michal_el 30.12.02, 15:23 Czy ktoś wybiera się na Bulwar? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ona Re: Sylwestra IP: *.softel.elblag.pl 30.12.02, 16:42 Ja się wybieram, chyba że będzie barrrrrrdzo zimno. --------------------------------- Pozdrawiam --------------------- homoona@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Sylwestra 30.12.02, 17:09 Ja tez sie pewnie wybiore... ale tylko przejazdem na fajerwerki, bo ciagle choruje (kiedy to gradlo da mi spokoj :( )... do tego jeszcze zaloba, ten Sylwester nie bedzie huczny. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Sylwestra 30.12.02, 18:18 Gość portalu: luna napisał(a): > ja. :) może się spotkamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: Sylwestra 30.12.02, 18:47 francuz_el napisał: > To bedzie wtedy niezapomniana noc :) Zawsze jest niezapomniana ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: Sylwestra IP: *.gabo.pl 30.12.02, 19:29 zapewne ale naszczescie nie bedziesz wiedzial ktora to ja sporsod tylu osob Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Sylwestra 30.12.02, 19:33 Gość portalu: luna napisał(a): > zapewne ale naszczescie nie bedziesz wiedzial ktora to ja sporsod tylu osob Opisałas się kiedyś, więc duzo dziewczyn już mogę wykluczyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: Sylwestra IP: *.gabo.pl 30.12.02, 22:45 michal_el napisał: > Gość portalu: luna napisał(a): > > > zapewne ale naszczescie nie bedziesz wiedzial ktora to ja sporsod tylu oso > b > > Opisałas się kiedyś, więc duzo dziewczyn już mogę wykluczyć:) > moze gdyby bylo lato lub wiosna to tak ale nie w zime gdzie bedzie -10 st. mrozu, bede po sam nos opatulona ze wszystkich stron ubraniami,szalikami, czapkami itepe > Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Sylwestra 31.12.02, 00:41 Wlasnie po tym cie wszyscy rozpoznaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: Sylwestra IP: *.gabo.pl 31.12.02, 13:03 haha cos mi sie wydaje ze wszyscy beda tak opatuleni, no chyba ze jakies debilki zaloża miniówy na taki mroz brrr Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Sylwestra 01.01.03, 11:10 Niestety mojemu towarzystwu nie chciało się zrobić wypadu na Bulwar (troszeczkę za daleko mieliśmy). Odpowiedz Link Zgłoś