enja11 19.09.05, 14:21 Czy któraś z mam już wypróbowała? Korci mnie żeby wyprać w tym Jacha rzeczy (do tej pory tylko Jelp) ale nie mam śmiałości. Może jak ktoś już sprawdził i nie uczuliło to się odważę) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiolkak Re: Vizir sensitive 19.09.05, 14:38 viziru wprawdzie nie, ale za to persil sensitiv - myślę że to jeden czort, jak dla mnie ok Odpowiedz Link Zgłoś
elfik77 Re: Vizir sensitive 19.09.05, 14:47 Ja już wypóbowałam łacznie z Lenorem sensitive-nie zauważyłam u Filipka żadnego uczulenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 przeczytalam VIVIENE sensitiv 19.09.05, 20:05 i juz sie zaczelam zastanawiac co sie stalo jak mnie nie bylo A propos Vizira, to my teraz pierzemy w nim swoje rzeczy (w zwyklym nie sensitiv) i pare razy wrzucialm niechacacy jakis ciuszek Matka, body, spodenki, koszulka...Nic sie nie stalo, bo specjalnie pilnowalam reakcji skory po ubraniu tego ciuszka.Juz mysle, zeby powoli przechodzic na dorosly proszek...chyba Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: Vizir sensitive 19.09.05, 21:10 przy każdym praniu Kubusia ubranek dosypywałam trochę zwykłego proszku do tego dla niemowląt. po dwóch tygodzniach przerzuciłam się całkiem na zwykły teraz uzywam E. uczuleń żadnych nie ma może spróbuj najpierw mieszać? Odpowiedz Link Zgłoś