matko74 26.10.06, 16:23 ...nic o tym wcześniej nie słyszałem, przyznaję...oby były tego pozytywne efekty ;) www.biznespolska.pl/gazeta/article.php?&contentid=127453 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: viyo Re: podstrefa elbląska IP: *.elblag.dialog.net.pl 26.10.06, 16:32 Info jest o świdnickiej podstrefie w której elblaska firam Elstar Oil chce zainwestowac, obok wielu innych renomowanych firm. Niestety nie chodzi tu o posdstrefę w Elblagu....sorry ...ale czytac ze zrozumieniem ... Odpowiedz Link Zgłoś
matko74 Re: podstrefa elbląska 26.10.06, 16:37 ...masz rację źle przeczytałem, ale tak to już jest, jak początek tekstu się oleje. Przepraszam za pomyłkę. Gość portalu: viyo napisał(a): > Info jest o świdnickiej podstrefie w której elblaska firam Elstar Oil chce > zainwestowac, obok wielu innych renomowanych firm. Niestety nie chodzi tu o > posdstrefę w Elblagu....sorry ...ale czytac ze zrozumieniem ... Odpowiedz Link Zgłoś
matko74 temat już nieaktualny, bo... 26.10.06, 16:40 ...wybiórczo przeczytałem tekst i źle przełożyłem na całą jego resztę. Przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś