Jestem przerazona, a tak było ,,zdrowo".
Sprawa gł. dotyczy mnie, ale mysle, ze maly mnie zarazil, choc nie widze u niego takich jeszcze objawow jak u mnie!! Nie jestem pewna co to za syf???? I boje sie ze dziecko tym zaraze, albo u niego wolniej sie to g... rozwija

((( Masakra
Wczoraj dostalam temperature 37,5 i zaczelo bolec mnie gardlo. Pod wieczor byla juz masakra-strasznie mnie bolalo oraz szyja( chyba wezły chlonne za uszami). Syn nie mial temperatury, ale lekko zaczerwienione gardlo, obudzil sie w nocy i powiedzial, ze boli go gardlo i nie moze spac. Popsikalam mu Tamtum, possal tabletke.
Rano byl bez temp. zywy ale nie poslalam go do przedszkola. Teraz spi... Przed chwila chcialam sobie na noc posmarowac fioletem rozpulchnione, moje gardlo i doznalam szoku-nigdy wczesniej nic podobngo nie widzialam

U nasady oraz w gradle pojawily sie wielke, koloru jezyka wypustki, jakies bulwy wygladajace jak kurzajki. Co, to jest?
Moze byc tak, ze to cos u mojego dziecka rozwija sie wolniej niz u mnie? Boje sie, ze go zaraze jesli to nie, to samo.... Jestem zalamana.... Co, to moze byc?
Jutro ide do lekarza z moim gardlem i obrosnietym jezykiem.