Gość: ADR IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.10.08, 15:19 info.elblag.pl/index1.php?id=news_&wybrano=12939&idkat=19 Wydaje mi się że to dobry pomysł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Prch Re: Elbląg - Truso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.08, 15:46 Jak najbardziej dobry pomysł. Trzeba skończyć z prowincjonalnym myśleniem Odpowiedz Link Zgłoś
hicth11 Re: Elbląg - Truso 02.11.08, 22:03 Jestem za, według mnie wieżowce to przyszłość miast z powodu braku wolnego miejsca pod nowe inwestycje... Odpowiedz Link Zgłoś
ferdek.schichau Re: Elbląg - Truso 31.10.08, 16:53 Podpisuje sie pod okazją budowy wysokich budynkow w Elblagu. Czasy "zsypow" na smieci w duzych budynkach dawno pozostaly w tyle. Obecnie wysokosciowce sa symbolem mista i jego bogactwa. Popieram Prezydenta S, i jego marzenia. Mamy niskie centrum miasta. Moze sie to poprawi jak wybuduja 9-kondygnacyjny budynek przy pasazu. Dlaczego wszyscy sa przeciw wysokim budynkom, skoro symbolem miast bogatych sa wlasnie one? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: novy Re: Elbląg - Truso IP: *.centertel.pl 03.11.08, 01:24 podpisuję się pod tym także, jestem jak najbardziej za budową wysokich budynków, nie są to postkomunistyczne twory. Budowa wysokich budynków może świadczyć obecnie o prestiżu i rozwoju miasta Odpowiedz Link Zgłoś