26.03.15, 21:18
pewnie głupie pytanie, ale co tam - czy wasze dzieci chodzą w trampkach?

mój 3latek do tej pory chodził w skórzanych butach, teraz na wiosnę zastanawiam się nad trampkami (po tym jak jesienią po dwóch tygodniach użytkowania porobił dziury w podeszwach jeżdżąc na rowerku). nie miałyby być to "główne" buty, tylko takie właśnie na rower, hulajnogę itp.

no i nie wiem, bo sama w trampkach nie chodzę - nie poci się stopa od gumowej podeszwy? widziałam w sklepach takie po ok 30-40 zl, chinszczyzna rzecz jasna, smrodek gumy czuć więc nie wiem jak stopa się miewa po użytkowaniu
Obserwuj wątek
    • mnin Re: trampki 26.03.15, 23:07
      Moja czasem chodzi i bardzo je lubi, są przede wszystkim lekkie, w conversach nawet bez skarpetki biega, a i wkładkę mają profilowaną. Ważne aby nosek buta był szeroki, taki jak w tradycyjnych trampkach.
      • jotka_k Re: trampki 27.03.15, 07:47
        chodzą
        ale nie w chinolach za 20-40 zł a Crocsach lub Keenach
    • budzik11 Re: trampki 27.03.15, 08:12
      Moi nigdy nie mieli "skórzanych" butów, zawsze to są jakieś buty sportowe. W trampkach owszem, chodzą, mają je nawet jako "kapcie" do szkoły. Ja też chodzę w trampkach. Noga nie poci się bardziej niż w innych butach, tkanina na wierzchu jest bardziej przewiewna od skóry, a wszak pot i w ogóle ciepło unoszą się do góry. Zwykłe buty też mają nieprzewiewną podeszwę, z czegokolwiek byłaby zrobiona.
      • helenaizuza Re: trampki 27.03.15, 11:28
        geoxy mają mikro kanaliki w podeszwie - geox respira to się nazywa, ale koszmarnie drogie są i jeszcze nie próbowałam. Może tej wiosny.
    • tinysiskin Re: trampki 27.03.15, 10:57
      Moje dzieciaki chodza w trampkach i bardzo lubia te bucik. Kuopuje różne, jesli dobrze trafie to nawet conversy dla dzieciaka można tanio wychać. Tu: conversy tygryski za 40 zł - szkoda, że nie rozmiar większe - wzięłabym dla córy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka