Dodaj do ulubionych

Czy podoba Wam się ulica 1 Maja?

IP: *.elblag.dialog.net.pl 28.04.04, 10:51
Bo mi nie, ale nie pod względem estetycznym lecz pod względem braku ciekawych
sklepów.
Obserwuj wątek
    • rosa_el Re: Czy podoba Wam się ulica 1 Maja? 28.04.04, 11:11
      MI sie bardzo podoba sezonowo (latem) Zwlaszcza ten namiot z WYPASIONYM LOGO
      widocznym z "kilometra" :]]]
      • Gość: Klejna Re: Czy podoba Wam się ulica 1 Maja? IP: *.elblag.dialog.net.pl 28.04.04, 11:31
        A czy podoba Ci sie jeszcze bardziej widoczne pomarańczowe logo które widać az
        z placu słowiańskiego?
        • francuz_el Re: Czy podoba Wam się ulica 1 Maja? 28.04.04, 14:22
          To pomaranczowe juz nie jest takie okazale, tym bardziej napis. Rzeczywiscie
          brakuje sklepow na 1 maja, w sumie nie wiadomo dlaczego. Tam wlasnie powinne
          byc najlepsze marki, a nie w Ogrodach, czy na pasazu, no ale co zrobic, prawa
          rynku...
          • Gość: Klejna Re: Czy podoba Wam się ulica 1 Maja? IP: *.elblag.dialog.net.pl 28.04.04, 15:19
            co robic? moze podwyzszyc czynsz? :)
        • rosa_el Re: Czy podoba Wam się ulica 1 Maja? 29.04.04, 00:30
          No w RDT mogloby byc cos innego, ale coz :(( W sumie to wszytsko zalezy od Nas
          samych. Jesli nie bedzie chetnych, aby tam kupowac to beda musieli zmienic
          lokum. Generalnie ten budynek i naprzeciwko mogliby jakos zmodrenizowac. Moze
          wiecej przestrzeni przeszklonych w RDT i jakies kosmetyczne zmiany w budynku
          przylegajacym do aresztu ??
    • Gość: Klena MOJA WIZJA 1 MAJA IP: *.elblag.dialog.net.pl 28.04.04, 15:37
      Rozpoczynając od Placu Słowiańskiego.

Wzdłuż ulicy Krótkiej (na rogu z Pocztową) powinien tam powstać nowoczesny
      budynek biurowy (parking podziemnym dwa poziomy centrum handlowe, np CH
      Starówka:D, wyzsze kondygnacje biura.
      Na 1 Maja w miejscu gdzie jest fontanna - powinna powstać całkowicie nowa
      fontanna, o wiele wieksza, a w jej tle nowoczesny budynek biurowy (zburzyć
      bydynek mieszkalny tam stojacy) - bydynek nawet 6 pietrowy.
      Budynek koło Sądu - przebudować, tzn oszklić przednią ścianę
      Na rogu apolitycznym wybudować kolejny biurowiec z powierzchniami handlowymi na
      dolnych kondygnacjach
      Na rogu 3 Maja z Grobla tak samo.
      Zlikwidować CTO w pałacyku, dobudowac nowoczesne zaplecze budynku z tyłu (np
      całe oszklone) i z całości stworzyc jakas galerie centrum.
      To na poczatek
      • francuz_el Re: MOJA WIZJA 1 MAJA 28.04.04, 15:40
        Nie za duzo szkla jak na takie miejsce?? Galeria Centrum OK, ale wszystko w
        troche bardziej konserwatywnym stylu,zeby to ladnie wygladalo, a nie takie
        mocne zderzenie stylow...
        • rosa_el Re: MOJA WIZJA 1 MAJA 28.04.04, 16:54
          To moze od razu Stary Browar ?? ;)
      • Gość: simon Re: MOJA WIZJA 1 MAJA IP: *.elblag.dialog.net.pl 28.04.04, 15:42
        Moim zdaniem najpierw powinni pomalowac budynki znajdujace sie przy tej ulicy a
        dopiero pozniej mozna pomyslec o markowych sklepach bo to nie jest takie latwe.
        • Gość: Klejna Re: MOJA WIZJA 1 MAJA IP: *.elblag.dialog.net.pl 28.04.04, 15:44
          markowe sklepy to na razie na palcach mozna policzyc, tak nie powinno byc na
          głownej ulic miasta
          • francuz_el Re: MOJA WIZJA 1 MAJA 28.04.04, 19:29
            Teraz to ciezko okreslic glowna ulice miasta, bo jest ich pare... mozna sie
            sprzeczac co za taka uznac: 1 maja, Hetmanska, Stary Rynek?
            • rosa_el Re: MOJA WIZJA 1 MAJA 28.04.04, 23:28
              Moim zdaniem glownym "centrum sklepowym" jest bez watpienia pasaz.
              • francuz_el Re: MOJA WIZJA 1 MAJA 28.04.04, 23:38
                A wedlug mnie centrum sklepowym jest coraz bardziej Garbary :) Juz nie chodzi o
                to, ze tam jest najladniejszy sklep w miescie - Galeria Zachetka - nalezacy do
                mojej matki:P, ale takze inne lokale: Lira, Antonieff, ten nowy sklep z odzieza
                damska (podobno ubrania pierwsza klasa, wybijajace sie z elblaskiej szarosci, a
                nawet trojmiejskiej (obiektywna opinia mojej matki,ktora na ubraniach zna sie
                jak malo kto:)), no i oczywiscie Winiarnia oraz Best Books Bank.
                • rosa_el Re: MOJA WIZJA 1 MAJA 28.04.04, 23:49
                  Prosze skasowac ta wypowiedz !!! :P KRYPTOREKLAMA !!! ;)))))
                  • francuz_el Re: MOJA WIZJA 1 MAJA 28.04.04, 23:52
                    Chyba nikt Cie nie slyszy Rosa... tu nigdy nie bylo i nie bedzie moderatora :P
                    • rosa_el Re: MOJA WIZJA 1 MAJA 28.04.04, 23:55
                      Chyba tak tego nie zostawimy nie ?? Poddales sie ?? Ja sam nie mam szans z nimi
                      walczyc, ale moze znajdzie sie pare innych osob, ktore rowniez uznaja polityke
                      GW, za delikatnie mowiac "chamska" ??
                      • rosa_el Re: MOJA WIZJA 1 MAJA 29.04.04, 00:18
                        Przegladnalem fora innych miast, ktore nie maja dodatkow GW i tam rowniez nie
                        maja podforow :/ Chyba jednak z tym nie da rady wygrac :(( Ale moze uda sie cos
                        wskurac jesli chodzi o dodawanie opinii na Naszym forum ?? Tychy moga dodawac
                        opinie, dlaczego my nie moglibysmy ?? Moze i nie pisza wielu artykulow o
                        Elblagu, ale tym bardziej powinni Nam to umozliwic !
                        • francuz_el Re: MOJA WIZJA 1 MAJA 29.04.04, 09:10
                          Poradzimy sobie... dzisiaj cos wymysle, nie martw sie Rosa :)
                          • Gość: Klejna Re: MOJA WIZJA 1 MAJA IP: *.elblag.dialog.net.pl 29.04.04, 09:20
                            Jestem z Wami panowie jakby co
                            • rosa_el Re: MOJA WIZJA 1 MAJA 29.04.04, 09:32
                              Dzieki, juz teraz moze miec swoje 5gr i odezwac sie na forum "O forum" :)
                          • rosa_el Re: MOJA WIZJA 1 MAJA 29.04.04, 09:30
                            Czyzby w koncu naplyw veny ???? Przychodzi w odpowiednim momencie :]
                            • francuz_el Re: MOJA WIZJA 1 MAJA 29.04.04, 10:26
                              Juz zaczynam cos kombinowac :) Jutro napisze do 3miasta, do redaktora. Moze on
                              cos wskora :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka