yenna_m Re: Co się stało z wieczną gosią? 21.04.11, 23:01 chyba neta w domu nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
sebaga Re: Co się stało z wieczną gosią? 21.04.11, 23:06 eh, takich pytan to ja mam kilka, wieczna pamietam, i oxygen i mamekotuli.. Zal że nie piszą, bo fajnie bylo je czytac. Odpowiedz Link Zgłoś
kiira_korpi Re: Co się stało z wieczną gosią? 21.04.11, 23:32 No właśnie dzisiaj o niej myślałam, że strasznie dawno jej tu nie było. Może kiedyś wróci? Chociaż zwykle wracają pod innymi nickami ci, których człowiek wcale nie ma ochoty oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Co się stało z wieczną gosią? 21.04.11, 23:37 dam jej znać, że się o nią martwicie Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Co się stało z wieczną gosią? 22.04.11, 10:19 Wysciskaj ją mocno ode mnie Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 Re: Co się stało z wieczną gosią? 22.04.11, 09:12 faktycznie, teraz sobie ja przypominam...z kim jak tu bojow juz nie toczylam z wieczna gosia tez ale ja urazy nie chowam. mam nadzieje,ze nie wroci pod nowym nickiem. niecierpie jak ktos znika a potem nagle kilka nowych nickow sie pojawia bo mam podejrzenia... co innego jak ktos naprawde pierwszy raz, sama tu bylam ponad 4 lata temu pierwszy raz. ale zaklamanego od uczciwego nie da sie odroznic. Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Co się stało z wieczną gosią? 22.04.11, 09:29 Chyba Ci się coś pomerdało, lilka...jakoś trudno mi uwierzyć, aby Wieczna chciała z tobą jakieś boje toczyć...nie ta liga, że tak powiemp Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 Re: Co się stało z wieczną gosią? 22.04.11, 12:36 a jednak. poszukaj jesli ci sie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Co się stało z wieczną gosią? 22.04.11, 10:20 . mam nadzieje,ze nie wroci pod nowy > m nickiem. sorry lilka, ale Gosia to nie ten typ internauty dziwie sie, ze moglas w ogole tak pomyslec Gosia to baba z ogromną klasą. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Co się stało z wieczną gosią? 22.04.11, 10:42 Nie kojarzę tej Pani, ale na E-mamie raczej nie pisują Panie z dużą klasą (bez obrazy oczywiście, Panie bez klasy też mogą być dobrymi ludźmi i dobrymi matkami i żonami). Odpowiedz Link Zgłoś
papalaya Re: Co się stało z wieczną gosią? 22.04.11, 10:56 za to pisują panowie na nie gazeta? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycja.30 Re: Co się stało z wieczną gosią? 22.04.11, 15:05 papalaya napisała: > za to pisują panowie O, wielu panów tu pisze Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Co się stało z wieczną gosią? 22.04.11, 11:56 Duzej klasy to pewnie nie mam ale spierac sie bede, ze posiadam klase nawet mala o! Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Co się stało z wieczną gosią? 22.04.11, 12:15 Ale 30 dzieciaków się może zbierze? Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Co się stało z wieczną gosią? 22.04.11, 12:19 W mojej klasie to sa 2 psy 6 kotow swoich plus 3 na DT, 2 dzieci, jeden maz, ja plus Tato od czasu do czasu, siostra, babcia! No przeciez nas nie tak malo ale tez i nie tak duzo. wiec i klase mam nie tak duzo ale tez i nie zerowa. Oj Gazeta no... zranilas moje uczucia Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Co się stało z wieczną gosią? 22.04.11, 12:28 a to bardzo duza klasa Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: i sir.vimes 22.04.11, 11:46 Znikła prawie 2 lata temu, a tak lubiłam się z nią o (prawie) wszystko spierać Zresztą więcej osób jej szuka. Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: i sir.vimes 22.04.11, 14:12 Hm, nie znalazłam nowych wpisów w wyszukiwarce, a dziecko ma w wieku wczesnoszkolnym. Niemniej dzięki za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś