tola_i_tolek 09.04.10, 08:42 Moje dziecko- dwulatek -od tygodnia, koło godziny 4, przychodzi w nocy do sypialni- odprowadzam go i wykle zostaje z nim do rana. Jak z tym skończyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maks_olo Re: Nocne wędrówki 09.04.10, 09:02 właśnie dlatego mój śpi jeszcze w "dziecięcym" łóżeczku gdybym przeniosła go na takie "bez ograniczeń" byłoby to samo... Odpowiedz Link Zgłoś
gusia_30 Re: Nocne wędrówki 09.04.10, 09:36 Witam Moja niespełna dwuletnia córcia też sobie czasami wędruje w nocy po domu. Próbowaliśmy włączać nianię(mamy duży dom)na noc ale niewiele to pomogło, bo robi to bardzo cichutko. Jedyne co robię to zanoszę ją spowrotem do łóżka i mówię aby nie wstawała i mała spokojnie zasypia. Mała śpi w dużym łóżku od 2 msc. Cóż takie są uroki spania w dużym łóżu. Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Re: Nocne wędrówki 09.04.10, 09:49 Zamknij mu drzwi albo załóż bramkę jeśli mu się może stać po drodze. Jak masz pewność, ze jest ok to go odnoś. I tak się ciesz, że scen nie urządza. Odpowiedz Link Zgłoś