mooh Re: Aaaa!!! Szlag mnie zaraz trafi! 21.11.05, 12:16 No i jeszcze zamias na tabulator nacisnęłam enter i wątek się wysłał bez treści. Co za dzień. Nie dość że humor mam podły tak, że podlejszy być nie może to jeszcze kupiłam nosidło dla Kluchy i za cholerę nie mogę się połapać jak to zamontować. Za dużo tych pasków i g...niane jakieś. A może hormony macierzyńskie mi się na inteligencję rzuciły. No nie wytrzymam! Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Aaaa!!! Szlag mnie zaraz trafi! 21.11.05, 12:22 spokojnie...napij sie malibu, dziewczynom jeszcze troche zostalo a potem zjedz ze 2 magnezy i od razu Ci sie polepszy nosidlo zostaw mezowi, chlopy sa bardziej techniczne Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Aaaa!!! Szlag mnie zaraz trafi! 21.11.05, 12:26 wlasnie, daj sobie spokoj z nosidlem.Poloz sie na podlodze kolo Klusi, niech Ci wlozy palec do oka, albo wlacz tv i pogapicie nań obydwie A potem napij sie kawy/herbaty/malibu/wodki/mleka i zjedz czekolade/budyn/kanapke (wybierz dowolne, co lubisz), potancz sobie z Klusia albo bez i bedzie dobrze) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 no to trzeba mnie bylo widziec 21.11.05, 12:25 przed pierwszymi trzema montowaniami mojego baby bjorna. Szlag mnie jasny chcial trafic. Mnie pomagalo campari, ale z malibu tez na pewno mozna dac rade! Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: no to trzeba mnie bylo widziec 21.11.05, 12:27 musze kupic nosidlo bo nie mam pretekstu Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: no to trzeba mnie bylo widziec 21.11.05, 12:33 Mmala ale go czasen nie używaj... jakbyś umieściła w nim Matka i zarzuciła to sobie na klatę... to byś ciagnęła brodą po chodniku ) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 ja wlozylam Mysza 21.11.05, 13:17 do bb na urlopie - a wazyl cos pod 8 kg wtedy. Co tu duzo mowic. ciezki byl jak cholera i do tego pawie puszczal, bo mu pieronstwo brzuch ugniatalo. Wczesniej nie chcial, bo byly upaly i oboje sie lepilismy. A propos - czy ktos juz widzial uzygana A.Jolie? Odpowiedz Link Zgłoś
mooh viviene12 21.11.05, 12:38 To dziadostwo to tez baby bjorn. Powinni dawac do tego relanium albo zestaw głośno tłukących talerzy Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: viviene12 21.11.05, 12:40 no co Ty? Przecież to nosidło gwiazd! Sama Angelina joli czy jak się tam to pisze go uzywa)) A mnie szlag trafia bo kupiłam i mi jeszcze nnie przysłali. no. a pić nie mogę bo Amanda mi w ogóle nie da życ ona chyba będzie piłkarzem, rety niech ten marzec juz będzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: viviene12 21.11.05, 12:50 Jasne! Angelinie to chyba przedstawiciel firmy codziennie to sam zakłada. Ja sie dzisiaj zastrzelę. Dziecko mi chyba zębów dostaje i ssie dolną wargę, hucząc yyyyyyyyy. A ja właśnie gdzieś posiałam tubkę Dentinoxu. Mogłabym zapakować Klusię do Naszego Nowego Nosidła co je nawet sama Angelina... i pójść do apteki po nowy żel na dziasła, ale tu są jakieś pieprzone petelki, których nie ma na schemacie, a od noszenia wózka po schodach kolana mi wysiadły i mam szlaban na takie ekscesy. Jeśli taki jest poniedziałek, to cały tydzień taki bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: viviene12 21.11.05, 13:06 zachcialo sie byc gwiazda, to terez prosze nie narzekac!Klusie pod pache albo do sasiada i do apteki! Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: viviene12 21.11.05, 13:28 No dobra Dentinox znalazłam w Klusiowym łóżeczku. Posmarowałam. A teraz patrzę sobie na moje dziecko i inna refleksja mnie nachodzi: skąd u 3.5 miesięcznego berbecia brud za paznokciami. Jakby na przodku fedrowała albo pracowała na roli. A przedwczoraj robiłam jej manicure Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: viviene12 21.11.05, 13:38 a wiesz, ze ten temat juz kiedys byl?nie pamietam czy na tym forum czy na Niemowlaku, ale cale stado mam sie zastanwialo nad tym.Byly rozne przypuszczenia, lacznie z tym, ze jak mama spi, to dziecko sie bawi butami (doroslymi) na ten przyklad, albo idzie do piaskownicy) Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: viviene12 21.11.05, 13:42 No cóż. W dziedzinie dziciologii juz wiele otwartych drzwi wyważano. Klucha pewnie kwiatki w doniczkach przesadzała Odpowiedz Link Zgłoś
patimal Pozazdrościły Angelinie nosidła ???? 21.11.05, 14:47 No to teraz chyba czas na samochód )) wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3024147.html Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Aaaa!!! Szlag mnie zaraz trafi! 21.11.05, 15:09 no cos Ty, ja mam Baby Bjorna i proste jest, bo nawet ja umiem je zalozyc, a jestem raczej lajkonikiem w sprawach technicznych... Ale moze mam jakis starszy mniej skomplikowany model? Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Aaaa!!! Szlag mnie zaraz trafi! 21.11.05, 15:40 To czekaj. Pokażę Ci co to za model a ty mi powiedz jak zrobić żeby pasy z czerwoną lamówką nie odstawały pod pachami na kilometr www.babybjorn.com/index.asp?language=US Tak sobie myślę że to szystko dlatego że taka mała jestem. Bo rzeczywiście bozia wzrostem nie obdarzyła Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Aaaa!!! Szlag mnie zaraz trafi! 21.11.05, 15:42 Link po pierwsze nie działa a po drugie otwiera się na stronie głównej. Zobacz, proszę model Baby Carrier Active Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Aaaa!!! Szlag mnie zaraz trafi! 21.11.05, 16:09 o kurcze, ja mam faktycznie jakis inny model, chyba bardziej jak Baby Carrier Original, bo mi do brzucha przylega wylacznie Szafka, nie ma miedzy nami zadnej warstwy nosidelka. Moj regulowany jest na plecach po prostu i tyle. Nic poza tym, zadnych komplikacji. Proste jak swinski ogon, jak mawia moj tesc. Ale ja to nosidlo dostalam od znajomych po ich czteroletnim synku, wiec moze od tego czasu technika poszla do przodu... Chyba Ci nie pomoge, sorry... Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 hehe ja nie moge 21.11.05, 17:04 to chyba faktycznie nie jest takie proste, skoro na stronie nosidelek wchodzi sie w instrukcje i tam jest filmik instruktazowy... ... ehhhh, tzn. ze nie jest z nami jeszcze tak zle...)) Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: hehe ja nie moge 21.11.05, 18:29 Taaaaa. Robię wszystko tak jak pokazują i dupa. Szelki pod pachami odstają tak, że mogę pod każdą jeszcze czyjeś dzieci ponosić. To szwedzkie cudo pewnie jest na rosłe skandynawskie kobiety zaprojektowane. Angelina też w to pasuje, a ja mam 1,6m w kapeluszu i tyle z nosidełka. Odpowiedz Link Zgłoś