nataliam2 21.11.09, 09:48 dziewczyny tak oglądam dd TVN i się zastanawiam co się stało z Bartoszem Węglarczykiem. Czy on czasem nie był na diecie? Chyba dopadł go efekt jo-jo. W każdym bądź razie wyglądał już lepiej. -- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kol.3 Re: Bartosz Węglarczyk dziś w DD TVN 21.11.09, 16:41 Jest to pan o urodzie radiowej lub gazetowej i tych mediów się powinien trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: Bartosz Węglarczyk dziś w DD TVN 21.11.09, 20:47 Dziwne stwierdzenie - znaczy co, w telewizji powinno się pokazywać tylko ludzi spełniających jakieś wymogi estetyczne, aby nie razili Cię po oczach? A kto miałby takie wymogi określać? Może powinna powstać jakaś Rada Estetyki Mediów?... Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Bartosz Węglarczyk dziś w DD TVN 21.11.09, 21:25 Tu nie chodzi o pokazywanie ludzi. Pokazywać można każdego w zależności od tego kogo i co chce się pokazać. Jednak osoby prowadzące program powinny być ogólnie przystojne i zadbane a przy tym wszystkim dysponować jakimś potencjałem intelektualnym. Odpowiedz Link Zgłoś
zemfira_ Re: Bartosz Węglarczyk dziś w DD TVN 21.11.09, 21:54 np. taki Prokop, intelektualnie okeeeeej no i ten wygląd ma taki, no fajny... nadaje się, co nie? Uroda telewizyjna, yntelekt również. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Bartosz Węglarczyk dziś w DD TVN 21.11.09, 21:56 Zadbane zgadzam sie, przy czym nie wiem jak aktualnie wyglada pan Weglarczyk - jest brudny? Potencjal intelektualny zdaje sie posiada. Ale to co, brzydszych i grubszych won z wizji? Dorota Wellman do radia? Wielka Gra padla z powodu zmarszczek pani Rychter? Cokwartalne wazenie kadry, przyciezkim zabieramy karty do stolowki? Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: Bartosz Węglarczyk dziś w DD TVN 21.11.09, 22:04 > Jednak osoby prowadzące program powinny być ogólnie przystojne i > zadbane a przy tym wszystkim dysponować jakimś potencjałem > intelektualnym. B.W. akurat intelektu nie brakuje, luknij w gugla bo chyba go tylko z telewizji śniadaniowej znasz Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Bartosz Węglarczyk dziś w DD TVN 22.11.09, 08:54 Prokop to akurat jest w TVN kompletnie intelektualnie niewykorzystany, śmiało mógłby mieć program autorski,pani Ryster była ikoną a skasowali ją z uwagi na to że się kojarzyła z poprzednim systemem a zmarszczki były tylko pretekstem, Dorota Wellman jest przystojna, charyzmatyczna i ciepła, natomiast BW nie jest ani przystojny ani charyzmatyczny ani zabawny. Telewizję śniadaniową oglądam najwyżej minutę bo nie trawię tej papki. Skoro BW na guglu osiągnięcia niech tam zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
zemfira_ Re: Bartosz Węglarczyk dziś w DD TVN 22.11.09, 10:08 Bardzo rzadko oglądam DDTVN, ale Propokop jest zbyt chamski/obcesowy żeby prowadzić cokolwiek w TV. Ostatnia jego wypowiedź, która utkwiła mi w pamięci to: "Słyszałem, że te cycki mogą eksplodować w samolocie?" w wywiadzie z Kendra Wilkinson (posiadaczką silikonowych piersi). Odpowiedz Link Zgłoś
globe-trekker Re: Bartosz Węglarczyk dziś w DD TVN 22.11.09, 17:08 kol.3 napisała: > Prokop to akurat jest w TVN kompletnie intelektualnie niewykorzystany, > śmiało mógłby mieć program autorski,pani Ryster była ikoną a skasowali > ją z uwagi na to że się kojarzyła z poprzednim systemem a zmarszczki > były tylko pretekstem, Dorota Wellman jest przystojna, charyzmatyczna > i ciepła, natomiast BW nie jest ani przystojny ani charyzmatyczny ani > zabawny. Telewizję śniadaniową oglądam najwyżej minutę bo nie trawię > tej papki. Skoro BW na guglu osiągnięcia niech tam zostanie. Nie ma to jak byc ograniczonym BW to szalenie inteligentny człowiek - polityków [potrafi fantastycznie oceniać i w ogóle prowadzić niesamowite rozmowy a ze mister Universum nie jest to co z tego ?? Mdły to jest Sołtysik i Mołek Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Bartosz Węglarczyk dziś w DD TVN 22.11.09, 17:12 Ale za to ladni sa i szczupli, i maja modne okulary! Odpowiedz Link Zgłoś