest
                                cos jakby na ksztalt kola, wiec mozna tak symbolicznie nazwac "Rondo
                                Compiegne". Jakby nie patrzyc to tez jest wyjazd na Paryz (no prawie:P)
                                • Gość: rosa Re: wypożyczalnie IP: *.elblag.dialog.net.pl 20.04.04, 09:41
                                  A co wazniejsze, glowna czesc trasy jest nazwana UE wiec w ogole w tematyce by
                                  pozostalo :) W sumie dobry pomysl francuz
                                  • francuz_el Re: wypożyczalnie 20.04.04, 09:51
                                    W srode ten pomysl zaprezentuje w swoich kregach i byc moze sie uda :)
                                    • Gość: rosa Re: wypożyczalnie IP: *.elblag.dialog.net.pl 20.04.04, 10:23
                                      Wiedzialem, ze jestes tajnym wyslannikiem UM na to forum :P Niech Cie szlag
                                      trafi.. ;))
                                      • francuz_el Re: wypożyczalnie 20.04.04, 11:05
                                        Zapewniam Cie, ze nie Urzedu Miasta... dzialam w opozycji :P
                                        • Gość: rosa Re: wypożyczalnie IP: *.elblag.dialog.net.pl 20.04.04, 11:24
                                          To juz w ogole katastrofa ;) Duzo gada, obiecuje a nie ma sily wladczej :)))
                              • Gość: rosa Re: wypożyczalnie IP: *.elblag.dialog.net.pl 20.04.04, 09:40
                                Albo z 12 Lutego do 3-go Maja :P Nad AK i Grota Roweckiego :]
    • pitek713 Re: wypożyczalnie 21.06.14, 01:02
      ja polecam Ci wynajem samochodów warszawa myślę że Cie to zadowoli :)
    • yen20 Re: wypożyczalnie 29.01.16, 10:50
      Polecam sprawdzoną wypożyczalnię, która ma naprawdę dobre ceny i konkurencyjną ofertę. Wypożyczalnia samochodów Gdańsk- z ich ofert korzystam już dłuższy czas i jestem zadowolona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka