nnely27 26.04.11, 14:24 jakie są ulubione audiobooki waszych pociech?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajesia Re: audiobooki 26.04.11, 19:09 harry potter, oraz wszystkie inne booki czytane przez mamę Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: audiobooki 26.04.11, 20:11 W dolinie muminków (Kowalewski). I booki jak u Pajesi Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: audiobooki 26.04.11, 20:19 wolkenstein...ale to po niemiecku.. .piosenka rozbojnikow jets ulubionym utworem.. Odpowiedz Link Zgłoś
mak-111 Re: audiobooki 26.04.11, 21:00 ostatnio "pipi" i "dzieci z bullerbyn" czytane przez jungowska. Odpowiedz Link Zgłoś
pennymonika Re: audiobooki 20.06.11, 01:49 ja kupuje bajki w wersji mp3 na stronie www.pobierzebooka.pl nagrywam na płytę i słuchamy z Zuzią w czasie drogi do przedszkola i z przedszkola czasami puszczam jej bajka na mp3 przed snem zasypia szybko i spokojnie kochane dziecko a ulubione bajki to królewna śnieżka i kot w butach. pozdrawiam. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
fossetta Re: audiobooki 20.06.11, 09:35 Opowieści z Narnii, Pora na Telesfora, Dzieci z Bullerbyn.. Odpowiedz Link Zgłoś
mamma.80 Re: audiobooki 20.06.11, 11:02 Ile miały wasze maluszki jak zaczeły słuchać audiobooków??? Odpowiedz Link Zgłoś
poli_0 Re: audiobooki-"jeden smok i cały rok" 10.09.11, 15:47 polecam - "Jeden smok i cały rok" to rewelacyjny audiobook dla dzieci w wieku przedszkolnym ale i wczesno-szkolym. Mój 5 i 8 latek uwielbiają Fifcia - czyli smoka, który ma gadający ogon. Smok rodzi się dokładnie w Nowy rok i ... przeżywa w audiobooku cały rok - rzecz się dzieje w smoczej puszczy - smok poznaje pory roku, zwierzęta mieszkające w puszcze, zwyczaje - dzieci takie tematy uwielbiają! czyta Anita Sajnóg - robi to znakomicie!!! Audiobook podoba się nawet dorosłym - świetny na drogę do przedszkola, szkoły ale też do dziecinnego pokoju - aby dziecko mogło słuchać w czasie zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
emilka_x Re: audiobooki 20.06.11, 12:30 Kubuś Puchatek, może dlatego że są głosy bohaterów, po za tym wszystko inne pod warunkiem że ja jej czytam. Odpowiedz Link Zgłoś