dagmara-k 30.11.12, 17:17 czym sie rozni wersja polska za 14-19 zl od tej za 50-70? na oko widze tylko, ze kolorem malpek. ktos wie, skad ta roznica? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emila.dudek Re: spadajace malpki 30.11.12, 18:16 Ta pierwsza to badziew, którego części nie pasują do siebie, kiepskie wykonanie. Jak dla mnie jednorazówka. Moje dziecko dostało to na 3 urodziny.Bawi się chętnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ella_nl Re: spadajace malpki 30.11.12, 21:30 Nie zgadzam się! Mam tańszą wersję od 1,5 roku. Bawimy się tym chętnie dość często. Nic się nie łamie. Wszystko do siebie pasuje. Nie widzę sensu kupwania droższej wersji. Odpowiedz Link Zgłoś
betty842 Re: spadajace malpki 01.12.12, 13:18 Ja mam małpki za 28zł i ogólnie jestem zadowolona.Fakt-widać,ze jakość jest taka sobie ale moje dziecko jest w pełni zadowolone. Palma troszke sie "rozchodziła" ale owinęlam ją w jednym miejscu taśmą klejącą i jest git. Też uważam,ze nie warto kupować oryginału.Tańsza wersja może i jest z gorszej jakości materiału ale całkowicie spełnia swoją funkcję.No i żadną jednorazówką nie jest bo nasze małpki mają już rok i nic nie jest uszkodzone a mam dwóch synów którzy nie koniecznie łagodnie obchodzą sie z zabawkami. Odpowiedz Link Zgłoś
martadas Re: spadajace malpki 30.11.12, 21:43 Moj syn dostal tansza wersje w prezencie chyba w przedszkolu... rzeczywiscie nie jest wykonana idealnie, ale czesci "drzewa" do siebie pasuja. Jedna czy dwie malpki stracily ogony, ale generalnie do domowego uzytku moze byc. Ale na prezent bym wolala chyba dac ta drozsza... Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara-k Re: spadajace malpki 30.11.12, 21:50 zalezy mi zeby byla na dlugo, bo widze mozliwosci tej gry dla duzej rozpietosci wiekowej, wiec chyba kupie drozsza. albo tansza i jakas planszowa jako druga. Odpowiedz Link Zgłoś
frida_a Re: spadajace malpki 01.12.12, 20:11 Mamy tańszą wersję - "działa" bez zarzutu , świetna rodzinna zabawka Odpowiedz Link Zgłoś
anszetka Re: spadajace malpki 30.11.12, 21:51 Cora bawi sie tymi solidniejszymi od dwoch lat i nic sie z nimi nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
e-kasia27 Re: spadajace malpki 30.11.12, 22:38 A moja się bawi tą tańszą też od dwóch lat i też się z nią nic nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
emonik Re: spadajace malpki 30.11.12, 23:54 My mamy pośrednią grę - ani oryginalną najdroższą, ani badziew - taką z tesco "Figlujące małpki" za bodajże ok. 40zł i jest super. Używana dość często od ponad roku. Nic się nie psuje, wszystko pasuje! A różni się tym od tych naj... że zamiast kostki z kolorami ma karty z kolorami. Poza tym gra się tak samo. --- Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: spadajace malpki 01.12.12, 18:25 My mamy tę najtańszą i już prawie rok sprawuje się dobrze Odpowiedz Link Zgłoś