Gość: _el IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 17:01 Chcesz isc z duchem czasu, Z Ekologia jestes na Ty, A informatyka nie jest Ci obca, Wybierz Elblag, rzecz to prosta :) (francuz_el) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
francuz_el Re: DLA INWESTORÓW 05.11.02, 17:05 Jestem ciekaw kto z mojej wypowiedzi stworzyl watek?? Bardzo mi sie to podoba,ze ktos to az tak docenil;),ale poprzedni watek mial zaledwie pare wiadomosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _el Re: DLA INWESTORÓW IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 17:25 francuz_el napisał: > Jestem ciekaw kto z mojej wypowiedzi stworzyl watek?? Bardzo mi sie to > podoba,ze ktos to az tak docenil;),ale poprzedni watek mial zaledwie pare > wiadomosci... Twój "wierszyk" pojawił się na najważniejszych forach miejskich i nie tylko na tym forum. Pojawi się jeszcze w innych miejscahc w necie. Może jakis inwestor to przeczyta i przyjedzie, a gdy się go zapytają co go przyciagnęło do Elbląga i powie, że przeczytał w internecie....eh konczyć nie muszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: DLA INWESTORÓW IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 05.11.02, 18:29 Gość portalu: _el napisał(a): > francuz_el napisał: > > > Jestem ciekaw kto z mojej wypowiedzi stworzyl watek?? Bardzo mi sie to > > podoba,ze ktos to az tak docenil;),ale poprzedni watek mial zaledwie pare > > wiadomosci... > > Twój "wierszyk" pojawił się na najważniejszych forach miejskich i nie tylko na > tym forum. Pojawi się jeszcze w innych miejscahc w necie. > Może jakis inwestor to przeczyta i przyjedzie, a gdy się go zapytają co go > przyciagnęło do Elbląga i powie, że przeczytał w internecie....eh konczyć nie > muszę. he he i to by bylo na tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_el Re: DLA INWESTORÓW IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 18:31 Gość portalu: zeta napisał(a): > > he he i to by bylo na tyle Małe rzeczy mogą dużo dać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: DLA INWESTORÓW IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 05.11.02, 19:02 Gość portalu: michal_el napisał(a): > Gość portalu: zeta napisał(a): > > > > > he he i to by bylo na tyle > > Małe rzeczy mogą dużo dać. no jasne :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_el Re: DLA INWESTORÓW IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 19:06 Gość portalu: zeta napisał(a): > Gość portalu: michal_el napisał(a): > > > Gość portalu: zeta napisał(a): > > > > > > > > he he i to by bylo na tyle > > > > Małe rzeczy mogą dużo dać. > > no jasne :)) Nigdy nic nie wiadomo, przypadkiem jakiś inwestor szuka w internecie miejsca gdzie mógłby zainwestować. Widzi nasz post, następnego dnia dzwoni do urzędu miasta...itd. Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: DLA INWESTORÓW 06.11.02, 09:10 Dzieki mojemu wierszykowi w Elblagu zaczna rosnac nowe fabryki jak grzyby po deszczu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _el Re: DLA INWESTORÓW IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 06.11.02, 10:17 francuz_el napisał: > Dzieki mojemu wierszykowi w Elblagu zaczna rosnac nowe fabryki jak grzyby po > deszczu :) Myślę, że się nagrodą z um podzielimy francuz. Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: DLA INWESTORÓW 06.11.02, 19:25 Ale ja zgarne wieksza czesc,bo w koncu to ja wymyslilem wierszyk :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _el Re: DLA INWESTORÓW IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 06.11.02, 19:58 francuz_el napisał: > Ale ja zgarne wieksza czesc,bo w koncu to ja wymyslilem wierszyk :P A ja rozesłałem:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: DLA INWESTORÓW IP: *.umcs.lublin.pl 06.11.02, 14:18 Gość portalu: _el napisał(a): > Chcesz isc z duchem czasu, > Z Ekologia jestes na Ty, > A informatyka nie jest Ci obca, > Wybierz Elblag, rzecz to prosta :) > > > (francuz_el) szukasz miejsca na otwarcie interesu życia?? jedź na północ - Elbląg ma przed Tobą tyle do odkrycia!! a co!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_el Re: DLA INWESTORÓW IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 06.11.02, 19:59 Gość portalu: anna napisał(a): > Gość portalu: _el napisał(a): > > > Chcesz isc z duchem czasu, > > Z Ekologia jestes na Ty, > > A informatyka nie jest Ci obca, > > Wybierz Elblag, rzecz to prosta :) > > > > > > (francuz_el) > > szukasz miejsca na otwarcie interesu życia?? > jedź na północ - Elbląg ma przed Tobą tyle do odkrycia!! > > a co!!!! Wyślij te wierszyki do inwestorów:) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: DLA INWESTORÓW 10.11.02, 00:15 Ostatnio dostalem reklamowke jednego z kandydatow na prezydenta naszego miasta (ze wzgledu na cisze wyborcza nie wypowiem nazwiska :)) A tam napisal o jakims zakladzie przetworstwa spozywczego...czy ktos wie co to ma byc i jaka firma sie tym interesuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Zakład przetwórstwa spożywczego 10.11.02, 09:14 francuz_el napisał: > Ostatnio dostalem reklamowke jednego z kandydatow na prezydenta naszego miasta > (ze wzgledu na cisze wyborcza nie wypowiem nazwiska :)) A tam napisal o jakims > zakladzie przetworstwa spozywczego...czy ktos wie co to ma byc i jaka firma sie > > tym interesuje?? Ja wiem, o którego kandydata chodzi:))))) Artykuł ten był też w "Tygodniu w Elblągu". I też nie mam pojęcia o jaki zakład chodzi. Może chodzi o zakłady mięsne na Mazurskiej? Hm..ale tutaj by się chyba inaczej wyraził - zakład przetwórstwa mięsnego. Pamiętam, że w wywiadzie w tv mówił, że ma inwestora, który postawi jakiś zakład (nie powiedział jaki) na nowej trasie (drogi dojazdowe do mostu). Może to o to chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Zakład przetwórstwa spożywczego 10.11.02, 10:38 Dla mnie to on moze stawiac kolejne zaklady przy kazdej nowej drodze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_el Re: Zakład przetwórstwa spożywczego IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 10:45 francuz_el napisał: > Dla mnie to on moze stawiac kolejne zaklady przy kazdej nowej drodze :) W zupełności się z Tobvą zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś