Dodaj do ulubionych

jak to zdefiniować

IP: *.umcs.lublin.pl 27.03.03, 11:05
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=5059702
nie mam zielonego pojęcia dlaczego takie "dyskusje" pojawiają się na tak
wysokich lotów forum sąsiednim? Ale pewnie nikt mi na to pytanie nie odpowie,
albo odpowie, że mam kompleksy, albo ...nawet nie chcę wiedzieć co.
Obserwuj wątek
    • student_el Re: jak to zdefiniować 27.03.03, 11:27
      Po prostu Aniu, to jest postactwo olsztynskie, oni z tego nigdy nie wyjdą, to
      jest choroba, której uleczyc już się nie da.
      I jak tam śmietanka towaryszka inteligneów się zebrała, ol4, angela, being,
      ten ostani to jeszcze nic głupiego nie napisał, ale o ol4 i angeli można
      oficjalnie powiedzieć, że brakuje im sie obwody popsuły, czas wymienić płytkę
      na nową.
      • student_el ups..poprawka 27.03.03, 11:28
        student_el napisał:

> Po prostu Aniu, to jest prostactwo olsztynskie, oni z tego nigdy nie wyjdą,
        to
        > jest choroba, której uleczyc już się nie da.
        > I jaka tam śmietanka towaryszka inteligneów się zebrała, ol4, angela, being,
        > ten ostani to jeszcze nic głupiego nie napisał, ale o ol4 i angeli można
        > oficjalnie powiedzieć, że im sie obwody popsuły, czas wymienić płytkę
        > na nową.

POPRAWIONE ZATWIERDZONE:)
    • student_el Często tam sie pijawiaja takie rzeczy 27.03.03, 12:08
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=5094226&a=5094394
      Ale nie warto się tym przejmować,
      próbują się dowartosciować, bo doskonale wiedzą gdzie mieszkają.
    • Gość: detritus Re: jak to zdefiniować IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 27.03.03, 14:25
      Mysle ze pod tym akurat wzgledem oba nasze forum sie nie roznia zbyt
      bardzo :o))))))))))
      • student_el Re: jak to zdefiniować 27.03.03, 14:55
        Ty podać przykłady, ja być zadowolony:)
        • Gość: detritus Re: jak to zdefiniować IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 27.03.03, 15:14
          Twoja nie udawac niewiniatko, bo twoja niezle ziolko.... :o)))))))))
          • student_el Re: jak to zdefiniować 27.03.03, 15:25
            Ja nic nie udawać, ja nic nie robić, ja być niewinny, ja prosić o linka
            • Gość: detritus Re: jak to zdefiniować IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.03.03, 10:48
              forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=56
              ;o)))))))))))))))
              • student_el Re: jak to zdefiniować 03.04.03, 13:13
                Czemu ja dostać linka Elbląga?
          • francuz_el Re: jak to zdefiniować 27.03.03, 16:28
            A mialo zadnych prowokacji nie byc... ale trudno, jak chca udowadniac swoja
            prostote, to prosze bardzo. Zobaczymy tylko kto bedzie sie smial ostatni...
            • student_el Re: jak to zdefiniować 27.03.03, 19:16
              Wiesz Francuz to jest reakcja bezradności, bo tylko im to już pozostaje -
              śmiać się bez sensu
              • juzoblukalem Re: jak to zdefiniować 27.03.03, 19:34
                student_el napisał:

> Wiesz Francuz to jest reakcja bezradności, bo tylko im to już pozostaje -
                > śmiać się bez sensu

no to zobacz jak się śmieją

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=5059702&a=5105426

wieś tańczy,
                wieś śpiewa
                • student_el Re: jak to zdefiniować 27.03.03, 19:52
                  Czy to jest link do tamtego tematu, bo jesli tak to przykro mi, ale nie
                  zobaczę.
    • arystokrata_el Re: jak to zdefiniować 27.03.03, 20:20
      Po prostu widac poziom intelektualny studenta olsztyńskiego.
    • Gość: anna Re: jak to zdefiniować IP: *.umcs.lublin.pl 28.03.03, 16:07
      tamten link, tamta dyskusja przerodziła się w jakąś bzdurną
      wyzywankę...zupełnie niepotrzebnie, nie chciałam sprowokować do takiego
      rozwinięcia sprawy, chciałam abyśmy przestali sobie cokolwiek wyrzucać,
      zarówno "nasza" strona jak i strona "olsztyńska" bo to nie ma najmniejszego
      sensu i prowadzi tylko to wyrażania negatywnych odczuć i psucia krwi
      niektórym...dlatego chciałabym prosić zarówno stronę Olsztyńską, która
      zainicjowała tę dyskusję, jak i Studenta, który ją dokończył o to aby w miare
      możliwości takie psucie sobie nawzajem krwi, bądź naśmiewanie ironiczne z
      pewnych zachowań nie miało miejsca.
      Wszyscy wiemy o tym, jakie stosunki "przyjazne" panują między nami, ale może
      pochamujmy się w ich wypowiadaniu...bo to, że będziemy wyrażać takie opinie
      niczego nie zmieni, ani na gorsze, bo już gorzej być nie może, ani na
      lepsze...a czyta się to z niesmakiem.
      więc zróbmy to ze względu na estetykę...nie ubliżajmy sobie
      • Gość: detritus Re: jak to zdefiniować IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.03, 21:47
        Anno, tak czesto musze poklon oddawac Twym slowom, ze nabawie sie jakiegos
        schorzenia kregoslupa... :o)
      • student_el Re: jak to zdefiniować 30.03.03, 22:21
        Chamstwa nie znoszę!!!

Z osobami ol4, being28 i jakąs nową postacią angelą po prostu dyskutowac sie
        nie da, z doświadczenia wiem, że my się umiemy przychamować, ale jak na forum
        są tacy ludzie jak oni, a raczej nie ludzie lecz małpy, bo rozumu to oni
        więcej od nich nie mają to jest nie mozliwe zawarcie paktu o nieagresji,
        przyjaźń to trochę za mocne słowo Anno.
        • angela-rt Re: jak to zdefiniować 02.04.03, 21:12
          student_el napisał:

> Chamstwa nie znoszę!!!
          >
          > Z osobami ol4, being28 i jakąs nową postacią angelą po prostu dyskutowac sie
          > nie da, z doświadczenia wiem, że my się umiemy przychamować, ale jak na forum
          > są tacy ludzie jak oni, a raczej nie ludzie lecz małpy, bo rozumu to oni
          > więcej od nich nie mają to jest nie mozliwe zawarcie paktu o nieagresji,
          > przyjaźń to trochę za mocne słowo Anno.

Posłuchaj chłoptasiu,moze jestem dla Ciebie jakąś nową postacią bo Ty zauwazasz
          ludzi dopiero gdy mają inne zdanie niz Ty sam.wcześniej starałam się być
          miła,udzielać Tobie i innym ..._el,odpowiedzi na pytania jakie zadawaliście i
          nie było w tym ani agresji,ani złośliwości,ale w chwili gdy moje zdanie rozniło
          sie od Waszego zaczęla sie nagonka i niekulturalna dyskusja z Waszej strony i
          juz nic się nie dało zrobić.Jeśli ktoś tak prowokuje i upiera sie przy
          swoim,okazując brak jakichkolwiek zasad kulturalnej rozmowy to co sie
          dziwisz,ze Ciebie-Was tyle osob wysmiewa?Jesteście śmieszni w tym co robicie,z
          tą swoją nienawiścia do Olsztyna,zazdroscią czy nie wiem czym tam.To gdzie
          ludzie sie rodzą(w jakich miastach) nie ma najmniejszego znaczenia,sami tego
          nie wybierają,kochają miejsca gdzie sie wychowali,spędzili dzieciństwo,mają
          cudowne wspomnienia-jednym słowem kochają swoje miasta.Za takie rzeczy nie
          powinno sie ludzi krytykować,ani ich obrazac,więc warto zastanowic sie nad
          swoją postawą-zaczeliście wojne to ją macie!!!Wystawiacie opinie swoim
          zachowaniem wszystkim mieszkańcom Elbląga-...._el-nie wim czy jeteś jeden pod
          paroma nikami,czy jest Was wielu,ale przez forum pokazujecie na co stać ludzi z
          Elbląga.Mieszkańcy Waszego miasta mogą Wam podziękować-nie wiem czy będa
          chcieli:(((
          • student_el Re: jak to zdefiniować 02.04.03, 22:07
            Proszę Cię przedewszytskim spójrz na siebie, nie mów co było kiedyś, bo ja
            kiedys z Tobą nie rozmawiałem, ja widzę co było teraz, przedewszytskim
            zaatakowałaś moją osobę, a ja na takie coś reaguję tym samym, bo najlepsza
            obroną jest przecież atak.
            Ale można to zmienić. Ja sie potrafię przystosować jak mnie nikt nie prowokuje
            swoim chamstwem.
          • Gość: anna Re: jak to zdefiniować IP: *.umcs.lublin.pl 03.04.03, 08:54
            angela-rt napisała:

To gdzie
            > ludzie sie rodzą(w jakich miastach) nie ma najmniejszego znaczenia,sami tego
            > nie wybierają,kochają miejsca gdzie sie wychowali,spędzili dzieciństwo,mają
            > cudowne wspomnienia-jednym słowem kochają swoje miasta.Za takie rzeczy nie
            > powinno sie ludzi krytykować,ani ich obrazac,więc warto zastanowic sie nad
            > swoją postawą-zaczeliście wojne to ją macie!!!Wystawiacie opinie swoim
            > zachowaniem wszystkim mieszkańcom Elbląga

A ja tam gdzie napisałaś Elbląg wpiszę Olsztyn, bo mam takie same uczucia
            względem Was...
            Z taką różnicą, że nie wiem kto zaczął WOJNĘ i mało mnie to obchodzi, nie chcę,
            żadnej wojny, nie lubimy się i się pewnie niepolubimy, ale to nie znaczy
            żebyśmy na każdym kroku sobie to przypominali w tak nieładny sposób- kieruję te
            słowa do Elbląga i do Olsztyna (nie do samego Olsztyna!!)...żarty żartami,
            ironia ironią, ale często zdarza się tak, że miarka się zbiera i przelewa, i
            wtedy zaczynąją się kłótnie, i wtedy zaczynają się jakieś boje na udowadnianie
            sobie, które z miast jest lepsze, a które gorsze- czy to ma jakiś sens? każdy
            uważa, że jego miasto jest najlepsze i nikt tego nie zmieni...to po co jałowe,
            durne, głupie i niskie dyskusje????
            • aborygenmiejscowy Re: jak to zdefiniować 03.04.03, 10:28
              No nareszcie głos pełen rozsądku. My tu wszyscy o bzdetach w konwencji
              maglowej a życie mija i jak sie nie działo tak i sie nie dzieje. A może bytak
              wspólnie CÓŚ przedsięwziąć i nie dawać się ŚWIATU NA NIBY zwieść jego pozorom
              normalności.
              • francuz_el Re: jak to zdefiniować 04.04.03, 13:54
                Ja oczywiscie popieram twoja inicjatywe :) Tylko wlasnie co tu stworzyc...
              • Gość: anna Re: jak to zdefiniować IP: *.umcs.lublin.pl 04.04.03, 14:02
                jestem jak najbardziej za wszelkimi inicjatywami...jednak pragnę ostrzec, że
                jeśli chodzi o spotykanie się w realu i wspólne inicjowanie czegokolwiek jest
                to z przyczyn obiektywnych niemożliwe...ze względu na moją notoryczną absencję
                w Elblągu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka