francuz_el 19.05.04, 20:14 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20375 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosa_el Re: Forum Tramwaje już istnieje :) 19.05.04, 23:27 Widze, ze znalazles chwile wolnego czasu :) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Forum Tramwaje już istnieje :) 20.05.04, 00:01 Teraz twoja kolej Rosa... rob ELBLĄSKI SPORT :) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: Forum Tramwaje już istnieje :) 20.05.04, 00:06 Nie nie nie, Ty sie tym zajmij :))) Prosze, abys zrobil. Ja sie nie znam na tym :P Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Forum Tramwaje już istnieje :) 20.05.04, 00:11 Oki... ale zostaniesz adminem :) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Forum Tramwaje już istnieje :) 20.05.04, 00:12 I sie bedziesz tym zajmowal, ja mam tramwaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: Forum Tramwaje już istnieje :) 20.05.04, 00:18 No, ale o sporcie rowniez wiesz wiele, interesi Cie, wiec moge zostac wspoladminem :) zadowole sie taka "posada" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Forum Tramwaje już istnieje :) 20.05.04, 01:24 No niech i tak bedzie... ale juz jutro zrobie nowe forum, dzis jestem zmeczony :P Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Forum Tramwaje już istnieje :) 20.05.04, 16:12 Niestety nie da rady... pod jednym nickiem mozna tylko jedno forum zalozyc... wiec ktos z Was musi sie wysilic :) Moze simon?? On czesto o Olimpii pisal, albo Ty Rosa... Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: Forum Tramwaje już istnieje :) 20.05.04, 17:50 No, ale to musialbys mi napisac dokladna instrukcje obslugi :P simon musialby sie chyba najpierw zalogowac, aby zalozyc ? Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Forum Tramwaje już istnieje :) 20.05.04, 18:12 No oczywiscie,ze musialby :) To nie jest problem, Rosa... ktoregos dnia Ci wszystko wytlumacze... Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: Forum Tramwaje już istnieje :) 20.05.04, 22:00 Hehe to moze uplynac troche wody w rzece Elblag do tego czasu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Forum Tramwaje już istnieje :) 20.05.04, 23:44 Chyba,ze zrobimy tak, ze podasz mi swoje haslo do gazety, ja stworze forum, a ty sobie pozniej haslo zmienisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: Forum Tramwaje już istnieje :) 21.05.04, 08:27 Podac Ci je bym mogl, ale obawiam sie, ze nie zmienilbym go juz pozniej. Jestem zbyt leniwy... chyba, ze teraz zmienie, podam Ci, a pozniej powroce do swojego starego :] Musze przymyslec :P Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: Forum Tramwaje już istnieje :) 20.05.04, 00:28 A ja sie tak spytam, gdzie to forum sie znajduje ?? Jak na nie trafic ?? Chcialem je jakos znalezc, ale nie udalo mi sie :( Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: Forum Tramwaje już istnieje :) 20.05.04, 08:36 Jestem chyba slepy, bo nic nie widze :(( Wez mi krok po kroku napisz jak natrafic :) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Forum Tramwaje już istnieje :) 20.05.04, 12:33 Rzeczywiscie jeszcze nie... ale to dziwne, bo przeciez jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
zziko Re: Forum Tramwaje już istnieje :) 05.04.05, 13:29 A co zrobić żeby powstało Forum Stadion ;) !? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Forum Tramwaje już istnieje :) 06.04.05, 00:22 Zawracać glowę adminom aż zrobią:P Odpowiedz Link Zgłoś
zziko Re: Forum Tramwaje już istnieje :) 06.04.05, 12:21 Zobaczymy co sie da u nich zrobić w duchu sportowym... (bez 30 zł opłat) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Forum Tramwaje już istnieje :) 06.04.05, 01:01 Nie ma żadnego problemu. Wchodzisz na opcję "załóż forum prywatne", zakładasz je i później piszesz do któregoś z adminów (patrz Forum o Forum), że chciałbyś aby zostało podpięte pod Forum Elbląg i po sprawie. Tak się stało z Forum Tramwaje właśnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zziko Re: Forum Tramwaje już istnieje :) 06.04.05, 12:25 Dzięki za konkret. Jeśli się uda to robimy to dla archiwum Elbląskiej G W , bo dla nas i Stadionu to już oczywiście grupe mamy ;-) zico ############################################### # news://news.tpi.pl/alt.pl.regionalne.elblag # ############################################### Odpowiedz Link Zgłoś
pat.pataszon Re: Forum Tramwaje już istnieje :) 06.04.05, 14:02 Ile trzeba czekać na dołączenie prywatnego forum do Elbląg forum ? Jak z tym mieliście... (Poszły posty na forum o forum z pytaniem o takiej możliwości i co dalej..) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Forum Tramwaje już istnieje :) 06.04.05, 20:04 Już się wypowiedziałem na ten temat tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=56&w=22445528 Też dorzuciłem swoje trzy grosze na FoF i zobaczymy jaka będzie reakcja admina jutro. Jak nadal będzie nieugięty, to zaczniemy narzekać i zatruwać im życie, aż się zgodzą ;P Będą wpisy na FoF, e-maile do adminów itd. W końcu zmiękną i się zgodzą. Forum Elbląg potrafi być uparte. Odpowiedz Link Zgłoś