11.01.14, 06:21
No, no zaczeli z grubej rury, pierwszy dzien i premiera 3 odcinkow! 2 puscili w tv, a trzeci udostepnili online.

Jakie wrazenia? Pierwsze dwa odcinki dluza sie, ale w trzecim akcja juz sie zageszczasmile
Ciekawy zabieg z ta muzyka z lat 50 (?) w czasie najstraszniejszych scen. No i nie wirus, ale oczy skosnookiego doktora mnie najbardziej zaciekawily. A czy malpki nie przypominaja Wam Putina?

Obserwuj wątek
    • yvi1 Re: Helix 11.01.14, 20:21
      Czekamy na literki,temat nas interesuje.Ale jak zwykle wyjdzie w praniusmile.
    • pszczolaasia Re: Helix 20.01.14, 14:05
      nam sie podoba i bedziemy dalej ogladac.
      • sil.wen Re: Helix 22.01.14, 23:42
        Udało mi się w końcu te trzy odcinki na raz zmóc i na razie nie wiem, nie potrafię się zdecydować, czy mi się podoba, czy nie. Temat sam w sobie fajny, takie lubię, atmosfera również odpowiednio klaustrofobiczna, ale przeszkadza mi kompletny brak napięcia między bohaterami, takie zero emocji, a powinno aż kipieć. Już sam ten główny czworokącik daje duże możliwości, a oni to tak zupełnie bezpłciowo odbębniają. Z całej ekipy jedynie fajna ta blondyna, która małpy kroi. Może teraz coś ich ruszy, jak są podzieleni i bez łączności. Mam nadzieję przynajmniej.
    • pszczolaasia Re: Helix 07.02.14, 09:41
      i co ktos poszedl dalej?
      my bedziemy dalej ogladac chocby dlatego zeby sie dwoeidziec co jest miedzy chinczykiem a czarniawa.
      • piegucha Re: Helix 07.02.14, 13:39

Caly czas ogladam, ale nikt nie pisal to nie pisalam. Dzis kolejny odcinek, wiec nie moge sie doczekacsmile
      • piegucha Re: Helix 08.02.14, 17:41

Cholibka, poszaleli wczoraj! Sporo sie dzieje, takiego obrotu sprawy (czyt. dzieci) sie nie spodziewalam! No i ten ufokowy blusk w oczachbig_grin
    • pszczolaasia 7 17.02.14, 08:33
      sie dzialobig_grin ciekawe co dalej..ciekawe co z hiroszim i co z wszystki nobig_grin blondi mnie drazni... i czy ona naprawde piloowala sobie zeby???big_grin
      • aniuta75 Re: 7 17.02.14, 08:55
        Pszczoła czyli co? Warto to oglądać? Bo ja w niedoczasie, tylko pierwszy odcinek widziałam ale resztę pracowicie kolekcjonuję wink.
        • pszczolaasia Re: 7 17.02.14, 12:02
          nam sie podobasmile ogladamy praktycznie z biegu bez zastojowwink
          a juz w ogole to polaczenie slodkiej i rozkosznej przedmiesiowej muzyki z alt 50-tych z tym co sie dzieje na scenie ze tak powiem- masakra!smile
          nam sie podoba. wiadomo czasem sa dluzyzny...ale trzyma poziom.
          • piegucha Re: 7 17.02.14, 16:09

Aniuta, bez glupich pytantongue_out Oczywiscie, ze warto ogladac! Jak dla mnie jeden z najlepszych seriali obecnie w tv. Pierwszy odcinek rzeczywiscie sie dluzyl, ale teraz nic sie nie dluzy.
            Pszczolasia, tak blondi pilowala zeby. Mnie tez ona wkurza, ale nie tylko tu, przez nia darowalam sobie jeden sezon Leverage, bo nie moglam jej zniescsad
            • pszczolaasia 8- my jakby slabszy;) 25.02.14, 13:05
              ale. jednakowoz. pare rzeczy sie powyjasnialobig_grin
              i zajawka nastepngo odcinka fajnasuspicious
    • pszczolaasia Re: Helix 31.03.14, 08:55
      po finale.
      ckliwosc zalewa ckliwosc.
      wkurzyl mnie ten finalbig_grin najslabszy odcinek sezonu.
      i tero co. ona caly czas byla z nimi? zeby wydostac tylko antidotum czy jak?
      zobacze drugi sezon ale jak mnie bedzie wnerwial to go porzuce bez zalu po tym finale.
      final to powinno byc pierdolniecie za przeproszeniem.
      • piegucha Re: Helix 02.04.14, 01:21

Rzeczywiscie slaby finalsad
        Z Jules to mi sie wydaje, ze jej pranie mozgu zrobili.
        A co do drugiego sezonu, skoro ma byc dopiero w 2015 roku to nie wiem czy jeszcze bede pamietac o czym ten serial jest.
        • aniuta75 Re: Helix 03.04.14, 12:06
          Albo pranie mózgu albo ona udaje.
          Ciekawam co z Sergio i jego innuicką dziewczyną.
          I co z młodą zaciążoną pania doktor.
          Piegucha 2015 już za kilka miesięcy big_grin, pewnie w styczniu się zacznie, podobnie jak ten sezon.
          • pszczolaasia Re: Helix 03.04.14, 13:55
            tentego ale Sergio jest faaaaaaajjjjnnnnnyyyyysuspicious
            i wlasnie wyczytalam ze gral w supciu jakiegos dr. drake...surprised
            https://media-cache-ec0.pinimg.com/236x/5b/eb/4a/5beb4ab7b2125f2d23c47025fd7e5407.jpg
            • aniuta75 Re: Helix 03.04.14, 14:11
              Łeee to musiała byc jakas trzecioplanowa rola, bo ni uja go nie pamiętam tongue_outbig_grin.
              • piegucha Re: Helix 03.04.14, 15:03

Aniuta, przeciez to byla jedna z glownych roltongue_out

Ale mozna racja z tym, ze udaje, moze bedzie chciala zniszczyc Ilarie od srodka
                a gdzie nasz zabojca? A taki sympatyczny byl w Being Humansmile

drugi sezon zapowiadaja na zime 2015, co rownie dobrze moze znaczyc koniec 2015 rokutongue_out
                • aniuta75 Re: Helix 03.04.14, 15:39
                  Az se chyba z ciekawości zobaczę ten odcinek w wolnej chwili, albo chociaż urywkami smile.
                  • piegucha Re: Helix 03.04.14, 15:46
                    Teraz to juz nie o wiem, o ktory odcinek Ci chodzi, ani nawet serialtongue_out

A Sergio gral w kazdym odcinku, od poczatku. Kto w koncu zabil gruba pania dr? Przeciez on!
                    • aniuta75 Re: Helix 03.04.14, 18:08
                      Zaczęłyśmy z Pszczołą gadac o tym, że Sergio grał w supku big_grin.
                      • piegucha Re: Helix 04.04.14, 02:51

No tak, zdjecie wzielo cala moja uwage i juz nie bylo wazne co pisalyscietongue_out
    • piegucha Helix 2 11.10.14, 01:35

wlascie puscili pierwszy zwiastun drugiego sezonu!
      wraca w styczniu!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka