Gość: Elblażanka IP: *.eranet.pl 06.03.08, 10:20 Ja diverse/solar/buty roznie(prawie wszedzie) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Redos Re: Gdzie sie ubieracie? IP: *.eranet.pl 06.03.08, 10:22 (tez)diverse/house/reserved/buty converse Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celina Re: Gdzie sie ubieracie? IP: *.eranet.pl 06.03.08, 11:48 wierna Kokki i DanHen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Gdzie sie ubieracie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 12:04 Oj dziewczynki, nie szata zdobi człowieka, lecz człowiek szatę:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do mareczka Re: Gdzie sie ubieracie? IP: *.eranet.pl 06.03.08, 12:26 Moze i tak jest ale wiesz kto by mogł sie nie poniesc emocja w takich butikach jakimi sa np carla,kooki,vila? Ty jestes mezczyzna wiec inaczej widzisz swiat. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elblazanin Re: Gdzie sie ubieracie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 13:35 hehehe. a kobieta podpisuje sie kilkoma nickami w tym watku:) Uwazaj Marek;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Gdzie sie ubieracie? IP: *.eranet.pl 06.03.08, 14:08 skad ta pewnosc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elblazanin Re: Gdzie sie ubieracie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 14:29 Twoje IP kobietko:) A ja widze wiecej niz era.pl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elblazanin Re: Gdzie sie ubieracie? IP: 78.88.164.* 06.03.08, 15:43 Gino Rossi, Wólczanka, Vistula, Sunset Suit, Adidas, Nike, Puma. Odpowiedz Link Zgłoś
charie Re: Gdzie sie ubieracie? 06.03.08, 15:56 a Vistula to gdzie Ty niby masz? chyba,ze do Gdańska jezdzisz. W sumie to ja tez tam bywam ale tylko do hm,almi decor i ikea. A w elblagu bywam : diverse/tatuum/gino gossi(chodzi teraz gdy w cerfurze to chyba przestane)esotiq(oczywiscie henderson) buty tylko pod rossmannem na pasazu,tam gdzie jest CAT,converse,HD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d do charie IP: *.elblag.dialog.net.pl 06.03.08, 17:36 Vistula jest w Wólczance. Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Gdzie sie ubieracie? 06.03.08, 18:39 A co to kogo obchdzi gdzie się kto ubiera? Wszak nie szata zdobi człowieka, tylko jego inteligencja :) Moższ się ubierać u np. Prady, a mieć pstro w makówce :( Takim okazem są niektóre celebritis np. Doda :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Ubieram sie w lumpie IP: *.elblag.dialog.net.pl 06.03.08, 18:39 w H&M głownie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Gdzie sie ubieracie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 19:44 odpowiem ogólnikowo - w Galerii Bałtyckiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elblazanin Re: Gdzie sie ubieracie? IP: *.elblag.dialog.net.pl 06.03.08, 20:10 Czyli Cie komercja ogarnela, klapki na oczach i do Galerii, heh. Odpowiedz Link Zgłoś
charie Re: Gdzie sie ubieracie? 06.03.08, 22:32 dzieki za informacje ;] osobiscie tam nie kupuje za drogo a pozatym na czerwonego krzyza obsługa nie miła ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elblazanin do Charie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 07:16 Naucz sie odpisywac pod postem wlasciwym do ktorego odpowiadasz. Nawet nie odpowiedzialas do tej samej osoby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Gdzie sie ubieracie? IP: *.mofnet.gov.pl 07.03.08, 07:22 po prostu tam jest wszystko pod jednym dachem. Jak koszula to tylko z H&M albo Próchnika :) Odpowiedz Link Zgłoś
charie Re: Gdzie sie ubieracie? 06.03.08, 22:19 do generallo Wiesz ja jestem z branzy gastronomicznej ale mam rodzinke w branzy odziezowej dlatego mnie to interesuje a pozatym nikt Ciebie nie prosi o komentarz,jezeli nie chcesz -nie komentuj. nie zrozum zle mojej wypowiedzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kirikiri85 Re: Gdzie sie ubieracie? 07.03.08, 07:10 głównie H&M, C&A, wallis, cubus, kappahl najczęściej w Wawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AborygenMiejscowy Trudna sprawa....... IP: *.elblag.pl 07.03.08, 07:44 Ponieważ znakomita większość dostarczycieli towaru do sklepów w Elblągu -a tym samym ich właścicieli kojarzy mi się z naszą Starówką a więc akcją - "wieś tańczy i śpiewa" najbliższe przybytki utraty walorów i zaspokojenia próżności znajdują się w Gdyni - poziom, no powiedzmy średni europejski. Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Gdzie sie ubieracie? 07.03.08, 12:40 GS, Hala Elzamu, Gildia kupców żuławskich targowisko miejskie, paczki od ciotki z Anglii. acha, starszy brat. Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Gdzie sie ubieracie? 07.03.08, 16:29 To masz daleko na zakupy, jakieś ponad 300 km. od Elbląga :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lalka Re: Gdzie sie ubieracie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 23:17 Nie wew ELbląguuu Odpowiedz Link Zgłoś