edelstein 07.04.11, 18:28 facet.interia.pl/ciekawostki/news/breloczek-z-zywego-zolwia,1621624,4823 Co bedzie nastepne? szal z zywego, odurzonego srodkami nasennymi kota? Ktora z Was przywiozlaby sobie taki "gadzet" z podrozy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jantarowo Re: Chinczycy potrafia:-/ 07.04.11, 18:36 ale ja mysle,ze ten kto to kupuje to jednak otwiera ta torebke i moze opiekuje sie tym zolwiem?? bo po co komu martwy zolw?? takie moje pobozne zyczenie Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Chinczycy potrafia:-/ 07.04.11, 18:38 zaraz pewnie ktos napisze ze nie mozna ich krytykowac bo to inna kultura w chinach zycie ludzkie malo znaczy co dopiero zolwia Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: Chinczycy potrafia:-/ 07.04.11, 18:46 nigdy. prawda jest taka, ze gdyby ludzie tego nie kupowali to nie byloby zapotrzebowania na takie atrakcje, dlatego wszyscy powinni edukowac swoje dzieci nt zachowania ekosystemu. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Chinczycy potrafia:-/ 07.04.11, 18:53 Boże jedyny, to jest nienormalne. Poziom okrucieństwa ludzi w stosunku do zwierząt chyba nigdy nie przestanie mnie przerażać... Odpowiedz Link Zgłoś