Dodaj do ulubionych

PWSZ ma nowych prorektorów!

12.04.07, 16:25
ehhh, zawiodlem sie: myslalem, ze we wladzach PWSZ zasiadzie wreszcie ktos
spoza Instytutu Politechnicznego. Stanowisko prorektora ds rozwoju tez nie
napelnia optymizmem jesli chodzi o dalszy rozwoj uczelni. szkoda...

www.pwsz.elblag.pl/aktualnosci.php?id=453
Obserwuj wątek
    • Gość: marek Re: PWSZ ma nowych prorektorów! IP: *.elb.vectranet.pl 15.04.07, 10:50
      I co z tego ze z PWSZ,z innych uczelni byliby lepsi?Zreszta,chyba sie
      orientujesz lepiej,jestes pezeciez doktorkiem.A propos akademi elblaskiej,czy
      Mankut,prowadzacy fundacje akademicka,nie ma wplywu na rozwoj naszej uczelni?A
      moze tylko bierze profity,senatorek-komuszek-nieudacznik.
      • mrjulek Re: PWSZ ma nowych prorektorów! 15.04.07, 11:17
        Prosze, czytaj dokladnie. Napisalem, ze calosc wladz jest z Instytutu
        Politechnicznego. A PWSZ to tez 3 inne instytuty, ktore - byc moze dzieki temu,
        ze mialby we wladzach uczelnianych swojego czlowieka, moglyby sie rozwijac, bo
        w tej chwili PWSZ Elblag stanela w miejscu. Porownaj sobie ja np. do PWSZ w
        Nysie na Opolszczyznie. To jest PWSZ, ktora rozwija sie bardzo szybko i szybko
        zyskuje renome w Polsce.

Pzdr.
        • Gość: marek Re: PWSZ ma nowych prorektorów! IP: *.elb.vectranet.pl 15.04.07, 16:38
          Sorry,ale nie jestem zorientowany w temacie,napewno znasz to wszystko od
          podszewki,tez uwazam,ze powinni byc kandydaci z innych instytutow,w koińcu to
          uczelnia techniczno-humanistyczna:),co sadzisz o Mańkucie?Czy moze pomoc w
          rozwoju PWSZ Elblag?Czy to zwykly pozorant.
          • mrjulek Re: PWSZ ma nowych prorektorów! 15.04.07, 17:09
            Nie znam tego od podszewki, bo nie jestem na PWSZ. Obserwujac jednak te
            uczelnie z daleka, to wiem, ze mozna ja rozwijac intensywniej. Co do p.
            Mankuta, to uwazam, ze uczelnie mozna rozwijac tylko, jesli sie w niej pracuje.

pzdr.
            • Gość: marek Re: PWSZ ma nowych prorektorów! IP: *.elb.vectranet.pl 20.04.07, 21:05
              Czyli Mankut-pozorant i cwaniak,tak jak myslalem,jest poprostu za glupi,zeby
              byc jej pracownikiem,no chyba ze ,nie ublizajac i z calym szacunkiem dla tych
              ludzi,woznym albo portierem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka