Gość: Klejna IP: *.elblag.dialog.net.pl 28.04.04, 10:51 Bo mi nie, ale nie pod względem estetycznym lecz pod względem braku ciekawych sklepów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosa_el Re: Czy podoba Wam się ulica 1 Maja? 28.04.04, 11:11 MI sie bardzo podoba sezonowo (latem) Zwlaszcza ten namiot z WYPASIONYM LOGO widocznym z "kilometra" :]]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klejna Re: Czy podoba Wam się ulica 1 Maja? IP: *.elblag.dialog.net.pl 28.04.04, 11:31 A czy podoba Ci sie jeszcze bardziej widoczne pomarańczowe logo które widać az z placu słowiańskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Czy podoba Wam się ulica 1 Maja? 28.04.04, 14:22 To pomaranczowe juz nie jest takie okazale, tym bardziej napis. Rzeczywiscie brakuje sklepow na 1 maja, w sumie nie wiadomo dlaczego. Tam wlasnie powinne byc najlepsze marki, a nie w Ogrodach, czy na pasazu, no ale co zrobic, prawa rynku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klejna Re: Czy podoba Wam się ulica 1 Maja? IP: *.elblag.dialog.net.pl 28.04.04, 15:19 co robic? moze podwyzszyc czynsz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: Czy podoba Wam się ulica 1 Maja? 29.04.04, 00:30 No w RDT mogloby byc cos innego, ale coz :(( W sumie to wszytsko zalezy od Nas samych. Jesli nie bedzie chetnych, aby tam kupowac to beda musieli zmienic lokum. Generalnie ten budynek i naprzeciwko mogliby jakos zmodrenizowac. Moze wiecej przestrzeni przeszklonych w RDT i jakies kosmetyczne zmiany w budynku przylegajacym do aresztu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klena MOJA WIZJA 1 MAJA IP: *.elblag.dialog.net.pl 28.04.04, 15:37 Rozpoczynając od Placu Słowiańskiego. Wzdłuż ulicy Krótkiej (na rogu z Pocztową) powinien tam powstać nowoczesny budynek biurowy (parking podziemnym dwa poziomy centrum handlowe, np CH Starówka:D, wyzsze kondygnacje biura. Na 1 Maja w miejscu gdzie jest fontanna - powinna powstać całkowicie nowa fontanna, o wiele wieksza, a w jej tle nowoczesny budynek biurowy (zburzyć bydynek mieszkalny tam stojacy) - bydynek nawet 6 pietrowy. Budynek koło Sądu - przebudować, tzn oszklić przednią ścianę Na rogu apolitycznym wybudować kolejny biurowiec z powierzchniami handlowymi na dolnych kondygnacjach Na rogu 3 Maja z Grobla tak samo. Zlikwidować CTO w pałacyku, dobudowac nowoczesne zaplecze budynku z tyłu (np całe oszklone) i z całości stworzyc jakas galerie centrum. To na poczatek Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: MOJA WIZJA 1 MAJA 28.04.04, 15:40 Nie za duzo szkla jak na takie miejsce?? Galeria Centrum OK, ale wszystko w troche bardziej konserwatywnym stylu,zeby to ladnie wygladalo, a nie takie mocne zderzenie stylow... Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: MOJA WIZJA 1 MAJA 28.04.04, 16:54 To moze od razu Stary Browar ?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simon Re: MOJA WIZJA 1 MAJA IP: *.elblag.dialog.net.pl 28.04.04, 15:42 Moim zdaniem najpierw powinni pomalowac budynki znajdujace sie przy tej ulicy a dopiero pozniej mozna pomyslec o markowych sklepach bo to nie jest takie latwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klejna Re: MOJA WIZJA 1 MAJA IP: *.elblag.dialog.net.pl 28.04.04, 15:44 markowe sklepy to na razie na palcach mozna policzyc, tak nie powinno byc na głownej ulic miasta Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: MOJA WIZJA 1 MAJA 28.04.04, 19:29 Teraz to ciezko okreslic glowna ulice miasta, bo jest ich pare... mozna sie sprzeczac co za taka uznac: 1 maja, Hetmanska, Stary Rynek? Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: MOJA WIZJA 1 MAJA 28.04.04, 23:28 Moim zdaniem glownym "centrum sklepowym" jest bez watpienia pasaz. Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: MOJA WIZJA 1 MAJA 28.04.04, 23:38 A wedlug mnie centrum sklepowym jest coraz bardziej Garbary :) Juz nie chodzi o to, ze tam jest najladniejszy sklep w miescie - Galeria Zachetka - nalezacy do mojej matki:P, ale takze inne lokale: Lira, Antonieff, ten nowy sklep z odzieza damska (podobno ubrania pierwsza klasa, wybijajace sie z elblaskiej szarosci, a nawet trojmiejskiej (obiektywna opinia mojej matki,ktora na ubraniach zna sie jak malo kto:)), no i oczywiscie Winiarnia oraz Best Books Bank. Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: MOJA WIZJA 1 MAJA 28.04.04, 23:49 Prosze skasowac ta wypowiedz !!! :P KRYPTOREKLAMA !!! ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: MOJA WIZJA 1 MAJA 28.04.04, 23:52 Chyba nikt Cie nie slyszy Rosa... tu nigdy nie bylo i nie bedzie moderatora :P Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: MOJA WIZJA 1 MAJA 28.04.04, 23:55 Chyba tak tego nie zostawimy nie ?? Poddales sie ?? Ja sam nie mam szans z nimi walczyc, ale moze znajdzie sie pare innych osob, ktore rowniez uznaja polityke GW, za delikatnie mowiac "chamska" ?? Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: MOJA WIZJA 1 MAJA 29.04.04, 00:18 Przegladnalem fora innych miast, ktore nie maja dodatkow GW i tam rowniez nie maja podforow :/ Chyba jednak z tym nie da rady wygrac :(( Ale moze uda sie cos wskurac jesli chodzi o dodawanie opinii na Naszym forum ?? Tychy moga dodawac opinie, dlaczego my nie moglibysmy ?? Moze i nie pisza wielu artykulow o Elblagu, ale tym bardziej powinni Nam to umozliwic ! Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: MOJA WIZJA 1 MAJA 29.04.04, 09:10 Poradzimy sobie... dzisiaj cos wymysle, nie martw sie Rosa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klejna Re: MOJA WIZJA 1 MAJA IP: *.elblag.dialog.net.pl 29.04.04, 09:20 Jestem z Wami panowie jakby co Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: MOJA WIZJA 1 MAJA 29.04.04, 09:32 Dzieki, juz teraz moze miec swoje 5gr i odezwac sie na forum "O forum" :) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: MOJA WIZJA 1 MAJA 29.04.04, 09:30 Czyzby w koncu naplyw veny ???? Przychodzi w odpowiednim momencie :] Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: MOJA WIZJA 1 MAJA 29.04.04, 10:26 Juz zaczynam cos kombinowac :) Jutro napisze do 3miasta, do redaktora. Moze on cos wskora :) Odpowiedz Link Zgłoś