Dodaj do ulubionych

Dlaczego się budzi???

IP: *.* 03.01.03, 23:26
Witam wszystkie emamy!! :)Mam duży problem!!! Moja 11-miesięczna córcia bardzo często budzi się w nocy.Przestałam karmić piersią około 2,5 miesiące temu,przez pierwszy miesiąc bez cycusia przesypiała pięknie całe noce.Nie wiem co mam zrobić? Wypija na dobranoc 200ml kaszki i zasypia... ale już po 2 godzinach budzi się ze strasznym płaczem,łącznie w nocy budzi się około siedem razy. Próbowałam wszystkiego...myślałam,że się nie najada ale nie chce jeść(chociaż parę razy się zdarzyło że jadła ok.godz.23.00.) Wiele razy spała ze mną,ale to też nic nie pomogło! :( Błagam Was-pomóżcie mi Pozdrawiam-Joanna
Obserwuj wątek
    • Gość: ewis Re: Dlaczego się budzi??? IP: *.* 04.01.03, 00:15
      witaj,pocieszę Cię, że moja córeczka też miała taki okres, ale teraz (14,5 mca) zasypia pięknie o 20.00 i spi do 7.30w naszym przypadku przyczyną budzenia były najprawdopodobniej: 1.ząbki 2.złe sny 3.chłód (wykopywała się spod kołderki); od jakiego czasu Twoja córeczka gorzej śpi? jeśli trwa to dopiero kilka dni, to nie masz się czym martwić - to najprawdopodobniej stan przejściowy :-)pozdrawiam,ewis
    • Gość: guest napiecie miesni IP: *.* 24.01.03, 21:01
      szukam kontaktu z rodzicami dzieci majacymi zwiekszone napiecie miesni

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka