Dodaj do ulubionych

NOWE wizualizacje

IP: *.elblag.dialog.net.pl 25.07.08, 01:22
Ostatnio dokonałem aktualizacji mojej strony:
www.elblaskieinwestycje.republika.pl/
Szczególnie polecam zakładkę "publiczne"; znajdziecie tam coś ekstra
(fotka posiada rozszerzenie).

Zapraszam do dyskusji :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Prch Re: NOWE wizualizacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 06:42
      O skubany :-) Skąd żeś to wytrzasnął?
      Coraz bardziej podoba mi się twoja strona, a raczej ilość nowinek na niej zamieszczanych :-)
      • michal_el Re: NOWE wizualizacje 25.07.08, 07:07
        No, no, no. Ale mam lekki niedosyt, ponieważ nie ma drugiego mostu.
        • Gość: 1lazio Re: NOWE wizualizacje IP: *.elb.vectranet.pl 25.07.08, 09:15
          mosty fajne tylko szkoda że bez kamieniczek wzdlóż linii brzegowej ale może
          koncepcja ulegnie jeszcze zmianie
          • Gość: PrzemekTM Re: NOWE wizualizacje IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.07.08, 09:31
            Fajnie jak to tak będzie wyglądać to naprawdę będzie dobrze, szkoda że nie jest
            pokazany drugi most
            • Gość: PrzemekTM Re: NOWE wizualizacje IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.07.08, 09:32
              Mój błąd widzę że jest więcej zdjęć
              • michal_el Re: NOWE wizualizacje 25.07.08, 09:49
                Ten sam błąd popełniłem;)
            • Gość: w Re: NOWE wizualizacje IP: 81.15.226.* 25.07.08, 13:58
              Z tymi jachtami na wizualizacji to lekka przesada. Co z tego, ze mosty na Starym
              Miescie beda zwodzone jak te jachty zostawia maszty na kolejowych. Zaden jacht
              tej wielkosci nie wplynie na Stare Miasto bez polozenia masztu, co nie jest
              takie proste.
              • Gość: L2 Re: NOWE wizualizacje IP: 88.220.106.* 29.07.08, 10:15
                Bez przesady położenie masztu per "kładzenie pały" nie jest aż takie trudne ;)
                A przecież i tak szmat drogi po Kanale Elbląskim musisz pokonać na motorynie

Ciekawi mnie raczej czy w planach jest odpowiednie uzbrojenie dla przybijających
                łodzi czy skończy się na oponach przy nabrzeżu i polerach...
                Bo jeśli tak, to wydaje mi się, że już sensowniej by było nie tworzyć mini-marin
                a zainwestować w rozwój dwóch (patrz Bryza i Yacht Club) przed mostem kolejowym
                i cudem unii europejskiej
                • Gość: napisawszy Re: NOWE wizualizacje IP: 172.16.8.* 29.07.08, 11:52
                  ...wydaje mi się, że właśnie taka jest tendencja - dwa jachtkluby
                  będa miały rozbudowane mariny, a to, co na wizualizacji, to po
                  prostu taka inwecja jej twórcy ;)

Jeszcze przy kempingu przydałoby się zrobić "cumowisko" z
                  prawdziwego zdarzenia. ;)

Nabrzeże przy siedzibie żeglugi wymaga przeobrażeń (zreszta budynek
                  żeglugi także) i to, co na wizualizacji napawa otuchą. Mam nadzieję
                  jednak, że budynki, które kiedyś były blisko rzeki, powrócą w ich
                  pierwotne miejsce.
      • Gość: egmojem Re: NOWE wizualizacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 13:42
        Gość portalu: Prch napisał(a):

> O skubany :-) Skąd żeś to wytrzasnął?

Sie gra, sie ma :D
        • Gość: 1lazio Re: NOWE wizualizacje IP: *.elb.vectranet.pl 29.07.08, 12:46
          chyba wszyscy z wyjątkiem wlodarzy naszego miasta chcą kamieniczek wzdlóż
          rzeki,pozostaje pytanie czy to my mamy rację czy też ich wizja jest sluszna?
          • Gość: OtwieraCZ_OKÓw Re: NOWE wizualizacje IP: 89.100.10.* 29.07.08, 18:43
            Człeniu, przecież to jest wizualizacja bulwaru... Zwróć uwagę, że jest znacznie
            wysunięty "górny poziom" niż obecnie, pewnie ze względu na kamienice, które
            kiedyś tam powstaną. Poza tym, obok masz wizualkę z wyspy spichrzów, na której
            wyraźnie widać kamienice na bulwarze...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka