utalia 01.04.04, 08:29 eDziewczynki, zróbmy coś w tej sprawie, ponieważ wiem z pewnych źródeł, że niebawem Forum eDzieckowe, Nasze Forum zostanie zlikwidowane..........!!!!!!!!! Utalia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skay5 Re: Forum zlikwidowane? 01.04.04, 08:33 a dlaczego ma być zlikwidowane? nie załamuj ......... Odpowiedz Link Zgłoś
mimi_22 Re: Forum zlikwidowane? 01.04.04, 09:21 O Jezu... Jak się przestraszyłam Utalia trzeba przyznać, ze udał Ci się żart. ))) Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: Forum zlikwidowane? 01.04.04, 22:50 Dziewczynki, musiałam zrobic ten Prima Aprilisowy Zart. Nie miejcie do mnie zalu. Choc troche zalowalam, ze zbyt szybko zorientowalyscie o co chodzi. Zalilam sie mezowi, ze to mialo byc tak: bedziecie wypisywaly listy pelne zalu, zdziwienia az w koncu byc moze zalozycie spoleczne kolo ratowania forum czy cos w tym stylu a ja na koniec mialam napisac Prima... Ale Marcin mnie pocieszyl, powiedzial - czy chcialabys przebywc tyle na forum z osobami, ktore nie maja poczucia humoru? Faktycznie spisalyscie sie na medal. Pozdrawaim Utalia Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Forum zlikwidowane? 02.04.04, 04:23 Calkiem powaznie: na gazetowym Dziecku jest napisane ze dolaczy tutaj jako "Starsze dziecko" - ciekawe kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś