IP: *.elblag.vectranet.pl 25.09.13, 22:12
Gdzie w Elblągu zrobić Botox, ktoś może polecić dobry gabinet ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jola Re: botox IP: *.elblag.vectranet.pl 01.10.13, 13:42
      zrobiłam u Dabrowskiej na starówce, zero efektu, poszłam to mi dostrzyknela teraz mam krzywe brwi, już tam boję się iść, poradxcie co robic żeby mi to szybciej zeszło?
      • Gość: Marta Re: botox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.13, 14:52
        przy moim zabiegu pani doktor trzy razy wychodziała z gabinetu, najpierw czekałam 40 minut, opóxnienie, potem gdzieś wychodziła, a na koniec w biegu pokuła i narobila siniaków, nie polecam,
        • Gość: gosc Re: botox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.13, 19:23
          nie to nie moze byc Prawda ... ja sie wlasnie zapisalam na kwas... i co robic ???
          • Gość: odp Re: botox IP: *.elblag.vectranet.pl 02.10.13, 21:44
            pracowała w neolady, już tam niepracuje, jest jakis inny lekarz
            • Gość: madzia Re: botox IP: *.elblag.vectranet.pl 11.10.13, 20:53
              wstrzykiwałam sobie botoks likwidując lwie zmarszczki w gabinecie medycyny estetycznej bellamed koło cerfura, efekt jest fajny, mogę polecić
        • Gość: drDanuta Dąbrowska nieprawdziwe opinie IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.13, 21:06
          Jestem lekarzem z wieloletnią praktyką. Od ponad siedmiu lat pracuję na własny rachunek i buduję markę opartą na własnej pracy firmując ją swoim nazwiskiem.

Nie mogę popełniać błędów i niedociągnięć opisanych przez niektóre „pacjentki”. Sądząc po stylu oraz identycznych błędach "x" zamiast "z" w dwóch różnych postach dzień po dniu, można wnioskować że napisała je ta sama osoba.
          W opisywanym okresie ( 22.08-2.102013) po przeniesieniu gabinetu na Stare Miasto nie miałam żadnych pacjentek z imionami Jola i Marta, które wykonywały wspomniane zabiegi, stwierdziłam to na podstawie kartoteki przyjętych pacjentów.
          Opinie są tendencyjne, napisane przez konkurencję.

W nowym miejscu pracy, w lepszych warunkach, przy dziennym świetle zabiegi medycyny estetycznej odbywają się terminowo, bez pośpiechu i presji czasowej. Obecnie każdy pacjent zapraszany jest po zabiegu do kontroli lekarskiej.

Szerzenie sprzecznych z rzeczywistością, szkodliwych opinii jest wyraźnym, zamierzonym działaniem na moją szkodę i nie mogę wobec tej kwestii pozostać obojętna.

Z poważaniem
          lek. Danuta Dąbrowska
          • Gość: gosc Re: nieprawdziwe opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.14, 11:36
            żenujace,
    • Gość: elblążanka Re: botox IP: *.elblag.vectranet.pl 25.04.14, 19:18
      żenujące, jakie miasto taka specjalistka
    • reszka1981 Re: botox 29.12.16, 09:55
      ja robiłam w NEO LADY i jestem bardzo zadowolona. Pani doktor jest bardzo rzeczowa i konkretna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka