peggy_su Re: Numery zastrzeżone. 03.10.13, 23:30 Mam wyłączone przyjmowanie połączeń od zastrzezonych, więc nawet nie słyszę. Potem dopiero w rejestrze połączeń widzę w odrzuconych nr nieznany. Do mnie wydzwaniał bank czy jakas loteria badziewna. Dzwonili czasem po kilka razy dziennie, co godzinę z automatu. Dlatego wyłączyłam i teraz mam spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
tonik777 Re: Numery zastrzeżone. 04.10.13, 07:40 A czego konkretnie się boisz? Nie rozumiem tych obaw przed odbieraniem telefonów z numerów zastrzeżonych, a w niektórych przypadkach nawet z nieznanych (chodzi o sytuację gdy numer się wyświetla, ale adresat połączenia nie zna tego numeru). Jak jakiś upierdliwy telemarketer czy ktoś z kim nie chcemy rozmawiać, to po prostu można się rozłączyć i po sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Numery zastrzeżone. 04.10.13, 08:51 Numery nieznane odbieram- dzwonią klienci. Numerami zastrzeżonymi nie zawracam już sobie głowy- mam jak najgorsze doświadczenia, zarówno na podłożu zawodowym jak i prywatnym, zablokowałam ich przychodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
laguar Re: Numery zastrzeżone. 24.01.14, 21:23 Też sie pewnie czegos boisz a ktoś inny nie. Nienawidzę telefonów z nieznanych numerów, bo to oznacza nieczyste intencje. Jaki inny powód ukrycia numeru? Tak samo jak ktoś puka do drzwi to nie otwieram tylko najpierw patrze przez wizjer i pytam "kto tam?", bo chcę wiedzieć kto tam. Odpowiedz Link Zgłoś
grave_digger Re: Numery zastrzeżone. 04.10.13, 08:15 Nie odbieram, bo mam zablokowane nry zastrzeżone, czyli, by do mnie można było zadzwonić, delikwent musi nr odblokować. Odpowiedz Link Zgłoś
beatulek Nie odbieram. 04.10.13, 08:26 Jeśli ktoś chce mi przedstawić (wcisnąć) jakąś swoją ofertę to musi być na tyle dyspozycyjny, żebym mogła się do niego także dodzwonić i o coś dopytać. W końcu prowizję za każdego klienta dostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
kerri31 Re: Numery zastrzeżone. 24.01.14, 21:49 Kiedyś takie numery nie mogły się do mnie dodzwonić ,teraz musiałam znieść tą opcję, bo moja mama dzwoni z zagranicy przez satelitę właśnie z zastrzeżonego. Odpowiedz Link Zgłoś
kerri31 Re: Numery zastrzeżone. 24.01.14, 21:50 Dla wtajemniczonych ' mama-dzwoni'... Odpowiedz Link Zgłoś
beverly1985 Re: Numery zastrzeżone. 24.01.14, 21:59 Nie odbieram. Chyba nawet wybrałam opcję, ze taki numer nie moze do mnie zadzwonić. Kiedys byla moda na zastrzezone numery, teraz na szczęscie prawie nikt takich nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś