agysa 22.02.06, 21:02 Szukam dobrego okulity dla 2 latka w Krakowie. Dziecko oprócz kontrolnego badania na mieć robione badania dna oka z celu wykluczenia toksokariozy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s.ivona Re: okulista 23.02.06, 08:52 ja bylam u pani dr Bilskiej na Barskiej (Medicina). Ona pracuje od wielu lat z dziecmi min w szpitalu w Witkowicach. To starsza pani ale bardzo sympatyczna i co wazne cierpliwa. Oprocz niej jest tez w gabinecie pielegniarka. Badanie wykonuja z usmiechem, i bardzo sprawnie. My mielismy duzo badan w tym tez badanie dna oka. Bylo ciezko, maly ardzo plakal (ma 20m) ale panie byly naprawde super sprawne i szybko poszlo. Wizyta kosztuje 60 zl i nie jakis problemow z terminami wizyt. umawiasz sie na konkretna godzine. za dwa tygodnie ide panstwowo na Al. Pokoju do pani dr Kućmy. nie wiem jaka jest ale tez mi zostala polecona. tyle ze do niej czekalam na termin trzy miesiace. nie wiem czy przyjmuje prywatnie. zajrzyj jeszcze na forum malopolska tam tez kiedys byl ten watek. moze cos jeszcze znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś