meliissa 29.09.10, 20:37 To oczywiście Seksmisja Macie jakieś ulubione teksty z filmów? A może niektórych używacie w codziennych sytuacjach? My czasami z mężem jeśli trafimy w miejsce gdzie coś jest zepsute ze śmiechem wychodzimy mówiąc "chodźmy bo będzie na nas" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chloe30 Re: ciemność widzę ciemność...:) 29.09.10, 20:44 Trzymaj sie ramy to się nie po...ramy - najczęsciej do koleżanki w pracy jak nas nei widac zza papierów Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia11 Re: ciemność widzę ciemność...:) 29.09.10, 20:46 "Nie będę teraz o tym myślała. Pomyśle o tym jutro" - tyczy się przede wszystkim sprzątania chaty, a i kilku innych, równie przyjemnych czynności Odpowiedz Link Zgłoś
deyani Re: ciemność widzę ciemność...:) 29.09.10, 21:13 Ja już tu kiedyś wymieniłam parę naszych ulubionych cytatów, to mi powiedzieli, że patologia jestem Mam sąsiada, z którym witamy się: -cześć guziec. -sam jesteś guziec Poza tym lubimy sobie porozmawiać po Kargulowemu. Odpowiedz Link Zgłoś
meliissa Re: ciemność widzę ciemność...:) 29.09.10, 22:05 deyani napisała: Ja już tu kiedyś wymieniłam parę naszych ulubionych cytatów, to mi powiedzieli, że patologia jestem eeee nie wierzę no ja w każdym razie nie zamierzam ps.a ten guziec to skąd? bo nie kojarzę. Odpowiedz Link Zgłoś
pitahaya1 Re: ciemność widzę ciemność...:) 29.09.10, 21:30 Z "Dnia świra" Że nie podbijam karty na zakładzie o siódmej rano, to już w waszym robolskim mniemaniu muszę być nierobem?! Nieco ocenzurowałam To do tych, którzy uważają, że praca to tylko 7-15 za biurkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: ciemność widzę ciemność...:) 29.09.10, 21:54 O to, to "czy panowie muszą tak od bladego świtu napi***lać?!" Odpowiedz Link Zgłoś
thegimel Re: ciemność widzę ciemność...:) 29.09.10, 21:46 Często używam i bardzo lubię " A ty siedź i knuj!" z Kingsajzu. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: ciemność widzę ciemność...:) 29.09.10, 21:53 jakoś Killer, chociaz go nie lubię, się przyjął: -to już dawno nieaktualne od wczoraj -Siara. I wszystko jasne -...już mi się nie chce siku... -i co ja sobie za to waciki kupię? i pewnie nie wszystko pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
donkaczka Re: ciemność widzę ciemność...:) 29.09.10, 21:53 "ide grucha, bo nie moge na to patrzec" "jestesmy w miescie i mamy pieniadze" - maz sie tak melduje telefonicznie czesto dlugo by pisac, duzo filmow kochamy i znamy na wyrywki a wiele tekstow sie fajnie wpisuje w zycie i je umila Odpowiedz Link Zgłoś
meliissa Re: ciemność widzę ciemność...:) 29.09.10, 22:45 "jestesmy w miescie i mamy pieniadze" donkaczka a to skąd? Odpowiedz Link Zgłoś
donkaczka Re: ciemność widzę ciemność...:) 30.09.10, 11:25 z "chlopaki nie placza" uwielbiam ten film, jedna z lepszych komedii, teksty sa super Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: ciemność widzę ciemność...:) 29.09.10, 22:07 Seksmisja: "Nie krępuj się Albercik, usta-usta" zastosowanie w łóżku z chłopem. Odpowiedz Link Zgłoś
meliissa Re: ciemność widzę ciemność...:) 30.09.10, 11:23 niezwykladziewczyna napisała: Seksmisja: "Nie krępuj się Albercik, usta-usta" zastosowanie w łóżku z chłopem. Mój nagminnie używa: "Lamia ściągaj tę pilotkę!" No i oczywiście "sprawność fizyczna?" "dzieeeeesięęęććć!" W ogóle jak się tak zastanowiłam to ostatnio Seksmisja rządzi ps.dialogi jakby ktoś chciał się rozerwać www.scenariusze.stopklatka.pl/html/seksmisja.htm Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: ciemność widzę ciemność...:) 29.09.10, 22:07 "17 lat-to Ty stara dupa jesteś " Odpowiedz Link Zgłoś
magdakingaklara Re: ciemność widzę ciemność...:) 29.09.10, 22:14 Kiedy świat na trzeźwo jest nie do przyjęcia - PSY Odpowiedz Link Zgłoś
georgyporgy Re: ciemność widzę ciemność...:) 29.09.10, 22:27 "Naszemu sąsiadowi ogiera ukradli. A taki był ładny, amerykański. Szkoda." mój faworyt z "samych swoich" - zastosowania wszelakie! "Idziemy na wschód, tam musi być jakaś cywilizacja" - głównie przy zgubieniu się w markecie "mój mąż jest z zawodu derektorem" - jako podsumowanie pańć Odpowiedz Link Zgłoś
meliissa Re: ciemność widzę ciemność...:) 29.09.10, 22:47 georgyporgy napisała: "Idziemy na wschód, tam musi być jakaś cywilizacja" - głównie przy zgubieniu się w markecie wink Piękne Odpowiedz Link Zgłoś
1alfa1 Re: ciemność widzę ciemność...:) 29.09.10, 22:51 -to śpiewałem ja Jarząbek -podźwignęło się biedactwo - krowa, kura, pies, droga na Ostrołękę - jak nie jak tak - a co tu będę tak sam siedział - klient w krawacie jest mniej awanturujący się - klient się uprze i mu daj -nie chce mi się z toba gadać -121, 122, 123 czuwaj - to jest futro tej pani, ona w nim przyszła i w nim wychodzi i wiele innych ...... Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_su Re: ciemność widzę ciemność...:) 29.09.10, 23:29 "Hjuston mamy problem" "Dorotko pozegnaj sie z Kansas" "i co mi pani nim tu sra pod tym oknem!" - w ogole dzien swira moge cytowac na wyrywki Odpowiedz Link Zgłoś
1nova Re: ciemność widzę ciemność...:) 29.09.10, 23:33 Podłość ludzka nie zna granic to ja mowilem, Wieslaw Jarzabek zeby chlop nie mogl z gola baba w windzie... Żyrafy wchodza do szafy, pawiany wchodza na ściany odgłos paszczowy zapraszamy na tradycyjna Wigilie. A kiedy urzadzacie? wszystkie kobiety to k..wy, oprócz Twojej i mojej Matki the word you are looking for is "anyway" for your information - it's not that common, it doesn't "happen to every guy " and it is a big deal! (bynajmniej nie uzywam w klotni malzenskiej ) --------------------------------------- Wazne sa tylko te dni, których jeszcze nie znamy Waznych jest kilka tych chwil, tych na które czekamy Odpowiedz Link Zgłoś
1nova Re: ciemność widzę ciemność...:) 30.09.10, 11:38 I jeszcze: te psiury swiete?! nera mnie szarpie ... bo kazdy pijak to zlodziej Rzeczywiscie, chyba "Seksmisja" gora. NOva --------------------------------------- Wazne sa tylko te dni, których jeszcze nie znamy Waznych jest kilka tych chwil, tych na które czekamy Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: ciemność widzę ciemność...:) 30.09.10, 00:19 "dwie wegetariańskie pan ferdynand lipski" Tak się zgłaszam męzowi do telefonu Odpowiedz Link Zgłoś
kunegunda32 Re: ciemność widzę ciemność...:) 30.09.10, 00:50 "uwielbiam zapach napalmu o poranku", " i cóż powiesz melośmiaczu", "parówkowym skrytożercom mówimy nasze stanowcze nie", "I'll be back", "Przestań mnie tak naciskać bo się w sobie zamknę", " Czajnik na wrotkę i za nim". Odpowiedz Link Zgłoś
kunegunda32 Re: ciemność widzę ciemność...:) 30.09.10, 00:55 I jeszcze " jestem tak spokojna że Benedyktyni to przy mnie zakon nerwusów". Odpowiedz Link Zgłoś
meliissa Re: ciemność widzę ciemność...:) 30.09.10, 11:09 kunegunda32 napisała: I jeszcze " jestem tak spokojna że Benedyktyni to przy mnie zakon nerwusów". kunegunda32 podaj źródło proszę Odpowiedz Link Zgłoś
kunegunda32 Re: ciemność widzę ciemność...:) 30.09.10, 13:14 "Rodzina zastępcza" ale odcinka nie pamiętam, co prawda nie film ale tekst jest bosski. Odpowiedz Link Zgłoś
fajnykotek Re: ciemność widzę ciemność...:) 30.09.10, 08:53 Zainwestuj w tik-taki, bo ci jedzie (Shrek). Tak się zwraca mój syn do naszego kota . Odpowiedz Link Zgłoś
monika19782 Re: ciemność widzę ciemność...:) 30.09.10, 09:34 Trzeba twardym byc a nie miętkim Trzymam oko i ucho na pulsie spraw Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_z_gazowni Re: ciemność widzę ciemność...:) 30.09.10, 11:11 "Komary rypią, przejdźmy do środka." "Tym razem się nie udało, ale następnym razem... też się nie uda!" Odpowiedz Link Zgłoś
lacitadelle Re: ciemność widzę ciemność...:) 30.09.10, 11:15 Nie znalazłam "bunkrów nie ma, ale i tak jest z...iście", a wśród moich znajomych sporo osób tego używa. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: ciemność widzę ciemność...:) 30.09.10, 11:24 "Mało casu, krucabomba, mało casu!" i "To mówiłam ja, Jarząbek" Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: ciemność widzę ciemność...:) 30.09.10, 11:25 A i mój nagminnie, głosem Lindy: "Mam cie zabić, żebyś zrozumiała?" Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: ciemność widzę ciemność...:) 30.09.10, 11:30 darmozjadów i matołow banda nie wiem, nie znam się, nie rozumiem - zarobiony jestem! matka siedzi z tyłu Jem przecież! proszę chwilowo o spokój gdyż ADM do mnie dzwoni... Nas? Bohaterów ? Prądem ? Wszystko popieprzone, lampa w podłodze... No ale ja już dziury wykułem !!! Co mam powiedzieć Spiętemu ? itd, itp, jak nas najdzie to możemy z córką godzinami gadać prawie wyłącznie cytatami z filmów Odpowiedz Link Zgłoś
mamati3 Re: ciemność widzę ciemność...:) 30.09.10, 22:18 W pracy: "łubu dubu, łubu dubu niech nam żyje prezes naszego klubu" Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_my_babies Re: ciemność widzę ciemność...:) 30.09.10, 22:33 z "Nic śmiesznego": "To )&***%$#% Stary! To ja tu na deszczu, wilki jakieś..." oraz: "Jak to po ch*j? W scenopisie pisze jest napisane!" "Nie ma dźwięku fonii" no i z mego ulubionego filmu "Big Lebowski" "That's YOUR opinion, man...." Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: ciemność widzę ciemność...:) 30.09.10, 23:34 ...bo pić to trzeba umić... ...wleczone było...?- to mąż o poranku po imprezie ...a co ja jakaś makrela jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
jarden-bis Re: ciemność widzę ciemność...:) 01.10.10, 00:31 my uwielbiamy filmy kolskiego i kondratiuka połowę przyjaciół tym zaraziliśmy jak usłyszeli teksty: "-to pójdzies Pograbek? -pójdę ale pójdziesz? - pójdę to pójdź pograbek - pójdę pójdę" "POGRABEK " J.J KOLSKI albo: "czyś ty zdurniał stary! do grobu chcesz mnie wpedzić!" "GWIEZDNY PYŁ" z Igą Cembrzyńską a i jeszcze śpiewamy sobie "la kuka racza"z powyższego filmu takie teksty zawsze cudownie umilają dni. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: ciemność widzę ciemność...:) 01.10.10, 02:02 i jeszcze: Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubańczykom pij żelazo puki gorące Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: ciemność widzę ciemność...:) 01.10.10, 09:06 Tekstami z fimów Barei i z "Sekmisji" bardzo często. Do tego stopnia, że nasi synowie, pierwszy raz oglądając "Misia", część dialogów znali na pamięć i kwiczeli z uciechy, że wreszcie wiedzą, o co chodzi (nb. starszy, wracając co domu, od jakiegoś czasu wyśpiewuje "Dzień dobry, cześć i czołem"). Odpowiedz Link Zgłoś
thaures Re: ciemność widzę ciemność...:) 01.10.10, 09:36 Mój mąż dzwoniąc do domu często pyta-Zastałem Jolkę? Odpowiedz Link Zgłoś