Dodaj do ulubionych

widzialyscie Justyne Kowalczyk?

24.02.06, 12:54
jestem pod wielkim wrazeniem, nareszcie medal! Szkoda, ze jedyny na tych
igrzyskach...
Obserwuj wątek
    • izka_74 Re: widzialyscie Justyne Kowalczyk? 24.02.06, 13:01
      Pięknie biegła, prawie byłoby więcej ale i tak jest niesamowita! Okazuje się,
      ze na kobiety można liczyć, gdy wszystkie czarne konie już odpadły smile
      • tatavariata Re: widzialyscie Justyne Kowalczyk? 24.02.06, 13:54
        chce tylko zauwazyc, ze na tych igrzyskach wszystkie nasze czarne konie byly
        kobietami (vide Jagna i Pani Skeletonistka).
        o tempora, o mores!
        • izka_74 Re: widzialyscie Justyne Kowalczyk? 24.02.06, 14:02
          tia... I Małysz też była kobietą wink
          • tatavariata Re: widzialyscie Justyne Kowalczyk? 24.02.06, 14:07
            Przeciez Malysz nie byl czarnym koniem. To sprawdzony zawodnik, z wielkimi
            sukcesami na koncie, nie pojawil sie znikad w ostatniej chwili. Wszyscy wiele
            po nim oczekiwali. Na pewno nie mozna o nim mowic jako o przyslowiowym czarnym
            koniu. Chyba, ze cos innego mialas na mysli wink
            • izka_74 Re: widzialyscie Justyne Kowalczyk? 24.02.06, 14:09
              Niestety, po tym co prezentował w tym sezonie to raczej trudno było g0o nazwać
              faworytem, dlatego liczyliśmy na cud smile
            • izka_74 Re: widzialyscie Justyne Kowalczyk? 24.02.06, 14:21
              I tak mi jeszcze przyszło do głowy - Jagna brała już udział w dwóch olimpiadach
              a lista jej osiągnięć na desce jest długa. A w skeletonie to chyba trudno było
              mówić o czarnym koniu w ścisłym tego słowa znaczeniu, bo Monika Wołowiec
              raczej nie miała szans i jej występ miał wymiar jedynie pięknego symbolu smile
              • vegas Re: widzialyscie Justyne Kowalczyk? 24.02.06, 14:34
                Z tego co pamietam (ale moge sie mylic) to Jagna okazala sie czarnym koniec
                przed czterema laty. Wiec przez reminiscencje .. wink
                A Monika.. jakby tak znalazla sie na podium, to zostalaby okrzyknieta czarnym
                koniem skeletonu. Zeby nie powiedziec klacza.. wink
    • kiniasek Re: widzialyscie Justyne Kowalczyk? 24.02.06, 14:10
      przynajmniej raz miałam szansę na tych igrzyskach czymś się na rawdę
      zainteresować...BYŁA WSPANIAŁA...kurna wzruszyłam się jak ja ogladałam smile
      • mmala6 Re: widzialyscie Justyne Kowalczyk? 24.02.06, 16:50
        przepraszam za ignorancje ale przespalam cala impreze.Mamy MEDAL?? jaki??
        A propos Jagny....moze za bardzo sie skupilam na tym jak wyglada na okladce
        CKM?winkSorry za uszczypliwosc ale tak mi sie nasunelo.
    • pampeliszka Re: widzialyscie Justyne Kowalczyk? 24.02.06, 20:53
      Jej nie pokazywali, za to Neumannova jako news w wiadomosciach. Ona ma taki
      superowy niebieski sweterek, norweski. Zawsze w nim wystepuje i zawsze w nim
      niezle miejsca zajmuje. Jakby ta Justyna miala taki, to kto wie, kto wie....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka