aga29krakow 16.10.09, 13:57 Witam,czy któras z Was była na tej bajce?Jak Wam się podobala..Czy można na nią sie wybrać z 3,5 latkami ,zaciekawi ich.Dzięki za odpowiedzi.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tijgertje Re: bajka ODLOT 16.10.09, 14:03 Ja bylam z mlodym i bardzo mu sie podobalo, ale on ma 5,5 roku i do kina jest od dawna przyzwyczajony. jego pol roku starsza kolezanka byla pierwszy raz i wyszla z sali z placzem. Disneyowskie filmy sa u nas (Holandia) od 6 lat i uwazam, ze slusznie, mlodsze dziecko moze isc tylko na wlasne ryzyko rodzicow. Film jest bardzo kolorowy, wiec wizualnie sie spodoba, ale ze zrozumieniem tresci 3,5-latek moze miec problem, jest kilka scen z atakujacymi psami, ktorych maluch autentycznie moze sie przerazic. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: bajka ODLOT 18.10.09, 19:49 Synek (5 lat) był wczoraj z tatą i było mu bardzo smutno, gdy umarła żona jednego z bohaterów. Bardzo to przeżył i żałował, że nie ma z nim mamy, bo chciał się do mnie przytulic Nawet troszkę się popłakał. Bajka bardzo mu się podobała. Rozumiał fabułę, potrafił opowiedziec treśc. Mąż także poleca Odpowiedz Link Zgłoś
phantomka Re: bajka ODLOT 18.10.09, 20:17 Moja cora byla dzisiaj z ojcem. Troche sie bala, ale nie wiem, czy to rzeczywiscie wynik filmu czy niedawnych doswiadczen, po ktorych boi sie ciemnosci Odpowiedz Link Zgłoś
monix123 Re: bajka ODLOT 18.10.09, 21:28 My byliśmy dzisiaj z 5,5 latką. Połowe filmu przesiedziała nam na kolanach, najpierw sie bała i w ogole jej było smutno Ogólnie jej sie podobało, ale emocji ten film jej przysporzył spooooro. Wydaje mi się,że dziecko lat 3,5 nie zrozumie treści/fabuły tego filmu. Przynajmniej tak mi się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: bajka ODLOT 19.10.09, 09:07 Według mnie film super, ale minimum dla 5 latka. Moja niespełna 6 latka momentami trochę sie bała. Poza tym film porusza bardzo poważne tematy: starość, śmierć i dla młodszego dziecka będzie to kompletnie niezrozumiałe. Ale generalnie film bardzo fajny a początkową, krótką historią małżeństwa głownego bohatera ja sama się wzruszyłam bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
stefania123 Re: bajka ODLOT 19.10.09, 10:13 Mój synek (3,5) był z ojcem i było super. Odpowiedz Link Zgłoś