w_miare_normalna 19.10.09, 00:36 Od kiedy w kinach ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szyszunia11 Re: Piła 6 19.10.09, 01:56 sama się wybierasz, czy z pociechą? a tak na marginesie - co ludzi skłania do oglądanai tego typu filmów??? chyba,że Ty nie zamierzasz oglądac tylko nadinterpretowałam pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Piła 6 19.10.09, 06:31 szyszunia a co cie to obchodzi? www.pila6.pl w stanach premiere tradycyjnie w haloween, w polsce 23.10 (czyzby w polsce wczesniej niz w stanach? albo ja liczyc nie umiem?) Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia11 Re: Piła 6 19.10.09, 21:24 deela napisała: > szyszunia a co cie to obchodzi? hehe, "co cie to obchodzi" - to juz forumowy standard, czyż nie? a forum jest chyba głównie od dyskutowania, bardziej, niż od wyręczania google Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Piła 6 19.10.09, 21:58 tez mi dyskusja "nie wiem jak mozna to ogladac" powiedz mi lepiej jak mozna obejrzec komedie romatyczna bo ja jeszcze zadnej nie przetrwalam a w zasadzie od wielu lat mam rzyg na haslo "komedia romantyczna" Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia11 Re: Piła 6 19.10.09, 22:03 deela napisała: > tez mi dyskusja > "nie wiem jak mozna to ogladac" nie gorsza chyba niż wiele innych forumowych banałów a sowją drogą ja chętnie podyskutuję o komediach romantycznych a i o filmach grających - moim zdaniem na najniższych ludzkich instynktach a także o motywach oglądania tychże. Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Piła 6 19.10.09, 22:07 ojej o jej jestem spaczonym psychopata ktory lubi ogladac jak jedni drugich w wyrafinowany sposob kroja na kawalki, rozrywaja na strzepy, podpalaja, obcinaja glowy, wyrywaja ramiona ze stawow, truja, rowalaja leb czym popadnie itd itd dobrze mi z tym jednak z toba dziecko dyskutowac na ten temat nie bede Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia11 Re: Piła 6 20.10.09, 00:55 deela napisała: > jednak z toba dziecko dyskutowac na ten temat nie bede no i całe szczęście mamuśka, bo to rzeczy nie dla dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Piła 6 19.10.09, 07:13 Pierwsza część była dobrym horrorem. Dreszcz był i element zaskoczenia i ciekawy pomysł- na jak wiele sobie pozwolisz, by ratować siebie i swoich najbliższych? Jak bardzo dajemy soba manipulować? Reszta? No cóż..jak odgrzewane kotlety Odpowiedz Link Zgłoś
w_miare_normalna Re: Piła 6 19.10.09, 18:09 szyszunia11 napisała: > sama się wybierasz, czy z pociechą? > a tak na marginesie - co ludzi skłania do oglądanai tego typu filmów??? chyba,ż > e Ty nie zamierzasz oglądac tylko nadinterpretowałam pytanie. zamierzam iść z K. a dlaczego nie mam zamiaru się tłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Piła 6 19.10.09, 21:14 to az tyle czesci tego filmu nakrecili??? jesli o mnie chodzi, ogladalam tylko czesc pierwsza i wystarczy. za glupi film, jak dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
aniakoles Re: Piła 6 19.10.09, 22:06 o rany to tego jest 6 części??właśnie zaraz zacznę oglądać IV część Odpowiedz Link Zgłoś
w_miare_normalna Re: Piła 6 19.10.09, 22:33 Ja ominęłam 5, ale niestety nie mam skąd pożyczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
kama_msz Re: Piła 6 20.10.09, 01:43 hehe, ja nie wiem, czy oglądałam 5, ale chyba tak. o 6 dowiedziałam się przypadkiem - kotlet czy nie - mam zamiar obejrzeć, choć niekoniecznie w kinie Odpowiedz Link Zgłoś
mamavinca Re: Piła 6 20.10.09, 14:38 Piatka jest do d...Ogladnelam tydzine temu i sie b. rozczarowalam...Tylko dwie sceny trzymaja w napieciu, malo efektowna, naciagana,kiepska fabula. Widac ze pomyslow im juz brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kama_msz mamavinca 20.10.09, 15:16 a jaka jest treść? tak w telegraficznym skrócie. bo ja nie pamiętam czy oglądałam 4 czy 5 części za nic nie mogę sobie przypomnieć o czym 5 była Odpowiedz Link Zgłoś
mamavinca Re: mamavinca 20.10.09, 15:31 Piatka jest o tym jak policjant zaczyna zabijac.Najpierw msci sie na chlopaku siostry i rozcina go na pol, pozniej jest akcja ze grupa ludzi musi siegnac klucza aby otworzyc obraze na szyji a na koncu musza wylac iles tam krwi we dwoje aby sie uratowac wiec wkladaja rece pod pile ktora przecina im raczki na pol. Pomoglam? Odpowiedz Link Zgłoś