Dodaj do ulubionych

kocha rycerzy

IP: *.* 11.11.02, 14:16
czy macie może jakieś str. dla małego gościa kochającego rycerzy?Dziękuję za odpowiedzi!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: kocha rycerzy IP: *.* 11.11.02, 20:24
      jesteś z Warszawy? bo może mogłabym Ci pomóc...
      • Gość: guest Re: kocha rycerzy IP: *.* 12.11.02, 08:21
        Niestety nie. Mieszkam aż w Szwecji. Ale może dasz radę mi jakoś pomóc za pomocą maila?
        • Gość: atzumi Re: kocha rycerzy IP: *.* 13.11.02, 21:17
          hmmm... szkoda, mam kolegów-rycerzy (ludzie zrzeszeni w Bractwach Rycerskich). Poza tym ja także trochę władam mieczem ;), jeżdzę na turnieje i festyny (ale raczej w kobiecym stroju), szyję też stroje historyczne na zamówienie - w każdym razie mój świat w mniejszym lub większym stopniu kręci się wokół rycerstwa.Nie wiem jakbym mogła Ci pomóc na odległość... w Polsce znam wiele bractwa, w różnym miastach, mam tam znajomych. Zawsze pozostawała możliwość, że mam tez znajomych rycerzy w danym mieście i mogłabym ich namówic na pojawienie np. na urodzinach dzieciaczka. Jeśli chodzi o turnieje i zloty, to wiem tylko o jednym odbywającym się w Szwecji, ale on dotyczy wikingów i waregów, a to dość odległe pojeciowo od "rycerzy". Może chcesz np. tytuły książek, albo strony internetowe znajomych bractw (ale prawdziwych bractw, a nie bandy gówniarzy, nie majacych pojęcia i np. malujących elementy zbroi farbą olejną)? Napisz, jak mogę Ci pomóc. I co do mnie... rozwijaj u swojego malca te zainteresowania - to naprawdę piękna idea, i zainteresowanie, pasja i miłość na całe życie...Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka