Gość: rafko IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 03.05.03, 20:16 co o nim wiecie bo ja widziałem tylko karetkę na chodniku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
student_el Re: Wypadek Karetka-Tramwaj 03.05.03, 20:38 Gdzie? Co? Jak? tzn. na jakiej ulicy? na jakiej linni? nic nie widziałem, nic nie słyszałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafko Re: Wypadek Karetka-Tramwaj IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 03.05.03, 20:49 na skerzyżowaniu 1go maja z Hetmańską Nie wie m jakiej linii był tramwaj. Tramwaj zderzył się z karetką któr jechała na sygnale.Więcej nic nie wim na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: Wypadek Karetka-Tramwaj 03.05.03, 21:24 Cały ruch tramwajowy pewnie padł. Odpowiedz Link Zgłoś
student_el ARTYKUŁ 05.05.03, 00:39 www.wm.pl/Index.php?ct=elblag&sct=elblag&id=478959 Odpowiedz Link Zgłoś
umk__historia Re: Wypadek Karetka-Tramwaj 05.05.03, 22:52 Na milion % karetka walneła w GT6-kę poniewaz w artykule napisaliby że tramwaj uległ zniszczeniu a tak tylko szyba i zdrerzak. Prawda jest taka 805/105 Na to Polski Szajs! A co dobrego Polacy potrafią zrobić dla komunikacji miejskiej- chyba nic ? Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: Wypadek Karetka-Tramwaj 05.05.03, 22:57 W wiadomościach elbląskich był pokazany 805Na, ale film był wykonany przez jakiegos widza i z okna więc nie było widac zniszczonego przodu tramwaju. Był to 805Na z reklamą Radia El. Ale w druga stonę stał również GT6 z reklamą Axla. I razem te dwa tramwaje staly sobie na środku skrzyzowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: Wypadek Karetka-Tramwaj IP: *.aland.net 06.05.03, 22:29 A może ktoś wie, jaki numer wagonu brał udział w tym wypadku? Chodzi mi o numer inwentarzowy, nie linii. Odpowiedz Link Zgłoś
arystokrata_el Re: Wypadek Karetka-Tramwaj 06.05.03, 22:35 Nie ma go na Twoich zdjęciach. Był to 805Na z reklamą Radia El, tylko tyle wiemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: Wypadek Karetka-Tramwaj IP: *.aland.net 06.05.03, 22:49 Nie przypominam sobie 805-tki z Radiem El, choć niedawno oglądałem wszystkie (no, prawie wszystkie) wagony. A nie był to przypadkiem GT6 223? Odpowiedz Link Zgłoś
arystokrata_el Re: Wypadek Karetka-Tramwaj 06.05.03, 23:05 Właśnie,prawie wszystkie- jest powód, żeby wrócić;) Nie, nie byl to ten tramwaj: republika.pl/henryk_gwardak/eltram11.jpg Na tym amatorskiem filmie w telewizji elbląskiej (wykonanym przez jakiegoś widza z okna domu przy Hetmańskiej) widziałem razem ze studentem równiez GT6 z reklamą Axla: republika.pl/henryk_gwardak/eltram34.jpg Te dwa tramwaje stały na środku skrzyżowania, tymże 805Na jechal w stronę sądu, a GT6 w stronę pl.Słowiańskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Artykuł z portElu 06.05.03, 17:33 www.portel.pl/artykul.php3?id_akt=6464&id_dz=1 I znowu nie ma fotki tramwaju tylko jakaś głupoia karetka Odpowiedz Link Zgłoś