skanke 03.12.10, 09:36 odnośnie wątku o aucie na zimę. Czym jeździ emama? Matsuda- niestety na hammera kasy nie ma, ale starczyło na: tnij.org/i986 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.va Re: Zaczynamu lans? 03.12.10, 09:43 No cóż, nie chcę ci wymawiać, ale mój jest większy. tiny.pl/hwk8d Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Zaczynamu lans? 03.12.10, 09:44 Jeżdżę takim,który da rady ruszyć po oblodzonej jezdni,nie zarzuca zbytnio na zakrętach,trzuma sie drogi,odpala przy niskich temp.Czego chcieć więcej?No ale to niekoniecznie z marka samochodu związane. Odpowiedz Link Zgłoś
skanke ale właśnie chodzi to markę 03.12.10, 09:46 zawsze chodzi o metkę jeśli ma być lans, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Zaczynamu lans? 03.12.10, 09:47 jakbym sie lansowac chciala, to bym wam tu wkleila fote przy moim. naprawde uwazacie, ze jak ktos ma fajne auto i o tym napisze, to znaczy ze sie lansuje? ale jak ktos napisze ze sobie kupil 15 letniego fiata, to juz dzieli sie z wami swoją radością? wow! co za logika! Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Zaczynamu lans? 03.12.10, 09:55 Wiesz cały szkopuł co kto fajnym nazywa. I czy opowieści dziwnej treści trzymają się kupy. I powiem w tajemnicy,że zdjęcie PRZY aucie o niczym nie świadczy hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Zaczynamu lans? 03.12.10, 11:25 wiesz co? dostałam w sierpniu nowe auto. sprawdz, czy od tego czasu slowem o tym wspomniałam na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Zaczynamu lans? 03.12.10, 11:31 nie wspomne juz o tym, ze smiech mnie ogarnia jak pojawiaja sie posty, jaki samochod kupic. juz widze, jak kobieta jest glownym decydentem i jak oznajmia mezowi. mezu, kupujemy frontere, bo matsuda napisala ze jest ok i ematki generalnie tez dla mnie to takie: uwaga ematki, kupujemy auto!! swoja droga, pamietam jak jedna z ematek pochwalila sie, ze kupila bmw, ale dodala ze 12 letnie chyba. pojawily sie ochy i achy, ze fajnie ze super. pewnie jakby nie dodała wieku auta, toby ją zjedzono żywcem i oskarżono o lans, wmówiono ze jest dziunią i ze auto napewno ma przyciemniane szyby, a ona nosi białe kozaki z czubem. słuchajcie. a moze zrobimy spotkanie w realu co? tak, zeby sie przekonac... ktora jaka jest naprawde? Odpowiedz Link Zgłoś
angi666 Re: Zaczynamu lans? 03.12.10, 11:50 Świetny pomysł, fajnie byłoby zobaczyć siebie wzajemnie. ciekawe ile emam miałoby na to odwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Zaczynamu lans? 03.12.10, 11:56 angi666 napisała: > Świetny pomysł, fajnie byłoby zobaczyć siebie wzajemnie. ciekawe ile emam miało > by na to odwagę." No ja na pewno nie. Przy czym nie chodzi o odwage w zakresie checi pokazania swojego samochodu, ale o potrzebe uczestniczenia w takim cyrku. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Zaczynamu lans? 03.12.10, 12:10 ja bardzo chetnie. moglabym nawet na rowerze przyjechac albo najlepiej, zeby kazda ematka przyszla piechtą ubrana w jakis uniform, coby zatrzec slady jakiejkolwiek checi lansu. bez torebek, zeby nie bylo, ze sie ktoras chwali i boso, bo a nuż widelec, któraś mignie czerwoną podeszwą to kiedy i gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Zaczynamu lans? 04.12.10, 00:26 to je jednak wezmę torebkę, bo moja jest bez marki, a bez torebki niewygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Zaczynamu lans? 04.12.10, 10:36 jak wezmiesz torebke bez marki, to ci pojadą że na wyprzedaży w markecie kupujesz spotkanie ematek powinno wyglądać tak: t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS891EBicy6EsuLlXinGQ8uXPLwaFKU8MVL0XMY6LmMUGYeiadhNA Odpowiedz Link Zgłoś
crises Re: Zaczynamu lans? 03.12.10, 12:28 Hm, ja swój samochód kupiłam całkowicie bez udziału TŻ i nawet bez konsultowania się z nim. Zobaczył go po raz pierwszy, jak odebrałam i przywiozłam furę z salonu. Ale fakt, ja nie muszę konsultować wyboru modelu na emamie. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Zaczynamu lans? 03.12.10, 12:32 byś spróbowała! i na Boga! nie pisz, że z salonu!! Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Zaczynamu lans? 03.12.10, 13:37 nie wspomne juz o tym, ze smiech mnie ogarnia jak pojawiaja sie posty, jaki samochod kupic. juz widze, jak kobieta jest glownym decydentem i jak oznajmia mezowi. mezu, kupujemy frontere, bo matsuda napisala ze jest ok i ematki generalnie tezbig_grin I pisze to kobieta co nie ma własnej karty do konta? Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Zaczynamu lans? 03.12.10, 15:01 Aj tam, aj tam. Moze to tylko sytuacja przejsciowa byla i po tamtym watku oznajmila mezowi: mezu wyrabiasz mi karte Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Zaczynamu lans? 03.12.10, 15:32 tak było nutka w dodatku powiedziałam, że wy mi kazałyście mu to powiedzieć. jak usłyszał, że ematki mnie opie..liły, że płaciłam jego kartą i że jak tak można, to on się wystraszył, no bo jak tak można i pędem mi wyrobił. jeszcze w banku dodając, że to właściwie przez ematki, bo tak to by nie musiał Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Zaczynamu lans? 03.12.10, 15:29 cos ci nie wyszla ta zlosliwosc. pomysl dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: 03.12.10, 18:22 shellerka napisała: > smiech mnie ogarnia jak pojawiaja sie posty, jaki samochod kupic. juz widze, jak kobieta jest glownym decydentem i jak oznajmia mezowi. mezu, kupujemy frontere, Nieee... oczywiscie, ze takie cuda w przyrodzie nie wystepuja. To Pan i Wladca decyduje o wszystkim, a "garkotluk" to sobie moze decydowac czy Panu i Wladcy poda dzis ogorkowa czy pomidorowa . Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: 04.12.10, 10:32 zapomniałam, ze sa panie które na swoich mężów wybrały "naukowców i ahtystów" którzy nie znają się na motoryzacji, a już napewno znają się gorzej niż ich dama serca. mój mąż spytał mnie, czym bym chciała jeździć. ale to on wybrał konkretny model i odpowiednie parametry techniczne, bo JA SIĘ NA TYM NIE ZNAM, a wolę zaufać jemu - nie jest z wykształcenia związany z motoryzacją, ale to prawdziwy samiec - niż pytać na ematce, gdzie panie nie wiedzą nawet dlaczego lepiej kupić samochód już zarejestrowany w polsce, niż bawić się z komisem czy handlarzem w lipne umowy. mam sąsiadkę. żal mi jej męża, który jest wiecznie opierniczany i sprowadzany do parteru, bo to ona o wszystkim decyduje. w dodatku robi to dość głośno i na pokaz. taka emancypantka. żeby przypadkiem nikt nie pomyślał, ze ona to garkotłuk. żenua. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Zaczynamu lans? 03.12.10, 23:51 > nie wspomne juz o tym, ze smiech mnie ogarnia jak pojawiaja sie posty, jaki sam > ochod kupic. juz widze, jak kobieta jest glownym decydentem ja jestem Mój mąż kompletnie nie zna się na autach. Nawet prawka nie ma. Ale za to jest specjalistą w innych dziedzinach, do których ja nawet nie zaglądam, bo nie ogarniam. Wybór auta i jeżdżenie to moja domena w tym związku HA! Pozdrawiam, Łamiąca stereotypy Odpowiedz Link Zgłoś
girasole01 Re: Zaczynamu lans? 03.12.10, 22:02 "dostałam w sierpniu nowe auto. sprawdz, czy od tego czasu slowem o ty > m wspomniałam na forum. " Eeee, ale czy ktos Cie w tym watku personalnie atakuje mowiac, ze sie lansujesz? Moze cos przeoczylam, ale w tym watku babki nabijaja sie ogolnie z lanserek nigdzie nie wspominajac nic o shellerce, a Ty nagle wyskakujesz tak jakby to o Tobie konkretnie bylo. No chyba ze to nawiazanie do jakiejs dyskusji z innego watku... Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Zaczynamu lans? 04.12.10, 00:25 ja tam mogę się założyc, że shellerka z tym hummerem nie kłamie. jej osoba pasuje jak ulał do charakterystyki żony jeżdżącej SUVem. Odpowiedz Link Zgłoś
lejla81 Re: Zaczynamu lans? 03.12.10, 10:45 opel astra rocznik 94. Czy odpowiednio się wylansiłam? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_z_gazowni Re: Zaczynamu lans? 03.12.10, 11:00 lejla81 napisała: > opel astra rocznik 94. Czy odpowiednio się wylansiłam? phi, ja swego czasu jeździłam pełnoletnim maluszkiem rocznik 1978 po czym przesiadłam się na malucha rocznik 1995 i to był cywilizacyjny przeskok teraz już żadna zmiana samochodu nie cieszy mnie tak jak ta pierwsza Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: Zaczynamu lans? 03.12.10, 11:08 Pffff, ja jeżdżę takim czymś: www.rynek-kolejowy.pl/fototemp/200_0/images/headlines/s_4f37b2c75d7c6483b68c86e85a279d58.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mona_mayfair Re: Zaczynamu lans? 03.12.10, 11:24 Ja aktualnie jeżdżę tym: www.prawko.e-swinoujscie.pl/foto/gg7.jpg może być? Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Zaczynamu lans? 03.12.10, 11:26 Dziwny watek. Co to za lans - wpisac na forum marke samochodu, ktora sie jezdzi? Zabawa dla zakompleksionych dziewczynek, ktorych rodzicow nie stac bylo na limuzyne dla Barbie, kiedy byly male? Odpowiedz Link Zgłoś
a-ronka zamiast marki auta wpisujmy IQ 03.12.10, 11:31 Shellerki prosze o nie wpisywanie się w wątek bowiem liczę na panie mające IQ większe niż 15. Chcą się panny chwalić autem,niech się chwalą. Tyle,że ŻADNA z nich nie kupiła za swoje własne pieniądze.Dam łapę uciąc,że auto jest z majątku mąż/bank Popiszą sobie marki to lepiej się poczują Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: zamiast marki auta wpisujmy IQ 03.12.10, 11:38 moim pierwszym w zyciu samochodem. kupionym za własne pieniądze było to: t2.gstatic.com/images?q=tbn:W6NS4atgSkTpZM:http://img.2dehands.be/f/normal/64468060_1-honda-crx-del-sol-esi-97-top-okkazie-tuning.jpg&t=1 a kupiłam go sobie, bo chciałam mieć WŁASNY FAJNY SAMOCHÓD w wieku 22 lat. rodzice mi nie dołożyli, faceta wtedy nie miałam. posiłkowałam się częściowo kredytem i byłam najdumniejsza na świecie, że mam swoje auto i nikt nie nazwie mnie blacharą. wiec a-ronka patrz na siebie, a od mojego IQ sie odwal. Odpowiedz Link Zgłoś
papalaya ja i moja bryka 03.12.10, 11:44 zakupiona z oszczędności wacikowych www.auto-blog.pl/tag/tuning-laski/page/2/ Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: ja i moja bryka 04.12.10, 14:49 No i wyszło szydło z worka - jesteś facetem. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja_ala Re: zamiast marki auta wpisujmy IQ 03.12.10, 11:40 a to tylko maz moze miec majatek i z niego zakupic zonie samochod, wow?! Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: zamiast marki auta wpisujmy IQ 03.12.10, 12:11 tak. na ematce tak. a jak ktoras pisze inaczej to KŁAMIEEEEE Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: zamiast marki auta wpisujmy IQ 03.12.10, 12:18 A dlaczego zakladasz z gory, ze ematka jest niedojda zyciowa, ktora swoje zycie opiera wylacznie na zarobkach pana meza? czyzby tylko mezczyzni w polsce byli tacy zaradni? a kobiety to zyciowe ofermy,ktore nie potrafia zadbac o siebie i dorobic sie wiekszej gotowki na koncie w banku? No to wyobraz sobie, ze wlasnie zostalas bez reki. bo ja niedojda zyciowa nie jestem, zarabiam duzo duzo wiecej niz maz a nowe auto kupilam za swoja gotowke. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: zamiast marki auta wpisujmy IQ 04.12.10, 10:03 sadosia75 napisała: > A dlaczego zakladasz z gory, ze ematka jest niedojda zyciowa, ktora swoje zycie > opiera wylacznie na zarobkach pana meza? > czyzby tylko mezczyzni w polsce byli tacy zaradni? a kobiety to zyciowe ofermy, > ktore nie potrafia zadbac o siebie i dorobic sie wiekszej gotowki na koncie w b > anku? > No to wyobraz sobie, ze wlasnie zostalas bez reki. bo ja niedojda zyciowa nie j > estem, zarabiam duzo duzo wiecej niz maz a nowe auto kupilam za swoja go > towke. no bez przesady z tymi ofermami życiowymi, które nie potrafią dorobić się większej kwoty na koncie. Są zawody w których się nie dorobisz na super samochód i tyle. piszesz, że zarabiasz dużo więcej od męża. z tej logiki którą tu przedstawiłaś można wnioskować, że twój mąż to oferma (no chyba ze to tylko kobiet dotyczy?????) od jakiego poziomu zarobków zaczyna się być ofermą?? ja np. mojej mamy, która większość życia pracowała jako pielęgniarka w życiu bym ofermą nie nazwała, tylko dlatego ze nie dorobiła się samochodu, może dlatego że nie ma prawka?? Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: zamiast marki auta wpisujmy IQ 04.12.10, 12:55 Niedojda zyciowa odnosila sie do tego > A dlaczego zakladasz z gory, ze ematka jest niedojda zyciowa, ktora swoje > zycie > > opiera wylacznie na zarobkach pana meza? Pan maz zarabia na bank wiecej ( bo przeciez kobieta musi zarabiac mniej niz mezczyzna bo inna sytuacja jest niemozliwa ) i pan maz sponsoruje kobiete. A przeciez kobieta nie jest skazana z gory na zarabianie mniejszej kwoty od mezczyzny prawda? Kobieta moze zarabiac wiecej ( tak jak w mojej rodzinie to ja zarabiam wiecej, ale to maz ma "pewniejsza" prace ) i kobieta moze sama z wlasnych ( czyli z tych,ktore ona zarobila ) pieniedzy kupic auto ( nie koniecznie luksusowe, nie koniecznie z salonu, nie koniecznie za bajonska sume ) Ale autorka postu, do ktorego sie odnioslam z gory zalozyla, ze kobiety nie moga zarabiac wiecej niz meczyzni bo to przeciez mezczyzni zarabiaja wiecej i to oni sponsoruja auta i inne wieksze zakupy swoim zonom. inna sytucja jest bajka, klamstwem itp. Nie odnioslam sie do zawodow, ktore sa "slabo oplacane" tylko do mozliwosci kobiet vs. mezczyzn w zarobkach. I jesli czytam, ze na bank nowe auto czy dom jest dzieki Panu Mezowi a kobieta na bank nic nie dolozyla do tego to mnie krew zalewa, ze z kobiet robi sie ofermy zyciowe, ktore zyja na koszt meza. Bo autorka z gory zalozyla fakt taki, ze kobieta zarabia mniej a mezczyzna zarabia wiecej. Nie wziela pod uwage tego, ze moze byc zupelnie odwrotnie. Iuscogens Ty zawsze potrafilas jakos ( nie wiem jak ) wyciagnac logiczne wnioski z tego co pisalam jak bylam w zlej formie mysleniowej ( co dzis mi sie zdarzylo ) wiec mam nadzieje, ze i tym razem zrozumiesz z tego bla bla bla,ktore wyprodukowalam sens tego co autor chcial przekazac A jesli nie to obiecuje, ze jak mi forma wroci do normy to napisze logiczniej co autor mial na mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: zamiast marki auta wpisujmy IQ 04.12.10, 13:39 Rozumiem, że macie rodzielnośc majątkową, bo w przeciwnym razie "dokładanie" albo "kupowanie z własnych pieniędzy" przez jedną ze ston nie ma racji bytu. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: zamiast marki auta wpisujmy IQ 04.12.10, 13:56 El_jot nie o to chodzi. Na przykladzie bardzo teoretycznym. Pani Zosia zarabia 60 tys. miesiecznie. jej maz Pan Zenon zarabia 20 tys. miesiecznie. Auto Pana Zenona wymaga wymiany na nowy lepszy model. Lepszy model kosztuje ok. 30 tys. Pani Zosia majac swiadomosc, ze zarabia 60 tys. mowi swojemu mezowi Zenonowi, ze ona wylozy ze swoich zarobkow miesiecznych te 30 tys i kupia auto, bo maz zarabia zdecydowanie mniej i jego miesieczny dochod nie jest wystarczajacy na pokrycie kosztow zakupu nowego auta a malzenstwu zalezy na zakupie za gotowke. Pytanie : z czyich zarobkow miesiecznych pokryto koszt zakupu nowego auta? Nie musza miec rozdzielnosci majatkowej, zeby powiedziec " Pani Zosia zaplacila za auto ze swojego konta" Kupowaznie za wlasne pieniadze rozumiem jako kupowanie za pieniadze,ktore dana osoba ma na swoim koncie i ma ich znacznie wiecej niz parter chociaz ich zarobki miesieczne sa wpolnie wydawane na oplaty bierzace itp. I wydatek rzedu X zl nie bedzie wielkim uszczerbkiem na koncie Pani Zosi, na koncie jej meza juz niestety ale bedzie. I nie chodzi mi o podejscie do tematu "prawnie" a "zwyczajowo". Ktos kto ma wiecej kasy na koncie wydaje wieksza sume na wieksze zakupy ( typu auto ) bo pozwalaja na to jego zarobki. Prosciej tego dzisiaj juz naprawde nie dam rady wyjasnic. Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: zamiast marki auta wpisujmy IQ 04.12.10, 14:30 Jeżeli nie ma rodzielności, to dochody niezależnie od ich wielkosci są wspólne. Odpowiedz Link Zgłoś
june_girl Re: zamiast marki auta wpisujmy IQ 04.12.10, 14:55 > Jeżeli nie ma rodzielności, to dochody niezależnie od ich wielkosci są wspólne. Prawnie zgoda. Ale w rzeczywistości jest tak jak dane małżeństwo między sobą ustali. Odpowiedz Link Zgłoś
crises Re: zamiast marki auta wpisujmy IQ 03.12.10, 12:45 > Dam łapę uciąc,że auto jest z majątku mąż/bank Jeżeli mam kredyt na 12,5% wartości samochodu, to jest "samochód z majątku bank"? Odpowiedz Link Zgłoś
krapheika Re: zamiast marki auta wpisujmy IQ 03.12.10, 23:55 Stracilas druga reke,moim pierwszym autem byl uzywany seat ibiza,bynajmniej nie kupowany przez meza,bo go nie mialam,kochanka tez nie,nie mialam nawet wtedy chlopaka.Kupowalam go z wlasnej kasy,bo sie panicznie boje kredytow. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: zamiast marki auta wpisujmy IQ 03.12.10, 23:55 A na czym polega kupienie z majątku męża? Tak praktycznie: jakie wymogi trzeba spełnić, żeby móc się przyznać: tak, kupiłam auto z majątku męża. Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: zamiast marki auta wpisujmy IQ 04.12.10, 09:43 Z pieniądze ze spadku po rodzicach męża? Intercyza? Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Zaczynamu lans? 03.12.10, 12:08 Ja jezdze metrem, bo nie mam prawa jazdy. Maz jezdzi/wozi mnie Saabem. (BTW, nie lubie slowa 'lans', jest jakies takie ... prymitywne) Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Zaczynamu lans? 03.12.10, 14:16 Fokus kombi ale i tak moim wymarzonym autem jest volvo Odpowiedz Link Zgłoś
martusik78 Re: Zaczynamu lans? 03.12.10, 15:29 ja mam służbowy lans jak skurczybyk. swojego prywatnego nie mam, mąż też nie- mamy świetną komunikację miejską Odpowiedz Link Zgłoś
june_girl Re: Zaczynamu lans? 04.12.10, 13:59 > Maz jezdzi/wozi mnie Saabem. No i proszę w końcu pojawiła się jedyna słuszna marka Btw. koleżanka po raz kolejny straciła rękę bo ja SWOJE auto kupiłam za SWOJE pieniądze. Nie, nie mamy rozdzielności majątkowej ale mamy oddzielne konta Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: Zaczynamu lans? 03.12.10, 21:52 Renault 19 i Jeep Grand Cherokee, oba za wlasne pieniądze kupione. No, teraz już wiecie Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 co to za festiwal przechwalek! jezu! 04.12.10, 14:36 co ktora za ile kupila! kompleksy leczycie, ze musicie opisywac jakie auto kupilyscie podkreslajac z wielka moca, ze za SWOJE pieniadze. czego to ma dowodzic? Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: co to za festiwal przechwalek! jezu! 04.12.10, 14:41 llilka69 napisała: > co ktora za ile kupila! > > kompleksy leczycie, ze musicie opisywac jakie auto kupilyscie podkreslajac z wi > elka moca, ze za SWOJE pieniadze. czego to ma dowodzic? Dlaczego akurat pod moją wypowiedzią się podpięłaś? D Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Errata 04.12.10, 14:46 Za własne pieniądze tzn. moje i męża, a nie za kredyt. A, rodzielności nie mamy, ale mamy swoje konta, co nie zmienia faktu, że pieniądze z osobnych kont uważamy za wspólne. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Zaczynamu lans? 03.12.10, 22:06 a ja mam to: www.autoplenum.de/Auto/TOYOTA/Avensis/Bild-id279348.html w dodatku za wlasne pieniadze, a stary jak wybierał ten model to sie pytal mnie czy może... phi Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka2 Re: Zaczynamu lans? 03.12.10, 22:47 za swoje, za gotówkę, wychuchane i śliczne: i 138 wg stanu sprzed 2 lat (to ad. drugiego pytania). Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: Zaczynamu lans? 04.12.10, 13:59 dla mnie to byl zawsze najbrzydszy samochod swiata, nie obraz sie. te nowe modele, bez tych dwoch glupich swiatelek sa ok. za to moj kumpel go kocha Odpowiedz Link Zgłoś
lena_madzia Re: Zaczynamu lans? 03.12.10, 23:45 Ale słabo pierdzicie Ja przemieszczam sie po mieście tym, czasem jest problem z parkowaniem ale to szczegół Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola a swoją drogą 03.12.10, 23:57 Czy to jest normalne, że ludzie robią zdjęcia swojemu samochodowi??!! Odpowiedz Link Zgłoś
krapheika Re: a swoją drogą 04.12.10, 00:39 Nie wiem,ja nie mam ani jednego,jakies to dla mnie zenujace jest a juz bardziej zenujace pozowanie obok wlasnego auta i potem wstawianie takich fotek na portalach spolecznosciowych Milosc do aut miloscia,ale bez przesady Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka2 Re: a swoją drogą 04.12.10, 11:01 no, jak chcą go sprzedać ja tę fotę mam z ogłoszenia o sprzedaży Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: a swoją drogą 04.12.10, 11:09 Lolinka, ale powiedz, co cię w tym samochodzie pociąga;? Bo dla mnie to najbrzydszy samochód świata. Odpowiedz Link Zgłoś
grapa11 Multipla 04.12.10, 13:26 jest ekstra, szczególnie "stara" (w sensie ten model z oczami) ma w sobie to "coś". My teraz mamy "nową" ale to już nie to...Wszystkie ten ople, fordy, merce itp są IMHO takie zwykłe i banalne aż żal. A szczytem obciachu jest hummer. Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: Multipla 04.12.10, 13:36 Mnie się Multipla po prostu nie podoba i nic na to nie poradzę. A dlaczego Hummer to obciach? Odpowiedz Link Zgłoś
jezus_z_nazaretu Re: Multipla 04.12.10, 13:38 Multipla - szczególnie z tyłu wygląda jak samochód z zespołem downa - zwróćcie uwagę - naprawdę coś w tym jest. Odpowiedz Link Zgłoś
lejdi111 jestem posikana 04.12.10, 13:44 o kurcze samochód z zespołem downa Każdy ma czyste sumienie bo go nie używa Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: jestem posikana 04.12.10, 14:00 musze sprzedac męzowi, bo on tez zawsze sika z multipli... Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: Multipla 04.12.10, 13:46 Mnie zastanawia po jaką ch... zrobili w tym samochodzie ten taki schodek, podeścik pod szybą i maska też ma takie dziwne wyżłobienie. Nie, dla mnie ten samochód to porażka szalonego konstruktora. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Multipla 04.12.10, 19:50 zgadzam się multipla to najbrzydszy samochod swiata Odpowiedz Link Zgłoś
grapa11 Re: Multipla 04.12.10, 14:06 jezus_z_nazaretu napisał: > Multipla - szczególnie z tyłu wygląda jak samochód z zespołem downa - zwróćcie > uwagę - naprawdę coś w tym jest. Zwracam uwagę - masz kiepski gust trolu (z resztą po głupowatym nicku widać). Musia jest świetna, szkoda, że musimy ją sprzedać - ma już 4 lata. Co do hummera, mieliśmy przez krótki czas jako odrzut z USA (krewni sprzedali), był czarny i czułam się jak w karawanie. Odpowiedz Link Zgłoś
jezus_z_nazaretu Re: Multipla 04.12.10, 14:16 > Zwracam uwagę - masz kiepski gust trolu (z resztą po głupowatym nicku widać). ubodło co? słabe nerwy masz Odpowiedz Link Zgłoś
grapa11 Re: Multipla 04.12.10, 14:27 jezus_z_nazaretu napisał: > > Zwracam uwagę - masz kiepski gust trolu (z resztą po głupowatym nicku wid > ać). > > ubodło co? > słabe nerwy masz Jasne. Bardzo mi przykro w imieniu naszej Muśki. Chociaż nie, ona jest ponad takie debilne komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: Multipla 04.12.10, 14:32 Jessooo, że też o samochód można się tak poryczeć Odpowiedz Link Zgłoś
grapa11 Re: Multipla 04.12.10, 14:39 el_jot napisała: > Jessooo, że też o samochód można się tak poryczeć Masz absolutną rację to śmieszne, właśnie trafiłam na wątek, gdzie forum dopierdziela matkom z upośledzonymi dziećmi. Niezła zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Multipla 04.12.10, 14:19 Kolezanka twierzi, ze Multipla to auto,ktore chce sie przytulic bo tak slodko wyglada. i ja sie z tym w 100% zgadzam i rozumiem Twoj zachwyt tym autem Wyglada slodko i slicznie w sam raz do przytulenia. Multipla jest jak mops. Cos ma z pyskiem nie tak, wyglada lekko pokracznie ale to sprawia,ze jest piekna Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: Multipla 04.12.10, 14:27 Jest tak brzydka, że aż piękna dobra, niech i tak będzie Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka2 Re: Multipla 04.12.10, 14:45 to coś tak jak siena, która ma dupę jak bulterier pysk zawsze tak mówiłam Co do Multipli - lubię, bo jest taka, jak ja: nie pozwala na obojętność. Albo się ją uwielbia, albo nienawidzi - ale zawsze jest JAKAŚ temperatura emocji Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Multipla 04.12.10, 16:30 > Co do Multipli - lubię, bo jest taka, jak ja: nie pozwala na obojętność. Albo s > ię ją uwielbia, albo nienawidzi Ja bym wybrała opcję uwielbia Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka2 Re: Multipla 04.12.10, 20:45 ja też, ja też! (ale tylko starszą wersję, co - jak mawia moja młodsza - ma oczy na oczach, ale i na policzkach) Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: a swoją drogą 04.12.10, 13:53 el_jot napisała: > Lolinka, ale powiedz, co cię w tym samochodzie pociąga;? Bo dla mnie to > najbrzydszy samochód świata. Hehe, "Kazda potwora znajdzie swego amatora" Przyslowia madroscia narodu Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira OK 04.12.10, 18:30 To dla mnie mniej istotne i zachowam dla siebie "czym", ważne, na jakich oponach- nabyłam takie nowe zimowe kapcie, że parkuję wszędzie gdzie chcę, wjeżdżam i wyjeżdżam z każdej zaspy oraz mam w dupie czy administrator nadąża nam odgarniać przed bramami, ekipa porządkowa na parkingu pod robotą, a służby miejskie w mieście czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Zaczynamu lans? 04.12.10, 18:43 Ja jezdze jeszcze furmanka, za to konia mam najpiekniejszego Odpowiedz Link Zgłoś
one-smutasek Re: Zaczynamu lans? 04.12.10, 21:16 Pierwszy wpis na forum warto odznaczyć lansem A więc.....pomykam sobie bmw3 combi zakupiona prawie 2 lata temu i to o zgrozo wprost z salonu...Jak dodam do tego, że za męża pieniądze ( wprawdzie zarabiamy we dwoje ale on chciał mi coś tam kupić tylko od siebie) to wejściee mam że heeeeej. Jak już szczęki poopadały z zazdrości to dodam, że nie ma czego a to dlatego że mieszkam przy drodze sporoadycznie odśnieżanej trę dupą po śniegu....Polubiłyście mnie? Odpowiedz Link Zgłoś