wiki2004 18.01.05, 11:53 Witam! Nasza córeczka niedługo kończy roczek.Chcielibyśmy kupic jej jakiś "mądry" prezent.Co mozecie polecić? Czekam na propozycje. Z góry dziękuję i pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga1004 Re: 1-urodziny,co na prezent? 18.01.05, 12:55 my kupiliśmy krzeselko do karmieniaoraz konika na biegunach takiego małego pluszowego no i jeszcze domek z rórą do przechodzenia wszystko okazało sie trafione a od cioc piłke do skakania z uszami wiec turlamy sie na niej Odpowiedz Link Zgłoś
rtex1 Re: 1-urodziny,co na prezent? 19.01.05, 09:33 Witam Mój synek dostał od chrzestnego pompowany zamek do zabawy, z piłaeczkami (Funland). Coś jak pomniejszona zabawka z centrum zabaw dla dzieci. Piłeczki leżą w podstawie całej konstrukcji, która też jest pompowana. Piłki można wrzucać do rury umieszczonej pośrodku w której znajduje się kolorowa spirala po której piłeczki spadają ponownie na dół. Super, bawi się w tym juz prawie rok. Piłeczki są takiej wielkości,że dziecko nie wciśnie ich do buzi. Zabawka fajna i bezpieczna. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vanessa_io Re: 1-urodziny,co na prezent? 19.01.05, 09:58 My naszemu kupilśmy chodzik -jeżdzik Fischer Price. Zaraz nauczył sie przy tym chodzić! Odpowiedz Link Zgłoś
mamkakai Re: 1-urodziny,co na prezent? 24.01.05, 23:21 moja córeczka teżniedługo kończy roczek. Postanowiliśmy kupić jej łosia na biegunach z ikei oraz szlafroczek na basen Odpowiedz Link Zgłoś
ewma Re: 1-urodziny,co na prezent? 19.01.05, 10:05 Witam. Nasza córeczka dostała konika na biegunach,gdy naciska mu uszka słychać jak konik galopuje i rży.Skończyła 2 latka a nadal jest to ulubiony konik córki i małych sąsiadek,więc polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
hratli Re: 1-urodziny,co na prezent? 25.01.05, 10:18 u nas wsrod masy prezentow najwieksze wrazenie zrobil garnuszek na klocuszek f.p. i do tej pory robi Odpowiedz Link Zgłoś
taaga Re: 1-urodziny,co na prezent? 28.01.05, 15:23 Nie wiem na ile nasz prezent nadawałby się dla dziewczynki? ALe jest na prawdę praktyczny !!! Naszemu maluchowi daliśmy samochodzik, ale taki wielofunkcyjny i przyszłościowy tzn. narazie ma podstawkę pod kółka (ściągana) i nie jeździ, tylko się kołysze. Ma obręcz (też ściągana), co powoduje że na razie nie spadnie przy kręceniu się na siedzeniu. DOdatkowo jest do zamontowania z tyłu rączka do prowadzenia autka przez osobę dorosłą. Zabawka praktyczna - bo po dostosowaniu na długo starczy. Jednak .... ostatnio nasz mały jest mimo ogromu zabawek, kte dostał pod choinke i na urodziny interesuje się głownie szafkami, szufladami i garnkami, generalnie rzeczami nie przeznaczonymi do zabawy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
szymon20042 Zamek zabawka 30.01.05, 09:09 Dziewczyny niedlugo moj synek bedzie mial urodziny i chcielismy mu kupic wlasnie jakis domek, zamek dmuchany. Dokladnie taki o jakich piszecie. Ale nigdzie nie mozemy go znalesc. Sprzedawcy w kilku pytanych przeze mnie sklepch zabawkowych robili duze oczy (Warszawa). Podpowiedzcie mi gdzie mozna kupic taka zabawki. Z gory dziekuje Agnieszka i Szymek (2004.02.07) Odpowiedz Link Zgłoś