pysia1231 18.02.11, 08:21 Mój 16 miesięczny maluch zaczął zgrzytac zębami... Zarówno w dzień jak i w nocy. Owsiki? Nerwowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darolisek Re: zgrzytanie zębami 18.02.11, 09:08 Moja tez zgrzyta, ostatnio pytałam pediatre to powiedziała że to dokładnie z nerwów Moja ma prawie 22 miesiące i przechodzimy bunt dwulatka i lekarka stwierdziła że to z nerwów bo mała chce wszystko wymuszać Pytałam ją tez o owsiki bo wyczytałam na necie ale stwierdziła że przy owsikach jest świąd odbytu a małej nic nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
ancymon123 Re: zgrzytanie zębami 18.02.11, 10:33 Mój zgrzytał i, tak jak powiedział dentysta, przestał kiedy wyszły piątki. Odpowiedz Link Zgłoś
meg3_29 Re: zgrzytanie zębami 18.02.11, 10:43 Corka jak skonczyla rok zaczela zgrzytac zebami w dzien. Martwilam sie czy to cos zlego ,a le gdzies po miesiacu przestala i juz tego nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
lalamido28 Re: zgrzytanie zębami 18.02.11, 13:38 ja zgrzytam do tej pory... - niestetety to na tle nerwowym... mój mały też czasem zgrzyta - i dentystka kazała mu do picia np meliskę naparzyć przed snem albo rumianek ... a jak nie przejdzie - to potem - sexy szyna na zęby Odpowiedz Link Zgłoś