Dodaj do ulubionych

ale miałam głupi sen...

17.08.05, 10:27
Jak sobie przypomne to aż się sama do siebie uśmiecham. Sen -koszmar
laktacyjny.
Śniło mi się że lekarka zaleciła mi odciągac pokarm i robić z niego serek i
jogurcik dla mojej małej.
Chyba czas wprowadzić mojemu małemu cyckojadowi jakieś nowe mleczne jedzonko
i przetwory...
Obserwuj wątek
    • mpenzi Re: ale miałam głupi sen... 17.08.05, 10:29
      smile
    • viviene12 doskonale 17.08.05, 10:31
      ten serek i jogurciksmile)))
      • wenus.z.willendorfu Ciekawa jestem 17.08.05, 10:36
        jak by takie przetwory smakowały smile))
        • xemm1 Re: DANON już drży... 17.08.05, 10:43
          z obawy przed konkurencją.... wink
        • patimal oj, chyba nie będę próbować ... 17.08.05, 10:45
          choć pewnie kilku doradców laktacyjnych przyklasnęłoby na mój pomysl smile więc
          lepiej nie będę go rozpowszechniać żeby biednych mamuś nie gnębili
          Albo mam pomysł - opatentuję, dodatkowa kasa zawsze sie przyda. Już widzę na
          pólkach w sklepie : "serek z maminego mleka" i "maminy jogurcik" pychotka smile
          (brrrrr)
    • zbrojwskas sen proroczy 17.08.05, 11:19
      w ciazy jak bylam przekonana ,ze bedzie synus to przysnila mi sie stara cyganka i wrozyla mi z reki ,pytalam o plec dziecka a ona mi na to ,ze urodze dwie dziewczynki.
      rano pomyslalm ,ze cyganie klamia wiec to moze jednak dwoch chlopcow , poszlam na usg a tam dziewczynka.
      • sylwiawm Re: sen proroczy 17.08.05, 13:56
        Dzisiaj też miałam sen laktacyjny. Sciągałam koleżankom mleko. Jednej zebrałam
        w ciągu niecałej minuty olbrzymią butlę mleka, a z drugiej piersi leciała jej
        woda, najpierw żółta.
    • mamapauli1 Re: ale miałam głupi sen... 17.08.05, 14:07
      Mi się ostatnio śniło, że moją córeczkę oddałam do adopcji zaraz po urodzeniu i
      wzięłam sobie inne dziecko w zamian i to inne dziecko wymieniłam znowu na inne i
      tak strasznie płakałam, bo nie wiedziałam które dziecko w końcu wybrać. Tak
      starsznie w śnie tęskniłam za córeczką czy jej będzie dobrze u nowych rodziców.
      Jak się obudziłam to się cieszyłam, że to tylko sen. Dodam, że nigdy żadna
      adopcja nie wchodziła w grę.
    • aada100 Re: ale miałam głupi sen... 17.08.05, 20:18
      Buahahahaha!!!!!
    • poleczka2 Re: ale miałam głupi sen... 17.08.05, 21:43
      Mi się w ciąży zawsze śnią bardzo klarowne i dziwne sny, często futurystyczne,
      takie z klimatów Terminatora, roboty itd.. Niedawno śniło mi się, że budzę się
      rano zalana krwią i że poroniłam. Dziwny to był sen bo akurat śniło mi się, że
      budzę się tak jak zawsze cię budzę: z dziećmi na wyrku, nawet zakładającej
      soczewki i widzącej ten horror. Dziwnie się czułam przyznam się. Śniło mi się
      też, że pojechaliśmy do Beachy Head, tam są bardzo wysokie klify kredowe w płd
      Anglii i że tam Olek biegnie w ich stronę i spada do morza poniżej. Jak ktoś
      oglądał film Quadrophenia to o tych klifach mówię które tam występowały. Coś
      okropnego. Ale teraz śnią mi się często sny erotyczne co polecam zdecydowanie.
    • viviene12 hehe ... SAME go robicie? 17.08.05, 21:53
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=27835177

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka