baba06 24.08.10, 22:49 dzisiaj miałam i o ile w gabinecie wydawało mi się,że torbiel został "wciągnięty" do strzykawki, to teraz mam znów coś wielkiego, twardego i do tego bolącego czy któraś miała biopsję i odczuwała ból po kilku godzinach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurinko Re: biopsja piersi 24.08.10, 22:56 Miałam trzykrotnie, za każdym razem kilka dni po bolało, ostatnim razem najdłużej bo aż 6 dni ból się utrzymywał, zwłaszcza przy podnoszeniu ręki. Może masz możliwość rozmowy z jakimś lekarzem, każdy przypadek jest inny i jeśli coś Cię niepokoi powinnaś się zgłosić do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
nadrugiemiania Re: biopsja piersi 24.08.10, 23:02 Miałam jeden raz.Kompletnie nic mnie nie bolało :-0Popołudniu poszłam do pracy.Idź do specjalisty. Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: biopsja piersi 24.08.10, 23:14 Miałam dwa razy, bolało tylko przy pobieraniu tkanki. Odpowiedz Link Zgłoś
anmoko Re: biopsja piersi 25.08.10, 16:30 Mialam robiona biopsje mammotoniczna 3 tygodnie temu. Igla musiala trafic w naczynie, bo po jej wyciagnieciu krew sikala jak z kranu. Bardziej od zabiegu bolal mnie zastrzyk z preparatem do znieczulenia Po ok. tygodiu piers zrobila sie zolto-sina, bolala i swedziala.Teraz juz jest tylko troche sina i nie boli. Moze to zgrubienie to krwiak? Mi krwiak zrobil sie od razu po zabiegu, w szpitalu mowili, ze moze znikac nawet do 3 miesiecy i ze nie ma powodow do niepokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
baba06 Re: biopsja piersi 25.08.10, 20:21 Pan doktor na bolące piersi radził robić okłady z rozpuszczonej sody, no to zrobiłam....dzisiaj jest trochę lepiej, ale zgrubienie ciągle jest myślałam,że po opróżnieniu torbieli będę miała "nic", a tu d..a, poczekam może reszta się wchłonie. Mój torbiel to nie było jakieś tam maleństwo w milimetrach, to był torbiel gigant taki w centymetrach Odpowiedz Link Zgłoś