kjut 02.07.15, 22:33 Mój syn prawdopodobnie polknal gumke od słuchawek dousznych. Martwic się czy wykupa? Dzwonić na pogotowie czy obserwować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kjut Re: Straszno-śmiesznie 02.07.15, 23:06 Nie panikuje. Raczej mam skłonności do przesady w drugą stronę. Więc wolę się upewnic, ze nie bagatelizuję Odpowiedz Link Zgłoś
kremka2014 Re: Straszno-śmiesznie 03.07.15, 11:08 Co robią rodzice, gdy dziecko pierworodne jedyne połknie monetę? Panika- pogotowie. Co robią, gdy ich drugie dziecko połknie monetę? Czekają aż zrobi kupę. Co robia, gdy trzeci połknie monetę? ... Odciągają od kieszonkowego 😊 Moja odpowiedź jest prosta. Mam dwójkę dzieci 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
rulsanka Re: Straszno-śmiesznie 03.07.15, 11:05 nie martwiłabym się, to tak jakby chrząstkę połknął Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Straszno-śmiesznie 03.07.15, 11:43 To jest małe, niemetalowe, niczym nie "nadziane" - nie widzę, co by tu mogło pójść nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
kjut Re: Straszno-śmiesznie 03.07.15, 12:38 Dzięki za odpowiedzi. Tak właśnie myślałam. Małe,, miękkie, bez kantów, z mało toksycznego materiału tylko słuchawek żal Odpowiedz Link Zgłoś
amiralka Re: Straszno-śmiesznie 03.07.15, 14:25 No to odpisz mu z tego kieszonkowego. Co bedziesz na trzecie czekac Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Straszno-śmiesznie 04.07.15, 15:17 Sprawdź na e-bayu, może czyjeś dziecko zjadło słuchawki, a gumkę zostawiło. Odpowiedz Link Zgłoś