Dodaj do ulubionych

IRobot Roomba

19.04.24, 11:23
Ematki mają więc podpowiedzą który model najlepszy do sprzątania psiej sierści i mycia paneli.
A może coś innego? Xiaomi? Inna marka?
Obserwuj wątek
    • brenda_bee Re: IRobot Roomba 19.04.24, 15:58
      Nikt nic?
    • berdebul Re: IRobot Roomba 19.04.24, 16:04
      Mam roombę i imho jest gorsza od Samsunga. Przymierzam się do wymiany na coś, co ma pojemnik w bazie i samo się opróżnia (pies jest bardzo produktywny uncertain).
    • b-b1 Re: IRobot Roomba 19.04.24, 16:05
      Było wiele razy-roomba jest do bani-roborocki sa super😂
      Tak poważnie-moja roomba jest w pudełku w piwnicy-bo nie jesteśmy kompatybilni-dom obiegają 2 roborocki-S5 max i S7. Mam mnóstwo futer w domu-dają bezproblemowo radę. Gdybym musiała/chciała kupić teraz następny-na pewno byłby to roborock-model-najnowszy( nie wiem ktory)
    • magia Re: IRobot Roomba 19.04.24, 16:12
      mam Roborocka od kilku lat przy 4 dlugowlosych kotach. Daje rade.
      • brenda_bee Re: IRobot Roomba 19.04.24, 18:15
        magia napisała:

> mam Roborocka od kilku lat przy 4 dlugowlosych kotach. Daje rade.

Dziękk. Nie znałam tej marki
        • b-b1 Re: IRobot Roomba 19.04.24, 20:21
          brenda_bee napisała:

> magia napisała:
          >
          > > mam Roborocka od kilku lat przy 4 dlugowlosych kotach. Daje rade.
          >
          > Dziękk. Nie znałam tej marki
          >

>
          Roborock to Xiaomi😂- taka podnazwa(?)
    • krwawy.lolo Re: IRobot Roomba 19.04.24, 16:15
      Niezupełnie na temat, ale w radiowych reklamach słyszę zawsze "ajrobo trąba", ew. razem "ajrobotrąba".
    • yenna_m Re: IRobot Roomba 19.04.24, 18:46
      Polecam roborocka.
      U mnie wczesniej s5 max, teraz s8.
      Z roombami mam takie sobie doswiadczenia.

Odkurzacze sprawdzane w warunkacg bojowych. Wczesniej hodowla z 10 sztukami półdlugowlosego stada podstawowego (z kastratami włącznie), kociakami od czasu do czasu i psem; teraz tylko 2 psy (w tym 1 ogromny, długowłosy) i 3 koty.
    • bogdannad Re: IRobot Roomba 02.04.25, 14:13
      Złożyłem do prokuratury zawiadomienie o możliwości popełnienia przestępstwa przez sprzedawcę/producenta ten sprawę umorzył ale sąd nakazał sprawę prowadzić konkretnie chodzi o to że producent/sprzedawca pisze że robot robi to i to a w rzeczywistości jest właśnie tak głupi jaki jest u mnie jeszcze pisali że inteligentnie nawiguje a sam producent odpisał że dopiero wersja 7 i 9 ma taką funkcję jak ktoś został oszukany proszę o info sprawa świeża postanowienie sądu z 26.03.2025 bogdanlopuszynski@gmail.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka