Gość: zeta IP: *.kosnet.pl / 10.110.4.* 20.11.02, 18:54 Serce mi mowi ze bedzie 1:1 ale ... roznie to bywa :() Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal_el Re: DANIA : POLSKA Typujemy 20.11.02, 18:56 Gość portalu: zeta napisał(a): > Serce mi mowi ze bedzie 1:1 ale ... roznie to bywa :() 2:1 dla POLSKI!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: DANIA : POLSKA Typujemy IP: *.kosnet.pl / 10.110.4.* 20.11.02, 19:02 michal_el napisał: > Gość portalu: zeta napisał(a): > > > Serce mi mowi ze bedzie 1:1 ale ... roznie to bywa :() > > > 2:1 dla POLSKI!!!!!!!!!!! Z jeszcze wiekszym sercem Polak Maly :))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: DANIA : POLSKA Typujemy 20.11.02, 19:08 Gość portalu: zeta napisał(a): > michal_el napisał: > > > Gość portalu: zeta napisał(a): > > > > > Serce mi mowi ze bedzie 1:1 ale ... roznie to bywa :() > > > > > > 2:1 dla POLSKI!!!!!!!!!!! > > Z jeszcze wiekszym sercem Polak Maly :))) A szaliczek POLSKI masz????????? W dodatku z drugiej strony z akcentem elbląskim. Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: DANIA : POLSKA Typujemy 20.11.02, 19:11 michal_el napisał: > Gość portalu: zeta napisał(a): > > > michal_el napisał: > > > > > Gość portalu: zeta napisał(a): > > > > > > > Serce mi mowi ze bedzie 1:1 ale ... roznie to bywa :() > > > > > > > > > 2:1 dla POLSKI!!!!!!!!!!! > > > > Z jeszcze wiekszym sercem Polak Maly :))) > > > A szaliczek POLSKI masz????????? W dodatku z drugiej strony z akcentem > elbląskim. Szaliczka Nie mam ale pywo mam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: DANIA : POLSKA Typujemy 20.11.02, 19:12 zeta_e napisał: > michal_el napisał: > > > Gość portalu: zeta napisał(a): > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > Gość portalu: zeta napisał(a): > > > > > > > > > Serce mi mowi ze bedzie 1:1 ale ... roznie to bywa :() > > > > > > > > > > > > 2:1 dla POLSKI!!!!!!!!!!! > > > > > > Z jeszcze wiekszym sercem Polak Maly :))) > > > > > > A szaliczek POLSKI masz????????? W dodatku z drugiej strony z akcentem > > elbląskim. > > Szaliczka Nie mam ale pywo mam :)) Chcociaż elbląskie???? Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: DANIA : POLSKA Typujemy 20.11.02, 19:18 michal_el napisał: > zeta_e napisał: > > > michal_el napisał: > > > > > Gość portalu: zeta napisał(a): > > > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > > > Gość portalu: zeta napisał(a): > > > > > > > > > > > Serce mi mowi ze bedzie 1:1 ale ... roznie to bywa :() > > > > > > > > > > > > > > > 2:1 dla POLSKI!!!!!!!!!!! > > > > > > > > Z jeszcze wiekszym sercem Polak Maly :))) > > > > > > > > > A szaliczek POLSKI masz????????? W dodatku z drugiej strony z akcente > m > > > elbląskim. > > > > Szaliczka Nie mam ale pywo mam :)) > > > Chcociaż elbląskie???? > no ... z grupy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: DANIA : POLSKA Typujemy 20.11.02, 19:19 zeta_e napisał: > michal_el napisał: > > > zeta_e napisał: > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > Gość portalu: zeta napisał(a): > > > > > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > > > > > Gość portalu: zeta napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Serce mi mowi ze bedzie 1:1 ale ... roznie to byw > a :() > > > > > > > > > > > > > > > > > > 2:1 dla POLSKI!!!!!!!!!!! > > > > > > > > > > Z jeszcze wiekszym sercem Polak Maly :))) > > > > > > > > > > > > A szaliczek POLSKI masz????????? W dodatku z drugiej strony z ak > cente > > m > > > > elbląskim. > > > > > > Szaliczka Nie mam ale pywo mam :)) > > > > > > Chcociaż elbląskie???? > > > > no ... z grupy ;))) A jakiej marki??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: DANIA : POLSKA Typujemy 20.11.02, 19:27 michal_el napisał: > zeta_e napisał: > > > michal_el napisał: > > > > > zeta_e napisał: > > > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > > > Gość portalu: zeta napisał(a): > > > > > > > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: zeta napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Serce mi mowi ze bedzie 1:1 ale ... roznie t > o byw > > a :() > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > 2:1 dla POLSKI!!!!!!!!!!! > > > > > > > > > > > > Z jeszcze wiekszym sercem Polak Maly :))) > > > > > > > > > > > > > > > A szaliczek POLSKI masz????????? W dodatku z drugiej strony > z ak > > cente > > > m > > > > > elbląskim. > > > > > > > > Szaliczka Nie mam ale pywo mam :)) > > > > > > > > > Chcociaż elbląskie???? > > > > > > > no ... z grupy ;))) > > > A jakiej marki??????????? wiodacej ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: DANIA : POLSKA Typujemy 20.11.02, 19:27 zeta_e napisał: > michal_el napisał: > > > zeta_e napisał: > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > zeta_e napisał: > > > > > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > > > > > Gość portalu: zeta napisał(a): > > > > > > > > > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: zeta napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > Serce mi mowi ze bedzie 1:1 ale ... roz > nie t > > o byw > > > a :() > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > 2:1 dla POLSKI!!!!!!!!!!! > > > > > > > > > > > > > > Z jeszcze wiekszym sercem Polak Maly :))) > > > > > > > > > > > > > > > > > > A szaliczek POLSKI masz????????? W dodatku z drugiej s > trony > > z ak > > > cente > > > > m > > > > > > elbląskim. > > > > > > > > > > Szaliczka Nie mam ale pywo mam :)) > > > > > > > > > > > > Chcociaż elbląskie???? > > > > > > > > > > no ... z grupy ;))) > > > > > > A jakiej marki??????????? > > wiodacej ;)) A nazwa tej wiodącej marki jest????????? Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: DANIA : POLSKA Typujemy 20.11.02, 19:31 michal_el napisał: > zeta_e napisał: > > > michal_el napisał: > > > > > zeta_e napisał: > > > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > > > zeta_e napisał: > > > > > > > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: zeta napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: zeta napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Serce mi mowi ze bedzie 1:1 ale .. > . roz > > nie t > > > o byw > > > > a :() > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > 2:1 dla POLSKI!!!!!!!!!!! > > > > > > > > > > > > > > > > Z jeszcze wiekszym sercem Polak Maly :))) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > A szaliczek POLSKI masz????????? W dodatku z drug > iej s > > trony > > > z ak > > > > cente > > > > > m > > > > > > > elbląskim. > > > > > > > > > > > > Szaliczka Nie mam ale pywo mam :)) > > > > > > > > > > > > > > > Chcociaż elbląskie???? > > > > > > > > > > > > > no ... z grupy ;))) > > > > > > > > > A jakiej marki??????????? > > > > wiodacej ;)) > > > A nazwa tej wiodącej marki jest????????? > wiodoca w grupie ze specjalkiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: DANIA : POLSKA Typujemy 20.11.02, 19:33 zeta_e napisał: > michal_el napisał: > > > zeta_e napisał: > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > zeta_e napisał: > > > > > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > > > > > zeta_e napisał: > > > > > > > > > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: zeta napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: zeta napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Serce mi mowi ze bedzie 1:1 a > le .. > > . roz > > > nie t > > > > o byw > > > > > a :() > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > 2:1 dla POLSKI!!!!!!!!!!! > > > > > > > > > > > > > > > > > > Z jeszcze wiekszym sercem Polak Maly :) > )) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > A szaliczek POLSKI masz????????? W dodatku z > drug > > iej s > > > trony > > > > z ak > > > > > cente > > > > > > m > > > > > > > > elbląskim. > > > > > > > > > > > > > > Szaliczka Nie mam ale pywo mam :)) > > > > > > > > > > > > > > > > > > Chcociaż elbląskie???? > > > > > > > > > > > > > > > > no ... z grupy ;))) > > > > > > > > > > > > A jakiej marki??????????? > > > > > > wiodacej ;)) > > > > > > A nazwa tej wiodącej marki jest????????? > > > wiodoca w grupie ze specjalkiem ;) Trzeba od razy było mówić że ciągniesz Żywca. Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: DANIA : POLSKA Typujemy 20.11.02, 19:38 michal_el napisał: > zeta_e napisał: > > > michal_el napisał: > > > > > zeta_e napisał: > > > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > > > zeta_e napisał: > > > > > > > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > > > > > > > zeta_e napisał: > > > > > > > > > > > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: zeta napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: zeta napisał(a > ): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Serce mi mowi ze bedzie > 1:1 a > > le .. > > > . roz > > > > nie t > > > > > o byw > > > > > > a :() > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > 2:1 dla POLSKI!!!!!!!!!!! > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Z jeszcze wiekszym sercem Polak Ma > ly :) > > )) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > A szaliczek POLSKI masz????????? W doda > tku z > > drug > > > iej s > > > > trony > > > > > z ak > > > > > > cente > > > > > > > m > > > > > > > > > elbląskim. > > > > > > > > > > > > > > > > Szaliczka Nie mam ale pywo mam :)) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Chcociaż elbląskie???? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > no ... z grupy ;))) > > > > > > > > > > > > > > > A jakiej marki??????????? > > > > > > > > wiodacej ;)) > > > > > > > > > A nazwa tej wiodącej marki jest????????? > > > > > wiodoca w grupie ze specjalkiem ;) > > > Trzeba od razy było mówić że ciągniesz Żywca. troche gimnastyki nie zaszkodzi :)) wlasnie sobie polalem drugie male a dunczycy brame wbili :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: DANIA : POLSKA Typujemy 20.11.02, 19:38 zeta_e napisał: > michal_el napisał: > > > zeta_e napisał: > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > zeta_e napisał: > > > > > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > > > > > zeta_e napisał: > > > > > > > > > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > > > > > > > > > zeta_e napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: zeta napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: zeta napi > sał(a > > ): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Serce mi mowi ze be > dzie > > 1:1 a > > > le .. > > > > . roz > > > > > nie t > > > > > > o byw > > > > > > > a :() > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > 2:1 dla POLSKI!!!!!!!!!! > ! > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Z jeszcze wiekszym sercem Pol > ak Ma > > ly :) > > > )) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > A szaliczek POLSKI masz????????? W > doda > > tku z > > > drug > > > > iej s > > > > > trony > > > > > > z ak > > > > > > > cente > > > > > > > > m > > > > > > > > > > elbląskim. > > > > > > > > > > > > > > > > > > Szaliczka Nie mam ale pywo mam :)) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Chcociaż elbląskie???? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > no ... z grupy ;))) > > > > > > > > > > > > > > > > > > A jakiej marki??????????? > > > > > > > > > > wiodacej ;)) > > > > > > > > > > > > A nazwa tej wiodącej marki jest????????? > > > > > > > wiodoca w grupie ze specjalkiem ;) > > > > > > Trzeba od razy było mówić że ciągniesz Żywca. > > troche gimnastyki nie zaszkodzi :)) wlasnie sobie polalem drugie male a > dunczycy brame wbili :(((( Tak, już to napisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: DANIA : POLSKA Typujemy 20.11.02, 19:42 michal_el napisał: > zeta_e napisał: > > > michal_el napisał: > > > > > zeta_e napisał: > > > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > > > zeta_e napisał: > > > > > > > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > > > > > > > zeta_e napisał: > > > > > > > > > > > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > zeta_e napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: zeta napisał(a > ): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: zeta > napi > > sał(a > > > ): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Serce mi mowi > ze be > > dzie > > > 1:1 a > > > > le .. > > > > > . roz > > > > > > nie t > > > > > > > o byw > > > > > > > > a :() > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > 2:1 dla POLSKI!!!!! > !!!!! > > ! > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Z jeszcze wiekszym serce > m Pol > > ak Ma > > > ly :) > > > > )) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > A szaliczek POLSKI masz?????? > ??? W > > doda > > > tku z > > > > drug > > > > > iej s > > > > > > trony > > > > > > > z ak > > > > > > > > cente > > > > > > > > > m > > > > > > > > > > > elbląskim. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Szaliczka Nie mam ale pywo mam :)) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Chcociaż elbląskie???? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > no ... z grupy ;))) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > A jakiej marki??????????? > > > > > > > > > > > > wiodacej ;)) > > > > > > > > > > > > > > > A nazwa tej wiodącej marki jest????????? > > > > > > > > > wiodoca w grupie ze specjalkiem ;) > > > > > > > > > Trzeba od razy było mówić że ciągniesz Żywca. > > > > troche gimnastyki nie zaszkodzi :)) wlasnie sobie polalem drugie male a > > dunczycy brame wbili :(((( > > > Tak, już to napisałem. > Tak w tej samej minucie :)) a minuta ma 60s :(( Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: DANIA : POLSKA Typujemy 20.11.02, 19:44 zeta_e napisał: > michal_el napisał: > > > zeta_e napisał: > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > zeta_e napisał: > > > > > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > > > > > zeta_e napisał: > > > > > > > > > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > > > > > > > > > zeta_e napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > zeta_e napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: zeta napi > sał(a > > ): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: > zeta > > napi > > > sał(a > > > > ): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Serce mi > mowi > > ze be > > > dzie > > > > 1:1 a > > > > > le .. > > > > > > . roz > > > > > > > nie t > > > > > > > > o byw > > > > > > > > > a :() > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > 2:1 dla POLSKI > !!!!! > > !!!!! > > > ! > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Z jeszcze wiekszym > serce > > m Pol > > > ak Ma > > > > ly :) > > > > > )) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > A szaliczek POLSKI masz? > ????? > > ??? W > > > doda > > > > tku z > > > > > drug > > > > > > iej s > > > > > > > trony > > > > > > > > z ak > > > > > > > > > cente > > > > > > > > > > m > > > > > > > > > > > > elbląskim. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Szaliczka Nie mam ale pywo ma > m :)) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Chcociaż elbląskie???? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > no ... z grupy ;))) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > A jakiej marki??????????? > > > > > > > > > > > > > > wiodacej ;)) > > > > > > > > > > > > > > > > > > A nazwa tej wiodącej marki jest????????? > > > > > > > > > > > wiodoca w grupie ze specjalkiem ;) > > > > > > > > > > > > Trzeba od razy było mówić że ciągniesz Żywca. > > > > > > troche gimnastyki nie zaszkodzi :)) wlasnie sobie polalem drugie male > a > > > dunczycy brame wbili :(((( > > > > > > Tak, już to napisałem. > > > Tak w tej samej minucie :)) a minuta ma 60s :(( Szkoda, że nie ma sekund podanych:( Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: DANIA : POLSKA Typujemy 20.11.02, 19:48 michal_el napisał: > zeta_e napisał: > > > michal_el napisał: > > > > > zeta_e napisał: > > > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > > > zeta_e napisał: > > > > > > > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > > > > > > > zeta_e napisał: > > > > > > > > > > > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > zeta_e napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > zeta_e napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: zeta > napi > > sał(a > > > ): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > michal_el nap > isał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Gość port > alu: > > zeta > > > napi > > > > sał(a > > > > > ): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Serc > e mi > > mowi > > > ze be > > > > dzie > > > > > 1:1 a > > > > > > le .. > > > > > > > . roz > > > > > > > > nie t > > > > > > > > > o byw > > > > > > > > > > a :() > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > 2:1 dla P > OLSKI > > !!!!! > > > !!!!! > > > > ! > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Z jeszcze wiek > szym > > serce > > > m Pol > > > > ak Ma > > > > > ly :) > > > > > > )) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > A szaliczek POLSKI > masz? > > ????? > > > ??? W > > > > doda > > > > > tku z > > > > > > drug > > > > > > > iej s > > > > > > > > trony > > > > > > > > > z ak > > > > > > > > > > cente > > > > > > > > > > > m > > > > > > > > > > > > > elbląskim. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Szaliczka Nie mam ale py > wo ma > > m :)) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Chcociaż elbląskie???? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > no ... z grupy ;))) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > A jakiej marki??????????? > > > > > > > > > > > > > > > > wiodacej ;)) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > A nazwa tej wiodącej marki jest????????? > > > > > > > > > > > > > wiodoca w grupie ze specjalkiem ;) > > > > > > > > > > > > > > > Trzeba od razy było mówić że ciągniesz Żywca. > > > > > > > > troche gimnastyki nie zaszkodzi :)) wlasnie sobie polalem drugie > male > > a > > > > dunczycy brame wbili :(((( > > > > > > > > > Tak, już to napisałem. > > > > > Tak w tej samej minucie :)) a minuta ma 60s :(( > > > Szkoda, że nie ma sekund podanych:( > > wtedy by takich dymow nie bylo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: DANIA : POLSKA Typujemy 20.11.02, 19:49 zeta_e napisał: > > Szkoda, że nie ma sekund podanych:( > > > > wtedy by takich dymow nie bylo :)) Prawda! OLI GOLA!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: DANIA : POLSKA Typujemy 20.11.02, 19:15 Ja bym ich trochę inaczej roztawił, w pierwszej linni powinno być trzech, w drugiej też. Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: OLI 20.11.02, 19:27 michal_el napisał: > Czarny w czarnym:)))))) > > maskuje sie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: OLI 20.11.02, 19:29 zeta_e napisał: > michal_el napisał: > > > Czarny w czarnym:)))))) > > > > > maskuje sie :)) to dobrze, może go nie zauważa i trafi pięć goli:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: OLI 20.11.02, 19:33 michal_el napisał: > zeta_e napisał: > > > michal_el napisał: > > > > > Czarny w czarnym:)))))) > > > > > > > > maskuje sie :)) > > > to dobrze, może go nie zauważa i trafi pięć goli:))))) piec to moze nie ale ze dwa :)))) bo go w koncu rozszyfruja ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: OLI 20.11.02, 19:35 zeta_e napisał: > michal_el napisał: > > > zeta_e napisał: > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > Czarny w czarnym:)))))) > > > > > > > > > > > maskuje sie :)) > > > > > > to dobrze, może go nie zauważa i trafi pięć goli:))))) > > piec to moze nie ale ze dwa :)))) bo go w koncu rozszyfruja ;)) A może jest to tępy naród i się nie zorientują? Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: Duńczycy 20.11.02, 19:35 michal_el napisał: > Czy lubimy duńczyków?????????? > > neutralna postawa z mojej strony ale piwo maja slabe ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Duńczycy 20.11.02, 19:36 zeta_e napisał: > michal_el napisał: > > > Czy lubimy duńczyków?????????? > > > > > neutralna postawa z mojej strony ale piwo maja slabe ;(( te ich FAXE-------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Duńczycy 20.11.02, 19:46 prawda jest taka, cała Polska nie nawidzi jednego duńczyka!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: 22 minuta - hańba 20.11.02, 19:40 michal_el napisał: > Co ty komentować. > > 0:1 Polska:Dania > > niestety ale zawsze moze byc jeszcze 1:1 ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: 22 minuta - hańba 20.11.02, 19:40 zeta_e napisał: > michal_el napisał: > > > Co ty komentować. > > > > 0:1 Polska:Dania > > > > > niestety ale zawsze moze byc jeszcze 1:1 ;)) I ostatecznie 2:1 for us. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Wkurzają mnie nasi. 20.11.02, 19:40 Za tą kasę co dostają mogliby się starać lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: Wkurzają mnie nasi. 20.11.02, 20:06 michal_el napisał: > Za tą kasę co dostają mogliby się starać lepiej. swierszcz na lawe !!! > Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Wkurzają mnie nasi. 20.11.02, 20:08 zeta_e napisał: > michal_el napisał: > > > Za tą kasę co dostają mogliby się starać lepiej. > > > swierszcz na lawe !!! > > I obciąć mu premię:))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Mówiłem 20.11.02, 19:42 że lepiej by było gdyby było trzech na pierwszej linni. Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: Mówiłem 20.11.02, 19:46 michal_el napisał: > że lepiej by było gdyby było trzech na pierwszej linni. > > > w drugiej polowie zibi wywali swierszcza i banana wstawi kuzbe i niedzielana i bedzie 1:1 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Mówiłem 20.11.02, 19:47 zeta_e napisał: > michal_el napisał: > > > że lepiej by było gdyby było trzech na pierwszej linni. > > > > > > > w drugiej polowie zibi wywali swierszcza i banana wstawi kuzbe i niedzielana i > bedzie 1:1 :))) co ty jasnowidz???????? Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: Mówiłem 20.11.02, 19:50 michal_el napisał: > zeta_e napisał: > > > michal_el napisał: > > > > > że lepiej by było gdyby było trzech na pierwszej linni. > > > > > > > > > > > w drugiej polowie zibi wywali swierszcza i banana wstawi kuzbe i niedziela > na > i > > bedzie 1:1 :))) > > co ty jasnowidz???????? > nie ale troche meczow ogladalem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Mówiłem 20.11.02, 19:51 zeta_e napisał: > michal_el napisał: > > > zeta_e napisał: > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > że lepiej by było gdyby było trzech na pierwszej linni. > > > > > > > > > > > > > > > w drugiej polowie zibi wywali swierszcza i banana wstawi kuzbe i nied > ziela > > na > > i > > > bedzie 1:1 :))) > > > > co ty jasnowidz???????? > > > > nie ale troche meczow ogladalem :))) zobaczymy:) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Słychać naszych:)))))))))))))))))))) 20.11.02, 19:53 ZAWSZE I WSZĘDZIE, DANIA, J...BEDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: Słychać naszych:)))))))))))))))))))) 20.11.02, 19:55 michal_el napisał: > ZAWSZE I WSZĘDZIE, DANIA, J...BEDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!! > > znowu sie popisuja :((( Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Słychać naszych:)))))))))))))))))))) 20.11.02, 19:56 zeta_e napisał: > michal_el napisał: > > > ZAWSZE I WSZĘDZIE, DANIA, J...BEDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > > znowu sie popisuja :((( W taki sposób się mogą popisywać:) Dobrze, że nie rozwalają stadionu:)))) Ale strach pomyśleć co zrobią pierwszemu napotkanemu duńczykowi jak przegramy. Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: Słychać naszych:)))))))))))))))))))) 20.11.02, 20:03 michal_el napisał: > zeta_e napisał: > > > michal_el napisał: > > > > > ZAWSZE I WSZĘDZIE, DANIA, J...BEDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > > > > > znowu sie popisuja :((( > > > > W taki sposób się mogą popisywać:) Dobrze, że nie rozwalają stadionu:)))) Ale > strach pomyśleć co zrobią pierwszemu napotkanemu duńczykowi jak przegramy. nic zabiora im szaliczki :))) (jak bylem na ostatnim meczu Olimpii w sezonie na okeciu to zaprzyjaznieni kibice z Legii mieli wlasnie trofiejne szale schalke ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Słychać naszych:)))))))))))))))))))) 20.11.02, 20:04 zeta_e napisał: > michal_el napisał: > > > zeta_e napisał: > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > ZAWSZE I WSZĘDZIE, DANIA, J...BEDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > > > > > > > > znowu sie popisuja :((( > > > > > > > > W taki sposób się mogą popisywać:) Dobrze, że nie rozwalają stadionu:)))) > Ale > > strach pomyśleć co zrobią pierwszemu napotkanemu duńczykowi jak przegramy. > > nic zabiora im szaliczki :))) (jak bylem na ostatnim meczu Olimpii w sezonie na > > okeciu to zaprzyjaznieni kibice z Legii mieli wlasnie trofiejne szale > schalke ;)) I je publicznie palą. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el SZYBKO ZLECIAŁA 20.11.02, 20:02 Pierwsza połowa. Teraz pora na dwa nasze gole:) Odpowiedz Link Zgłoś