Dodaj do ulubionych

sierść...

24.03.11, 16:10
...mi wyrosła.
Na szyi na wysokości krtani tam gdzie u mężczyzn jabłko adama wyrosła mi kępka białych jak u niedźwiedzia polarnego włosków, a druga taka sama na kręgosłupie na granicy pupy i pleców.
Co to jest?
Jestem szatynką, nigdy nie miałam problemów z nadmiernym owłosieniem, a to jest jakieś dziwne- te włosy są jakby nie moje, aż mi się ten film przypomniał.
Obserwuj wątek
    • shellerka Re: sierść... 24.03.11, 16:25
      mojej przyjaciółce wyrosły włosy w dokładnie tym samym miejscu, ale ona bierze od dwóch miesięcy sterydy w związku z chorobą nerek.
      lekarz ją o tym uprzedzał.
      • lykaena Re: sierść... 24.03.11, 16:32
        Nie biorę sterydów, w ogóle żadnych leków oprócz anty i witamin B.
        Ale nawet jeżeli to byłby skutek uboczny leków to czemu one są białe jak śnieg?
        • shellerka Re: sierść... 24.03.11, 17:01
          przejdź się do endokrynologa najlepiej, bo dziwne owłosienie to pewnie wynik hormonów, jeśli nie bierzesz leków. jak jesteś z poznania, to mogę Ci polecić dwóch smile
          • lykaena Re: sierść... 24.03.11, 17:17
            Jestem z Łodzismile
            U endokrynologa badałam się jakoś na przełomie listopada i grudnia kiedy to czułam się wiecznie zmęczona i słaba.
            "Zrobiłam" hormony i wszystko ok.

Chyba niemożliwe żeby w 4 m-ce mi się hormony zbuntowały i zapuściły mi sierść ?? big_grin

"..on silną dłonią złapał za mój kark i poprosił bym zaśpiewał jeszcze..."
            • shellerka Re: sierść... 24.03.11, 17:54
              nic innego mi kurde do głowy nie przychodzi. cztery miesiące to prawie pół roku wink więc w sumie?
    • shellerka Re: sierść... 24.03.11, 18:03
      mediweb.pl/symptoms/wyswietl_s.php?id=4
      tam jest jako jedna z przyczyn wymieniona uwaga... menopauza tongue_out razem z uczuciem zmęczenia wink
      bosz... my kobiety to mamy życie
      • lykaena Re: sierść... 24.03.11, 18:16
        Boże ale ja mam 29 lat big_grin
        • shellerka Re: sierść... 24.03.11, 18:27
          oj tam! pomyśl jaka to oszczędność na antykoncepcji wink tyle lat do przodu! wink
          a na serio - jak faktycznie mocno jakoś to widać, to sobie machnij jakieś badania, bo tak same z siebie to raczej wątpliwe, żeby się wychodowały (chociaż jest jeszcze opcja chmury z nad Japonii smile )
          • lykaena Re: sierść... 24.03.11, 18:52
            hehe, no to nawet na jod już za późno.
            Też sobie o tej antykoncepcji pomyślałam na plus, ale nie chcę być miauczącą, wiecznie obrażoną skrzywioną babą nieeee big_grin
          • thegimel Re: sierść... 24.03.11, 20:26
            Zaoszczędzisz na antykoncepcji, ale ile wydasz na lubrykanty tongue_out
        • gorgolka Re: sierść... 24.03.11, 19:24

> Boże ale ja mam 29 lat

wiesz nie to żebym chciała cie dołować, ale u mnie w pracy dziewczyna dostała menopauzy jak miała 30, potwierdzone przez lekarzy, bierze htz teraz
          ale o włosach białych nic nie mówiła niestety..................... smile
          • thegimel Re: sierść... 24.03.11, 20:28
            Koleżance też się zaczynało, ale na szczęście bywa często u gina, w porę zauważył i po kilkumiesięcznej kuracji hormonalnej się na szczęście zatrzymało. Też była w tym samym wieku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka