16.05.12, 11:03
3-latek ma owsiki, ja teżuncertain o ile z nim nie ma problemu, dostanie lek, to ja jestem w ciąży i z lekami muszę uważać. od rana biegam i sprzątam, piorę, prasuję, ale czy jest sens? przecież ja je wciąż będę miała, bo bez leku od razu ich nie zniszczę piciem sokiem z marchewki, czy kapusty kiszonej. i będę zarażała, błędne koło? poza tym mały chodzi do przedszkola, tam pewnie to złapał i przyniesie ponownieuncertain co robić?
Obserwuj wątek
    • gazeta_mi_placi Re: owsiki 16.05.12, 11:27
      Pij codziennie sok z kwaszonej kapusty i jedz tak dużo kiszonek (kapusty, ogórków) ile jesteś w stanie.
      Nie jedz nic słodkiego.
      • beakarp Re: owsiki 16.05.12, 12:31
        czosnkowe kapsułki tez warto łykać, i dieta bezcukrowa...poczytaj na forum: pasożyty candida
    • mag_pie Re: owsiki 16.05.12, 12:49
      Przedewszystkim do dyr przedszkola zeby poinformała innych rodziców. Oczywiście wszystkie się nie przeleczą ale należy mieć nadzieję że ktoś podejmie leczenie.

Profilaktycznie preparaty ziołowe . Moja po leczeniu dostaje Paranil Junior .
      A dla Ciebie to myślę że jeśli będziesz stosowała naturalne metody + obsesyjna higiena (gotowanie pościeli, bielizny) to się pozbędziesz. Dorosłym jest łatwiej bo jednak najważniejsze to higiena. Jeśli zostanie zamknięta droga rozmnażania to będize im trudniej.
      Oczywiście owsiki można połknąć z powietrza ale przy diecie antyrobalowej nie bedą chciały się "osiedlać ".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka