anol 10.09.07, 11:00 oddydkowalismy. 19m-c zasypia bez dyda. bylo ciazko (tylko do snu musial miec dyda). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hatifnatka Re: kolejny sukces 10.09.07, 12:25 gratuluje u nas tesz DYSIO zaginął w akcji i juz nie powrócil musze teraz te pochowane w pewne miejsca smoczki odnalezc i wyrzucic pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
isia251 Re: kolejny sukces 10.09.07, 15:51 A jak to zrobiłyście, moja ma prawie 14 miesięcy, też bym chciała zeby sie porzegnała ze smoczkiem.? Odpowiedz Link Zgłoś
anol Re: kolejny sukces 10.09.07, 16:38 tak samo z siebie. w dzien coraz rzadziej dydkal pare nocy przespal bez, potem juz sam wywalil do kosza. jeden mialam w zapasie. teraz spi z misiem i to wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
hatifnatka Re: kolejny sukces 11.09.07, 07:28 U nas z dnia na dzień. Po pierwszej wizycie u dentysty i spotkaniu znajomej ortodątki stwierdziłam, ze nie ma co czekać na wadę zgryzu spowodowaną smokiem. Zwłaszcza, że DYŚŚŚŚŚŚŚ stal sie ulubionym przyjacielem w te wakacje. Tak wiec pochowałam i koniec. Sama byłam zdziwiona, ze obyło się bez ryków itp. Mały przyjął wyjaśnienie, że nie ma Dysia Odpowiedz Link Zgłoś