michal_el 06.12.02, 22:38 Najlepszy serial jaki kiedykolwiek oglądałem. Szkoda, że niedługo już konice. Jeszcze macie szansę się załapać, właśnie leci na TVNie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zeta_e Re: Kampania braci 06.12.02, 22:47 michal_el napisał: > Najlepszy serial jaki kiedykolwiek oglądałem. > Szkoda, że niedługo już konice. > Jeszcze macie szansę się załapać, właśnie leci na TVNie. > > też oglądam (jednym okiem), leciał latem na HBO Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: KOmpania braci 06.12.02, 22:52 zeta_e napisał: > michal_el napisał: > > > Najlepszy serial jaki kiedykolwiek oglądałem. > > Szkoda, że niedługo już konice. > > Jeszcze macie szansę się załapać, właśnie leci na TVNie. > > > > > też oglądam (jednym okiem), leciał latem na HBO > Tylko, że na HBO nie zdołałem złapać wszytskich odcinków, a tu mam regularnie co tydzień, aż się nie mogę zawsze doczekać piątku:) Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: KOmpania braci 06.12.02, 22:54 michal_el napisał: > zeta_e napisał: > > > michal_el napisał: > > > > > Najlepszy serial jaki kiedykolwiek oglądałem. > > > Szkoda, że niedługo już konice. > > > Jeszcze macie szansę się załapać, właśnie leci na TVNie. > > > > > > > > też oglądam (jednym okiem), leciał latem na HBO > > > Tylko, że na HBO nie zdołałem złapać wszytskich odcinków, a tu mam regularnie > co tydzień, aż się nie mogę zawsze doczekać piątku:) > w niedzielę czy w poniedziałek późnym wieczorem powtarzają :))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Kompania braci 06.12.02, 23:02 zeta_e napisał: > michal_el napisał: > > > zeta_e napisał: > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > Najlepszy serial jaki kiedykolwiek oglądałem. > > > > Szkoda, że niedługo już konice. > > > > Jeszcze macie szansę się załapać, właśnie leci na TVNie. > > > > > > > > > > > też oglądam (jednym okiem), leciał latem na HBO > > > > > Tylko, że na HBO nie zdołałem złapać wszytskich odcinków, a tu mam regular > nie > > co tydzień, aż się nie mogę zawsze doczekać piątku:) > > > w niedzielę czy w poniedziałek późnym wieczorem powtarzają :))) > :) Odpowiedz Link Zgłoś